Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daydream33

Arkadaşlar Eylül'de 3 günlük tatil düşünüyoruz.4 öğrenciyiz bütçe günlük 250 TL önerebileceginiz oteller var mıdır?yer hiç fark etmez.bütün bölgelere açığız güzel otel önerilerinizi bekliyorum.
    First Class Hotel Alanya ,otelden bir beklentin olmasın .Gidenler diskosu için gider bu otele

Bazen bekar alır ,bazen de almaz
    Yok diskoyla falan işimiz olmaz diyorsan Taksim Int. Oba Köy otelini tercih edebilirsin ,parasına göre iyi bir oteldir , devlet çalıştırdığı için yemekleri de güzeldir. genelde iskandinav ülkeleri turistleri gelir buraya .Denizi yaramaz
  • Herkese merhabalar bu sene yine Titanic Delüxe Belek e geldik yemekleri geçen sene hoşumuza gitmişti bugün giriş yaptık ve lezzet daha bir artmış görevliler sürekli gözümüze bakıyor birşey ister miyiz diye ben taco çok sevmiştim sordum kalmadığım güne denk geliyormuş Baş Aşçı üzülmeyin yarın size yapalım dedi hotel ful dolu ama açıkcası pek hissetmedik her gün buraya edit yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneye gurbetçilere gun dogdu. 1 haftalik maaşlarıyla en luks otellerde kalabilirler. Seneye euro 8-9 tl den aşağı olmaz. Bizde bakariz uzaktan.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Öyle bi yazıyorsunu ki ilk defa lüks otellerde tatil yapıcak sanki gurbetçiler ben 15 yıldır şahidim bizim 3/4 gün kalabildiğimiz lüks otellerde gurbetçiler 10 günden aşağı kalmıyor yaz tatillerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 12 Ağustos 2018; 0:52:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    merhaba. titanic deluxe de 3 gece kaldım ben de ama yemeklerde hiç lezzet bulamadım.kişiden kişiye değişiyor demek.sadece birkaç tatlısını beğendim.otel aşırı kalabalık.kalabalığı biz hissettik mesela akşam yemeğinde boş masa bulmak için on dakika dolaştık.şezlong aradık.ala carte restorant hakkımızda sadece bir restorantta yer var dediler.şikayet yazınca istediğimiz ala carte gidebildik.özetle kalabalık, personel yetersiz ve yemek lezzetleri çok vasat
  • Merhaba , 2800 liraya aldığım 13-17 ağustos tarihleri arası Tui Family Life Pascha Bay(Alanya) 5 yıldızlı otelde, deniz manzaralı odada ultra herşey dahil,4 gece 5 gün, 2 kişilik aldığım tatili gidemeyeceğim için 2000 liraya satıyorum.

• powerjack14 kullanıcısına yanıt
    Nakit para zor şu krizde hocam.

• Alanya Turistik İşletmeciler Derneği başkanı Burhan Sili, "Son dakikada tatile çıkanların rezervasyon yaptırmadan gelmemelerini rica ediyoruz" dedi

Alanya gibi denizi çoğu yerde dandik bir tatil beldesinde durum böyleyse ,durum yerli turist için pek iç açıcı değil
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    10 gün önce gittim. Boşboş arkadaş yalan söylüyorlar. İstediğin yere elini kolunu sallayarak girersin. Ancak bayram haftası tabiki heryer dolu olacak. Sanki tüm sezon full doluymuş havası katıyorlar

• zippeople Z kullanıcısına yanıt
    Açıkcası birçok hotelde kaldım damak lezzetime güvenirim açık ara yemek konusunda en iyi yerler arasında ilk 3 e girer sezlong ve yemekte yer konusunda sıkıntı yaşamadık çalışanlar restoran kadar kısmında çok kibarlar

• arkadaşlar bu sene iyi kötü tatilinizi yaptınız ve yaptık bu gidişle seneye babayı yaparız
  • Yine antalya yine tatil mağdurları.

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 12 Ağustos 2018; 19:48:56 >

• radko kullanıcısına yanıt
    gibisi gazla olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

arkadaşlar bu sene iyi kötü tatilinizi yaptınız ve yaptık bu gidişle seneye babayı yaparız
    +++ Katılıyorum....

2 ay sonra ekim ortası gibi ilk açıklanacak 1. dönem erken rezervasyon fiyatları büyük çoğunlukta katır tepmiş etkisi yapacak....

Bundan sonra o 5 yıldız tatil köylerinin müşterileri Yabancılar ve gurbetçiler olacak, arada beyaz turkler tek tük....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 12 Ağustos 2018; 19:52:21 >

• powerjack14 kullanıcısına yanıt
    İade alamadıniz mi acaba otel ücretini ?

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Malesef

• Merhaba , 2800 liraya aldığım 13-17 ağustos tarihleri arası Tui Family Life Pascha Bay(Alanya) 5 yıldızlı otelde, deniz manzaralı odada ultra herşey dahil,4 gece tatilim vardı 1 gecesi bugün yandı bugün gidebilen varsa 3 gece duruyor 1000 liraya vericem. 1 bayan 1 erkek olmak zorunda.

• Kuşadası / Didim civarında Perşembeden itibaren 2 gece ya da 3 gece konaklayabileceğim bir otel bakıyorum. Tercihim her şey dahil fakat fiu
    yatlar absürd durumda. Önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerjack14

Merhaba , 2800 liraya aldığım 13-17 ağustos tarihleri arası Tui Family Life Pascha Bay(Alanya) 5 yıldızlı otelde, deniz manzaralı odada ultra herşey dahil,4 gece tatilim vardı 1 gecesi bugün yandı bugün gidebilen varsa 3 gece duruyor 1000 liraya vericem. 1 bayan 1 erkek olmak zorunda.
    Eh be dostum çok geç yazmışsın buralara..Birkaç gün arada vakit olsaydı keşke..Ben giderdim mesela ama bu saatten sonra İzmirden oraya gitmek zor.yazık olmuş hem tatiline hemde parana..
  • Amara Dolce Vita Luxury de kalan var mi hic ?

kemer tekirova da.

eylul 23 ten sonra uygun cikiyor fiyat.6 gece luxury oda 5500 tl.

deger mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 13 Ağustos 2018; 22:17:52 >
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.