Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende ona bakıyordum fakat yorumlar iç açıcı değil kötü gözüküyor baya odalar konakladınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bu mevsimde o paraya ancak o, daha once 2 defa kaldım o otelde. Benzer özelliklerde, benzer fiyata le chance otel de yatmalik sabah biseyler atirsirmalik bı yer. Kış veya baharda kaldım 2 sefer ama 80 100 TL gibi iki kişi, eşya bıraktık çıktık gece geldik yattık, sabah kalkıp gittik yani. Ekstra beklentileri olmadan yatılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 26 Temmuz 2018; 21:56:59 >
  • Ölüdeniz'de kalmayı düşünen varsa belcehan deluxe'ü tavsiye ederim. Yarım pansiyon (kahvaltı ve akşam yemeği) fiyatlar uygun. Personel çok ilgili, temiz, yemekler iyi. F/p oteli.

Ha bana sorarsanız ölğdeniz e gelmeyin. Tam bir hayal kırıklığı. Ayrıca çocuğunuz varsa hiç gelmeyin. Hiçbir şey anlamazsınız. Kalabalık, deniz kötü, dışardaki yemekler leş. Tek teselli otelin iyi olması. Bugün de help beach i deneyeceğim. Yorum yazarım gitmek isteyen olursa.

• radko kullanıcısına yanıt
    elbet biri bu ayrımcılığı aihmye kadar götürecek. başka bir erkeğin yaptığından başka bir erkek sorumlu değildir. bu otellere bir dava açarız elbet o işler o kadar kolay değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrum,Ölüdeniz veya marmarisde yarım pansiyon,butik otel şeklinde bayram tatilinde kalınacak yer olarak nereyi önerirsiniz?
  • bayram da her yer dolu
  • Hiç mi ihtimal yok?
  • Ankara’da temiz, uygun fiyatlı, Merkezi bir yerde olan otel arayan olursa inn65 budget öneririm. Tek dezavantajı altında bar var. Beni rahatsız eden bir ses olmadı ama biraz ses geliyordu.

Sabah yer ayırtmama rağmen 2 yetişkin 2 çocuk 180 tl ye kaldık. Üstelik kahvaltısı zengindi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Ankara’da temiz, uygun fiyatlı, Merkezi bir yerde olan otel arayan olursa inn65 budget öneririm. Tek dezavantajı altında bar var. Beni rahatsız eden bir ses olmadı ama biraz ses geliyordu.

Sabah yer ayırtmama rağmen 2 yetişkin 2 çocuk 180 tl ye kaldık. Üstelik kahvaltısı zengindi.
    çocuklar ücretsizdi sanırım...?

• quote:

Orijinalden alıntı: grizzle

Hiç mi ihtimal yok?
    Olmaz olurmu.. tabiki yer bulunur, ama mantıksız uçuk rakamlara....

• Alanya'da aile için güzel,temiz çok pahalı olmayan otel önerisi olan var mı? En son alanyada bora bora otele gitmiştik

• zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Evet hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Ankara’da temiz, uygun fiyatlı, Merkezi bir yerde olan otel arayan olursa inn65 budget öneririm. Tek dezavantajı altında bar var. Beni rahatsız eden bir ses olmadı ama biraz ses geliyordu.

Inn65 Budget otel Ankaradaki en iyi f/p oteli bence. Ankara ziyaretlerimde konaklamam gerekirse mutlaka orayi tercih ediyorum. Oda dizayni harika. Kahvalti icin kullanilan salondaki Anitkabir manzarasi super. Iyi tercih olmus.

• Yawru vatandan selamlar, arkadaş 2 li 100 luk yeni raki 125 tl şaka gibi bu arada Kıbrıs'a gelecek arkadaşlar hiç düşünmeden merit royal tek geçerim

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Merite de gecelik kişi başı 800₺ vermişsindir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DelirteJackson kullanıcısına yanıt
    Çimen otel yarım pansiyon. Kahvaltı taze ve güzeldi. Akşam yemeği de gayet tatminkar. Kişi başı 135-140 civarı. Konum merkezi, temiz düzgün işletme

Prof olsam cagirmazlar şanslı diyelim

• Şu an d-resort grand azurdayım.

Her sene 5-6 gün luxury- premium sınıf otelde kalırken bu sene uzun süre yapıyim ; 10 güne çıkartıp 1 tık alt kategori otelleri tercih ettim

Siz siz olun bunu yapmayın

Sueno,glorya, güral vb otellerde kalanlar hilton vb ufak otellerde rahat edemez benden söylemesi. 10 gün yerine 5 gün yapın premium otel seçin

Özellikle döviz kurları bu şekilde devam ettiği sürece elin fakir rusu almanı ingilizi asgari maaşla burada 20 gün tatil yapıyor.bunu unutmayın. Sonuç olarak otellerde bırakın boş şezlongu yemek yerken masa bile zor buluyorsunuz bu tarz ufak otellerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 29 Temmuz 2018; 11:51:28 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hep mi luxury- premium takılırsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Anlayamazsın

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.