Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yer yok full heryer millete illa gidicem diyince o paraları verio.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 18 ağustos 20 ağustos 2 gece 3 günlük kaçamak düşünüyorum havuzlu denizli 2bini geçmeyecek şekilde var mı öneriniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün başıma gelen olayı nasıl nereye şikayet ederim.

1 haftalık kemer tatilini bitirip,Fethiye ye geçtim.Tek amaç tekne turu yapmaktı.

Dün gece pegas travelden 2 yetişkin,2 çocuk için tekne turu aldım.Tur şirketi transfer sizden dedi.Sabah arabama atlayıp,õlüdenize gittim.

Tekneye vardığımda rezervasyon onayı yok deyip,geri çevrildik.Paramı iade ettiler.Olan bir günüme oldu.

Pegas travel Bunu sık sık yapıyormuş.Insanları nadir eden bu şirketi şikayet edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Avşa da 3 kişi gecelik 750 tl oda kahvaltı veren var çevremde. Şaka gibi :)
    Ben Erdekte yaşıyorum Şu an Avşa full vaziyette diyebiliriz.ada ortamı insanlar erdekten geçiyorlar..malum heryer dolu olunca boşta kalan yerleride fiyat ne olursa olsun dönmesin diye tamam diyorlar..Müşterilerim de bana aynı şeyi söylüyor aşırı pahalı vs ama yapılıcak bir şey yok gibi.
  • Avşa, marmarada olmasının dolayısıyla istanbula yakın olmasının ekmeğini yiyor... Şişik fiyatlar, adada konaklama imjanlarının limitli olması ve gelen insan sayısınında bu limiti doldurmasıyla alakalı yani talebin yüksek olması fiyatları mantıksız rakamlara taşıyor...

• arkadaşlar cuma cumartesi pazar günlerini kemerde otel pansiyon vesaire de kalarak geçirmeyi planlıyorum.

tek olacağım neler tavsiye edersiniz?

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Rixos sungate e bi bak derim

• 2 geceye 2800 diyor ets :(

• Önümüzdeki Kasım erken rezervasyon kurlarını tahmin edebilen var mı Allah sonumuzu hayır etsin, sanırım yaptığınız son premium tatildi 😂 sinirden gülüyorum yanlış anlaşılmasın, herkese iyi tatiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Önümüzdeki Kasım erken rezervasyon kurlarını tahmin edebilen var mı Allah sonumuzu hayır etsin, sanırım yaptığınız son premium tatildi 😂 sinirden gülüyorum yanlış anlaşılmasın, herkese iyi tatiller.
    Sizinle aynı düşünüyorum...

Daha öncede burada yazdım, bir kaç ay sonra (ekim sonu kasım başı) gibi ilk dönem erken rezervasyon fiyatları açıldığında bu fiyatların bile (en uygun olması gereken) şok edici derecede yüksek olacağı aşikar...

Her sene (bu yıl dahil) 2 ayrı tesiste yaklaşık 5 er günden toplam 10 gün tatil alırdım. Seneye 1 tesiste 4-5 gün alabilirsem ne mutlu.. bu gidişle o bile zor gibi duruyor...

• Bu kurlarla tatil yapmak imkansız artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: The BlackMamba 24

Arkadaşlar merhaba. 2 erkek tatil yapmak istiyoruz ancak nereyi aradıysak iki erkek almadıklarını söylediler. Bu nasıl saçmalıktır 2 erkek tatil yapamaz mı beraber
    Maalesef ,otel doluluğunu sağladılar mı bekar erkek almayı durduruyorlar Vikingen Infinity Resort & Spa bu otel dini bayramlar haricinde bekar alır ama bekar gidenler bile bekarlardan rahatsız olabilir dikkat et :) yer var mı bilemiyorum tabi
    tatil sepeti veya jollye bir bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

Arkadaşlar alanyada vikingen vs orange county hangisini önerirsiniz veya tavsiye edecdginiz bu otel fiyatı civarında önerilerinizi bekliyorum
    orange county 2 tanedir,birisi kemerde... sanırım alanyadakinden bahsediyorsun ,eğlenceyi ön plana alan bir oteldir ,gündüz iskele de ,gece animasyonlarıyla ( profesyonel yabancı elemanlar,işlerinin hakkını veriyorlar) fark yaratmaya çalışır

yemekleri vasattır ,2 havuzu var ,birisi çok büyük ,odalar ve balkonları geniştir .İkide bir odanın kapı kartı bozuluyordu bunun dışında sorun yaşamadım

Ben gittiğimde bekar alıyordu ,şu an sanmıyorum ..otelin diskosunun içindeki insandan daha fazlası çıkışta kapının önünde bekliyordu abaza takımı ,artık ne bekliyorlarsa:)
    vikingene gitmedim ama yemeklerinin kötü olduğunu ve kadın erkek dağılımında açık ara erkek nüfusun fazla olduğunu yazıyorlar yorumlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarossa25

dostlar merhaba. bir arkadaşımız aska lara otele gitti çok memnun kaldı. eylül 9-14 arasında fiyat olarak 4405 Tl fiyat aldım. gün değişikliği imkanı ile üç gün öncesine kadar iptal işlemide yapabiliyorlar. yorumlarınız nedir.
    Aska Lara deniz kıyısında bir otel değil ama sürekli servisi var .Yemekleri iyidir .Otelin kullanım alanı o kadar büyük değil ama asıl mevzu plaj kısmında ki otelin tesislerindedir .Bebeğiniz yoksa gidilebilir .
    Eylül ayında kamu kuruluşları çalışanları otel de seminer çalışması yapabilirler.Benim gittiğimde MEB in kitap seçimi çalışması vardı ,oteli bakanlık binasına çevirmişler ve bu durum hiç hoşuma gitmemişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarossa25

Hocam 2.5 yaşındaki kızımla gidicem bu dediğiniz ciddi anlamda ürküttü beni :) ama giden arkadaşım ruslardan özellikle rus kızlarından bahsetti bana da araplardan hiç bahsetmemişti :)
    Antalya konyaaltı ve Lara Arap,iran bölgeleridir ne çıkarsa bahtına artık .Benim gittiğim de Arap pek yoktu Rus ,Alman ağırlıklıydı
  • sabah dolar 6.468 TL ye kadar çıktı keza euro ,sterlinde uçuyor , şimdiye kadar görülmemiş bir şekilde özellikle ingiliz turistin geldiği ve gelmekte olduğu söyleniyor

Avrupa'da işsizlik parasıyla geçinen birisi bile bu döviz kuruyla ülkemizde krallar gibi tatil yapabilir

Netice de otellerin döviz kuruna paralel herşeyin pahalanmasıyla birlikte ,çok fazla yabancı talebi olması sebebiyle de ,fiyatları artıyor .

diğer ürünler de tek darbeyle savuştururken otel konusunda talep artmasıyla birlikte halkımızın ikili darbe yediği/yiyeceği açık ve net

Bunun için erken rezervasyonla tatile gidecek arkadaşlar iyi tadını çıkarsın ,seneye bu fiyatlarla 3 yıldızlı oteller bize bakıyor
  • gelecek sene gelecek turistlerin yasayacagi ;

• Antalya da turizm fena;geçen elektrikleri borçtan kesilip kapı önüne koyulanlar bugün otele icradan kapıya atılan tatilciler.

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 10 Ağustos 2018; 12:49:0 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar Eylül'de 3 günlük tatil düşünüyoruz.4 öğrenciyiz bütçe günlük 250 TL önerebileceginiz oteller var mıdır?yer hiç fark etmez.bütün bölgelere açığız güzel otel önerilerinizi bekliyorum.

• Antalya şehiriçi dinlenme için B business hotel de konakladık birazdan çıkış yapacağım. Şuanda lobide 230 lira çift kişilik oda fiyatı ben 180 e almıştım. Fiyatına göre çok iyi bir otel açık büfe kahvaltısi gayet doygun Balıkesir de yıllardır lokma yerim böyle güzel pişi bu otelde gördüm daha ve yeni açılmış olmanın da avantajıyla lüks odaları.. Terminal dibinde ve tramvay durağı yanında. Çocuk için değişiklik olsun dedik iyiki de öyle yapmışız Kaleiçi ne tramvay ile gittik gerçekten tatil arası dinlenme oldu. Alva donna dan çıktık barut Lara ya geçiyoruz onlarla ilgili değerlendirmem tatil sonunda inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.