Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Shafter

Amara Dolce Vita Luxury de kalan var mi hic ?

kemer tekirova da.

eylul 23 ten sonra uygun cikiyor fiyat.6 gece luxury oda 5500 tl.

deger mi acaba
    Amara'nın başka otellerinde kalmıştım daha önce. Çok memnun kalmıştım. En pahalısı bu otel Amara'lar içinde. Eminim en iyisi budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sessiz sakin, iki kisilik bir planliyorum. Anltalya Kas, Cirali gibi yerler güzel duruyor. Neresini tavsiye edersiniz? Bu iki yer harici bir yerde olabilir. Denize sifir tercihimizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Sessiz sakin, iki kisilik bir planliyorum. Anltalya Kas, Cirali gibi yerler güzel duruyor. Neresini tavsiye edersiniz? Bu iki yer harici bir yerde olabilir. Denize sifir tercihimizdir.
    Adrasan, Olimpos ve kalkanıda düşünebilirsin dediğin bölgelerde....
    Bunların arasından adrasanı tercih ederdim... hemen yakınında tekneyle gidilen muhteşem bir su adası var.. Maldivler tadındadır...
    Ayrıca üçağız'a (Kekova) gidip tekne turuyla batık kenti ve çevre adaları gezebilirsin oldukça keyiflidir bu kadar güzel suyun olduğu bir yer görmedim...
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabin icin cok tesekkür ediyorum. Adrasan'da nerede kalmayi tavsiye edersin? Var mi önerebilecegin bi yer. Tatile esim ile gidecegim.

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Lukkies lodge

• zigana Resort Alaçatı ile ilgili tavsiyeleri alabilir miyim ? yemek, temizlik ve plaj konusunda olursa iyi olur
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    İki sene önce kalmıştım baya iyiydi sadece aquası kötü diğer hizmetler bizi memnun etmişti. Çocuklar için bu sene çok güzel bi aquapark yapmışlar bu sene gidecektik ama setur bura ile anlaşmasını bitirince bu sene gidemedim. İçinde hayvanat bahçeside var çocuklar için alkol kullanmadığım için o konuda bişey diyemem ama içecekler hep kutu da idi. Her yerde dolap vardı.
  • sofist67 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya çok ilginç geldi bu kadar memnun kalmanız.otelde gerçi fotolarda cidden iyi gözüküyor

Bu sene 3 otele gittim ama 15 gün tatilin 13 günü hastaydık tatil de rezil oldu.otellerde hiç memnun etmedi zaten.

Eylul 23 te amara indirime giriyo o tarihte hava iyi olursa gideceğim.

• İki sap için Marmaris-Fethiye tavsiyeniz var mı ?
  • Bayram da 2 kişi standart oda 5 gece BARUT LARA 24.840 TL .makul fiyatının en az 6 katı

yani kusura bakmayın da bunun adına en azından fırsatçılık denilir
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Uçak bileti gibi düşünün nasıl son kalmış koltuğa bilet alırsan fiyat faiş olur burda da otel full son odadır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Yada kapı müşterisi için ayrılan odalardır.

• Forumda bu bayram lüks otele giden yok galiba?

• HMS TATİL ile ilgili görüşleriniz varmı arkadaşlar.

Eftalia marin %10 indirimle eylül 17 4 gece 1400 lira çıkıyor. Çok iyi gibi.

• furlaka kullanıcısına yanıt
    2 yıldır HMS tatil ile gidiyorum. Sorun yok.

• radko kullanıcısına yanıt
    Giden olunca adamlara laf sokuyorsun. Giden yazmıyor sayende

• cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Bişey mi dedik yaa,sadece 5 yılzdızlı otele gidip çerez tabağında antepfıstığı/bedem olmadığı için otel yetkilisinin numarasını alacak kadar ileri gidene laf söyledik 😅

• Alva Donna World Palace tatili gözlemlerim.. 1.erken rezervasyonla 2800 liradan 4 gece aldığımız bir tatildi. Otelden önce Kemer'e değinmek isterim. Geçen yıl Akka bu yıl Alva Dona ile Kemer bölgesi Antalya'ya göre yumuşak havası ve berrak deniziyle herşey dahil sistemde tercih edilecek tek bölge bence Antalya civarı. Otele gelecek olursak değerlendirmem önceki Paloma Grida, Akka Antedon, İc Santai ve bundan sonra konakladığımız Barut Lara oteller tecrübelerimle kıyasla olacaktır. Çok uzatmadan otelin havuzu herzaman serin ve denizi çok taşlık olmasına rağmen çok güzeldi. Hiç şezlong sorunu yaşamadık Akkada da böyleydi geçen yılda söylrmiştim deniz güzel olunca millet havuza üşüşmüyor. Yeni açılan çocuk kaydırakları ile en güzel kaydıraklı alanı gördük diyebilirim ve aileler kaydırılmamasına özen gösterilmesi çok isabetli. Yanlız bu otelde odalar kötü banyo berbat havalandırma yok ve eski rutubet kokusu var,lavabo banyo dışında, oda ferah ve direk dışarı açılıyor bu artı sayılabilir. Yemekleri de kötüydü Türk gecesi hariç meyve kahvaltı falan yoğunluk var ama göstermelik ve sınırlı tek tek şu bu demeye gerek yok açıkçası Barut Lara ile aynı parayı verdim ve Barut'a gittiğimde gördüğüm hizmetle çok hayıflandım. Turist ağırlıklı otel ama söylendiğigibi kalite düşmüş bardağa ikramlık şeker alan çocuklar meyveli yoğurt zulalayan kadınlar saat 18:30 da başlayacak yemeğe 10 dakikadan kapısında kuyruk olmalar falan. Velhasıl önereceğim bir otel değil ama yüzme imkanları için memnun kaldığım bir tatildi.

• Barut Lara tatili gözlemlerim.. 1.erken rezervasyon döneminde kardeşimle ayrı olarak 2800'den 2 oda ayırtarak aldık bu tatili.Diğer odada 2.çocuğu kabul ettiler 1.5 yaşındaki. Bi önceki yorumd bahsettiğim otellere kıyasla giriş itibariyle anladık ki biz daha önce hiç otele gitmemişiz:)) O otellere göre çok daha premium hissedilen bir tatildi. Hemen her anlamda çok başarılılar.İlk gece Türk gecesiydi fıstık sarmaları İmam Çağdaş'ı aratmaz net söyleyeyim. Hİç bir alanda bekleme yok yemek alanıdodalara bölünmüş gibi ve çalışanlarda ter yorgunluk belirtisi bile yok ki beni en çok memnun eden bu oldu diğer otellerde çalışanlar nefes almakta zorlanıyor yemek zamanında. Bunun bir nedeni de 7 tane a la carte ücretsiz ve yoğunluk böylece bölünüyor. Telefonda uygulama var yemekteki menüleri gün içindeki etkinliklere ulaşabiliyosunuz. Otelin yan biansındaydık ve ayrı havuzu vardı ama kapalı tuzlu su havuzu ve genel havuzları yeterince büyük ama otelin tek ve büyük sorunu şezlong bulmak çok yorucu. Sabah 7 de denize giderken şezlongların çoğuna yakını havluya serilmiş oluyordu. Animasyonlar ilk gece anadolu ateşini izledim diğerleri de iyiymiş bizimkiler söyledi çocuk klübü gerçekten hakkını veriyordu çok faaller. Deniz klasik lara belek v.s. aynılar zaten bu nedenle havuz başına üşüşüyor millet. Lobi alanları bile etkileyiciydi benim açımdan. Bu fiyatlara son tatildi bizim için ama bundan sonra tekrar gelebileceğim derecede memnun kaldık. Bunun dışında tek tercihim sanırım rixos beldibi olacaktır tabii bütçe yetmeyecektir. Önceki yorumda da söyledim Kemer çok güzel ama Beldibi daha güzel dağın eteklerinde havası ve deniziyle..

• furlaka kullanıcısına yanıt
    Tripadvisor yorumları okudum, gitmek istediğinizden emin misiniz gerçekten ?

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.