Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kişibaşı mı 500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam,

Cocosa bakmıştım tam bütçemize göre bir yer son 1 haftada okuduğum yorumlar yüzünden biraz soğudum otelden. Denizin çok yosunlu ve otelin pis olduğundan şikayet edilmiş tavsiyeniz üzerine tekrar bir düşüneceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FixeFix

Teşekkürler Hocam,

Cocosa bakmıştım tam bütçemize göre bir yer son 1 haftada okuduğum yorumlar yüzünden biraz soğudum otelden. Denizin çok yosunlu ve otelin pis olduğundan şikayet edilmiş tavsiyeniz üzerine tekrar bir düşüneceğim.
    Denizin yosun olmayan kısmı mevcut, ve dibi kumdur, ben hiçbir rahatsızlık duymadım.... öyle düşündüğünüz gibi değil... gayet güzel kum olan kısımdan girebiliyorsunuz, sadec boyu geçen kısımda küçük bir alan biraz yosunlu....
    Otel pis değildi, odada hergün rutin temizlik yapılıyordu...
    Bu tamamen beklentilerle ilgili; voyage ayarı standardı olan otele alışık olan adam buraya gelirse eleştirecek çok şey bulur tabiki, fakat ödediği rakam üçte bir yada dörtte bir kadardır.. buna göre değerlendirmek gerek...
    Biz memnun kaldıki bu sene ikinciye gideceğiz, ve bu tesis bir gidenin tekrar gitme oranının oldukça yüksek olduğu f7p tesisidir... Bodrum için f7p anlamında bence güzel bir tercih... bütçeniz yüksekse tabiki çok daha iyileri var...

• 2 kişiydi fiyat

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    hmm iyimiş, temmuz ağustosta kaçtı acaba ya

• 650-700 olabilir bence, giden arkadaşlar oldu buradan belki dönerler msjinizi görünce

• Merhaba
    Kurban bayramında veya güz döneminde Fethiye'de müstakil bahçeli evde, sessiz, sakin, denize yakın, uygun fiyatlı aile tatili arayanlara yardımcı olurum. Mesaj atabilirsiniz. İyi tatiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: primum non nocere

bu otel kasımda ne kadar fiyata satıldı ya ona göre canımı sıkayım

200 küsür falan diye hatırlıyorum çok mu düşük hatırlıyorum
    22-25 ağustos deniz tarafı sigorta dahil 2 kişi 1715 tl almıştım kasım ayında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 7 Ağustos 2018; 21:26:30 >
  • Geçen 03.08 ve 05.08 tarihleri arasında 2 gece 3 yetişkin Voyage sorgun 3000 tl idi. Başka planımız olduğu İçin gidemedik belli tarihlerde 3840 tl çıkıyor yine iyi fiyat bence ets yi aradığınızda 3000 tl Den yardımcı olabilirler. Düşünen varsa değerlendirsin

• VLX kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler hocam

• eylul ortasi ekim basi arasi bi 5 gun daha bakiyim dedim 7-8 bin tl altinda a sinifi otel yok.

gelecek senede mi bu fiyatlar olur acaba.
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Benim takip ettiğim kadarıyla ekim fiyatları neyse bir sonraki senenin erken rezervasyon fiyatları o oluyor. Daha önce takip ettiğim bir kaç otel üç aşağı beş yukarı böyle olmuştu

• 27-01 arası uygun bir otel arıyorum. Tavsiyesi olan ?
  • dostlar merhaba. bir arkadaşımız aska lara otele gitti çok memnun kaldı. eylül 9-14 arasında fiyat olarak 4405 Tl fiyat aldım. gün değişikliği imkanı ile üç gün öncesine kadar iptal işlemide yapabiliyorlar. yorumlarınız nedir.
  • barbarossa25 B kullanıcısına yanıt
    Geçen sene gittim çok güzel yemekleri var.Tatlıları muazzam tek sıkıntı servisle sahil kısmına gitmek.Bu sene sentido turan prince e gittim aralarında dağlar var.Çok memnun kalırsınız.Tek sıkıntı arap dolu havuzlar pis salgın hastalık oluyor iyi yıkanın.Birde sıra bilmeyen ortadoğulu araplarla kavga etmemeye çalışın.
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Hocam 2.5 yaşındaki kızımla gidicem bu dediğiniz ciddi anlamda ürküttü beni :) ama giden arkadaşım ruslardan özellikle rus kızlarından bahsetti bana da araplardan hiç bahsetmemişti :)
  • Eylül ayında Antalya Bodrum Fethiye tarafına tatil düşünüyoruz denize yakın kaliteli alkolsüz otel tavsiye edebilecek olan var mı?

• barbarossa25 B kullanıcısına yanıt
    Umarım avrupalı ve rus turistler vardır.Geçen sene çok fazla arap vardı. Bu el ayak hastalığı çouk havuzlarından idrar vb. durumlarla oluşuyor bildiğim kadarıyla.Havuz kullanımına dikkat edersiniz.Bol su ile yıkarsınız ufaklığı sorun yaşamazsınız umarım.

İyi tatiller
  • Olumsuz yorumların artması nedeniyle Ölüdeniz Resort by Z Hotels rezervasyonumu iptal ettim. Bu saatten sonra da hesaplı bir rezervasyon hayal oldu.

Alternatif tatil programı (pansiyon, kiralık yazlık,vb. ) artık kovalayacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avşa da 3 kişi gecelik 750 tl oda kahvaltı veren var çevremde. Şaka gibi :)

• 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.