Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fakirler ayaklanmasın, düzen bozulmasın diye uydurulan kandırmacalar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    İmzadında "Ölücülüğün nirvanasında bir varlık" yazan birinin bu yorumu yapması ironik olsa gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Alakayı açıklar mısınız?

• Arkadaşlar alanyada vikingen vs orange county hangisini önerirsiniz veya tavsiye edecdginiz bu otel fiyatı civarında önerilerinizi bekliyorum

• Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    vikingen in üzerini hiç düşünmeden çiz... diğerini hakkında bilgim yok, tripadv. dan yorumları inceliyebilirsin...

• Lütfen beni yazmadığım şeyle ittiham etmeyin ve niyet okumayın şahsımla.

Ben sizin yorumuna verdiğim ilk cevapla gerçeği yazdım siz gereksiz alınganlık yaptınız gecelik kişi başı 600₺ verdiğiniz otelin yemekleri gecelik kişi başı300₺ verdiğini otelden yemeklerin daha iyi olması doğanın kanunu gibi birşey durumunda zaten bunun farkında olmalıydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 7 Ağustos 2018; 1:34:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Lütfen beni yazmadığım şeyle ittiham etmeyin ve niyet okumayın şahsımla.

Ben sizin yorumuna verdiğim ilk cevapla gerçeği yazdım siz gereksiz alınganlık yaptınız gecelik kişi başı 600₺ verdiğiniz otelin yemekleri gecelik kişi başı300₺ verdiğini otelden yemeklerin daha iyi olması doğanın kanunu gibi birşey durumunda zaten bunun farkında olmalıydınız.
    dogru söylüyor.Dagılabilirsiniz.

• riderman R kullanıcısına yanıt
    Anlamış haksız olduğunu silmiş mesajlarını zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

vikingen in üzerini hiç düşünmeden çiz... diğerini hakkında bilgim yok, tripadv. dan yorumları inceliyebilirsin...
    Teşekkürler hocam alan xafira nasıldır bilginiz varmı nedense okadar otel bakıyorum bi bulamadım aklımın hep bi köşesinde vikingen kalıyor.

• orange county alanya gidenler yorumlarınızı alabilirmiyim saygılar.

• radko kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yaşamak kaostan kaçmakla mümkün olan bir şey diye düşünürüm ben. Düzene karşı olanın yaşamasının mümkün olmadığını düşünüyorum yani. Bizim felsefe, toplum, ahlak, tanrı, din dediklerimiz de kaostan kaçmak için sığındıklarımızdan başka bir şey değildir. Burada dediğiniz sözlere kandırmaca demem ölücü olmamla çelişmez. Bu ayrı bir tespittir. Ki sadece fakirler ölücü olur da diyemeyiz. Benim çevremde zengin ölücü insanlar da var. Bana göre zaten kendini kandırmak her insanın yapmak zorunda olduğu şeydir yaşamak için. Zengin fakir ayrımı yok yani. Kandırıyorlar derken çıkın sokaklara isyan edin alt mesajı vermedim onu siz kendinizce almış olabilirsiniz.

• arkadaşlar Fethiye Ölüdeniz e Ekim de gidilir mi? sanırım Ekim sonunda sezon kapanıyor

• Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Oludenizi onermesem bile Eylül 15 den sonra belki güzel olabilir, ekol başı da denize giriyoruz biz. Belki 15 ekim sonrası daha serin olabilir.

• Bayramda Hilton da konaklayacak arkadaşlar İçin güzel bir haberim var 😊

Gökhan Türkmen sahne alacakmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLX -- 7 Ağustos 2018; 11:11:40 >
  • Armas Belek te 2 yetişkin 2 çocuk 5 gece 1770 TL ye kaldım ağustos ayında. aralık ayında aldım o zaman 0-13 yaş 2 çocuk ücretsizdi sonra bunun birini 0-5 yaş yaptılar. Otele gelince odalar büyüktü 4 kişi rahat kalabiliyorsun. Resepsiyonun olduğu bölümdeydi odalar. Daha küçük ve havuza neredeyse sıfır odalarda vardı. Odalar hergün temizlendi. temizlikte sıkıntı yokru. Havuzu Temizdi. Yemeklere gelince Kahvaltısı iyiydi. Yemekleri ve tatlıları ise lezzet olarak iyi fakat çeşit azdı. genelde hergün yüzde 80 aynı yemekler vardı. Fakat beğenmediğim yemek olmadı. Hamburger gözleme pizza dondurma da vardı. İlk gün tatlılarda triliçe vardı inanılmaz güzeldi zaten millet kapıştı sonra da bi daha da göremedim. Animasyon iyiydi. Personel çok ilgiliydi. Gelen yabancılar bile hep aileydi çocuk çok fazla var zaten. Olumsuz olarak personel sayısı yetersizdi ve stajer ağırlıklıydı. ama canla başla çalışıyorlardı. Yemekhanede bazı anlarda tabak bekleyen müşteriler oluyordu sanırım 2-3 dakikaya geliyordu. bazen kaşık çatal bitiyordu onuda beklemek zorunda kalıyordun. onun dışında wifi, odalarda kasa, portakal suyu ekstra. wifi haftalık 8 dolar gibi bişeydi sanırım. Alkol kullanmadığım için nasıl bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla bira efes votka cin tarzı şeyler gördüm sürekli kokteyl yapıyorlardı. Denizi dalgalıydı plajı kumdu. denize ilk girişte çakıl vardı sonra genelde kum.. 3 adet kaydırak vardı 1 kere falan kaydım gelende çocuklara göre. Bence f/p olarak değerlendirilebilir. otel voyoge belek ile komşu. denizde bungalow vardı sanırım oda ücretliydi.

• Alanya Eftalia Ocean da geçen hafta 4 gece kaldım, izlenimlerim. Otel çok büyük, ana binada aquaparklar mevcut aynı zamanda sahilde Island diye ayrı bir aquapark ve havuzlar kısmı var. Otelin bitişiğinde Eftalia Aqua diye ayrı bir otel bulunmakta bu otel ile havuz ve aquaparklar ortak kullanım tahminim 3000 kişiye kadar çıkıyor. Ana binadaki havuz ve şezlong alanında sabah 7-8 arası gidip havlu atıyorsunuz yoksa ayakta kalırsınız, çocuklar aqualarda çok eğleniyor zaten çocuklar için gittim, bu alanda yeme yok içme var snack için ya sahile island kısmına yada ana binaya gidiyorsunuz ki zaten öğleden önce geç kahvaltı konseptinde hamburger pizza türevleri yok, odalar geniş ferah, temizlik iyi, ama yeme içme otelin en zayıf noktası, ana binada sadece hamburger mevcut (öğleden sonra), ağırlıklı patates-tavuk-alabalık-makarna, ayrıca yemek kalitesi çok iyi değil, içkiler otel grubu miracle yada mirage diye bir marka, otelde (ana bina) dondurma-ayran-mayonez-meyve suyu-pizza-pide türü (hamburger hariç) hiçbir şekilde yok. Island kısmına dışarıdan da misafir alınıyor sanırım, ana binada 3000 kişi ise sahil kısmı daha kalabalık ve pis, zaten çocukla oraya yürüyüp gelme işkence. Otel tamamıyla yeme içme masrafını kısıp maliyeti düşürme amacı taşıyor yazıklar olsun, bir daha kesinlikle gitmem. Biraz ilerisinde Long Island Harmony diye bir otel vardı orası daha iyi diyorlar, benim gitme amacım çocuk aqualarıydı, yeme içmenin kötü olacağını zaten biliyordum da bu kadar kötüünü beklemiyordum, island da pizza dondurma gözleme vs varmış ama niye oraya gitmem gerekiyor ki. Bu sene böyle geçti ama seneye acısını çıkarcaz artık. Ücret 4 gece 3720 2 kişi 1 çocuk.

• VLX kullanıcısına yanıt
    bu otel kasımda ne kadar fiyata satıldı ya ona göre canımı sıkayım

200 küsür falan diye hatırlıyorum çok mu düşük hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Oludenizi onermesem bile Eylül 15 den sonra belki güzel olabilir, ekol başı da denize giriyoruz biz. Belki 15 ekim sonrası daha serin olabilir.
    hocam ben ölüdenize aşığım, siz neden tavsiye etmediniz merak ettim
  • Gecelik 500 TL idi ramazan ayı içinde haziran başı için ,Kasım Aralık ayları bakmistim iki kişi için alsammi almadan bu sene tatil yapmayalım derken uçtu gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 7 Ağustos 2018; 12:27:14 >
  • Odysseus348 O kullanıcısına yanıt
    Artık pis, eski temizlik yok hocam . Eskiden kastim 3 5 sene önceki gibi değil. Giriş ve içerideki fiyatlar çok yüksek. Bende Fethiye aşığıyım çok severiz 2 3 ayda bir de gideriz elimizden geldiğinde yaz kış ama artık denizden İade yemeye gezmeye baharda gitmek daha hosumuza gidiyor

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.