Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tuna4242

Bırakın bu işleri, trabzona girişte sadece düzköyden çal mağarasından aşağı insen, gördüğün manzaradan dudakların uçuklar

daha bunun sal-pokut-huser-gigoviti varda var!

Karadenize gidip sahilde ne işin var gir içeri. Sanki karadenizin sahili meşhur.

Alıntıları Göster
    çal mağarasına gittim öyle aman aman bir yer değil sana tavsiyem anamurdaki gilindere mağarasını gör sonra çal mağarasına mağara de ha bahsettiğin yoluysa dağı tepesiyse yine burasının manzarası ve yolu oraya on basar geçen ay buradaydım

https://www.youtube.com/watch?v=JUpkzCqqBGU

• Beyler eylül de kemer mi belek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekar adam için sanırım en guzel yer alanya kleopatra plajı yakınları, kemerde olabilir ama ben alanya hastasıyım..

gitmeyeli 3 yıl oluyor. bana ekonomik kalıcak bir yer onerecek arkadas varmı. kleopatra plajına , gece kluplerine yakın, pansiyon olur apart olur.. ??
  • **engineer09** kullanıcısına yanıt
    https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g297968-d1747320-r510729215-Sunis_Evren_Beach_Resort_Hotel_Spa-Side_Manavgat_Turkish_Mediterranean_Coast.html

Yorum bana ait, her seyi detaylıca yazmıstım.

• Teşekkürler hocam. Acentede ve otelin telefon hattında ithal içeceklerin konsepte dahil olduğunu söylüyorlardı. Pek inandırıcı gelmemişti bana, haklıymışım.

• 2018 yılı tatilimi ilk defa 5 yıldızsız butik otellerde bitirdim. Pamukkale Akyaka Marmaris Dalyan ayaklarında kafama yatan butik otellerde 3 er 5 er gün kaldık heryer gezdik istediğimizi yedik içtik ben memnun kaldım ilerde yine düşünürüm açıkçası.

• aloha44 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme ve tavsiye için teşekkür ederim.
  • Yıllardır ayni tip tarz tatili mutlaka yaparım. Sona birkaç günlüğüne dinlenip yiyip içelim babında herşey dahil otel de eklediğim olur ama gezelim görelim tipi tatilin yerini tutmuyor, ne yalan söyleyeyim. Yediğin içtiğin orada kalıyor ama gezip gördüğün yerler yıllar boyu unutulmuyor.

• **engineer09** kullanıcısına yanıt
    Geçen sene temmuz ortasında 2 yetişkin 2 çocuk 7 gece, bir gece de onlar hediye etmişti, toplamda 8 gece konakladık.

Fiyat 3.300 tl.

Bu sene aynı dönem 5bin civarı çıktı.

• Çocuk seneye 5 yaşında olacak bizde Allah nasip ederse seneye 5 yıldızlı otel olayını bitireceğiz. Bozcaada'dan başlayıp Fethiye'ye kadar 15-20 günlük bir tur yapmayı planlıyoruz butik otel konaklamalı. Tahmini maliyeti 7-8 bin tutar konaklama yeme-içme yakıt v.s. 5 yıldızlı otel maliyetleride yürüdü gitti seneye erken rezervasyonda ortalama oteller geceliği 400-500 den açacak belli ki.
  • Voyage Belek i kesinlikle önermiyorum. Ne deniz, ne yemekler ne havuz beş para etmez
  • Mghxsds M kullanıcısına yanıt
    Sdn sahibi hakkı alkan öyle dememiş gayet güzele benzio,galiba verdiğin para gecelik 700₺ falan ise o paraya memnun etmemiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 25 Temmuz 2018; 14:1:49 >
  • Turist etkisi işte hocam. Ortalama altı oteller 200 liranın üstünde fiyat çekmeye başlamış bu sene. Tabii kurla da alakası var. Biraz geç kaldık bu sene rezervasyon için, acente de buraları önerince sormak istedim foruma. Teşekkürler.
  • Alanya taraflarında sahili ve denizi iyi, hemen derinleşmeyen herşey dahil konseptinde otel önerisi olan var mı?
  • Normal ultra herşey dahil oteller günlüğü 800-900 tl olmuş acayip pahalı. Voyage vogue rixoss bunları saymıyorum bile
  • Öyle ne yazıkki,kurban bayramında kuşadası atlantıque hd otele 240₺ verdik çok diyordum ama gayet iyimiş fiyat meğerse,aynı otel şuan 400₺ falan olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Btuhan35

Normal ultra herşey dahil oteller günlüğü 800-900 tl olmuş acayip pahalı. Voyage vogue rixoss bunları saymıyorum bile
    Bu sene kasım erken rezervasyonda bu bahsi geçen otellerin (uhd - orta segment) sezon için 350-450 TL bandından fiyat açacağını tahmin ediyorum...

Tatil artık erken rez. bile geliri sınırlı olan birçoğumuz için çok zor hale geliyor,
    min. 2 kişi bile olsanız şöyle asgari 4-5 günlük uhd tatilin (daha azı gittiğinize değmiyor, bir şey anlamıyorsunuz) ilk açılış kasım başı 1. dönem erken rez. maliyeti yol maliyetini de (uçak yada kendi aracınız) hesaba katarsanız 5-6 bin TL den başlıyacak gibi duruyor... Ocak-Şubat sonrasındaki oluşacak fiyatlar ise zaten mantıksız hale gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 25 Temmuz 2018; 14:38:50 >
  • Bu seneki gibi turist yoğunluğu olursa inmez fiyatlar. Aksine %15 20 artar erken rezervasyon fiyatları bence. Gitmemek de mantıklı degil , 300 400 e bile 3 yıldızlı yer yok şu an Bodrum Marmaris Fethiye Kaş kesiminde

• quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

Bu sene kasım erken rezervasyonda bu bahsi geçen otellerin (uhd - orta segment) sezon için 350-450 TL bandından fiyat açacağını tahmin ediyorum...

Tatil artık erken rez. bile geliri sınırlı olan birçoğumuz için çok zor hale geliyor,
    min. 2 kişi bile olsanız şöyle asgari 4-5 günlük uhd tatilin (daha azı gittiğinize değmiyor, bir şey anlamıyorsunuz) ilk açılış kasım başı 1. dönem erken rez. maliyeti yol maliyetini de (uçak yada kendi aracınız) hesaba katarsanız 5-6 bin TL den başlıyacak gibi duruyor... Ocak-Şubat sonrasındaki oluşacak fiyatlar ise zaten mantıksız hale gelir...

Alıntıları Göster
    Dediğim otellere kasımda bile incelediğimde yine bir 300-400 değilde 600-700 oluyordu hocam hele bu sene daha çok pahalı olur gibime geliyor

• zupper79 Z kullanıcısına yanıt
    Bekarken palmiye otel,remi otel bu ikisine gidiyodum.hem temizlerdir hem cokpahalı değillerdir

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.