Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 bay gitmeyi düşünüyoruz. Mümkünse aile hoteli olmasın
  • Marmaris grand azur a giriş yapmadan önce 1 gün boş günüm var. Dinlenmek için nereyi önerirsiniz? Otoparkı olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2200

Kıbrıs için önerisi olan. ?
    2 bay gitmeyi düşünüyoruz. Mümkünse aile hoteli olmasın
    Gücünüz yeterse cratos oda servisi bile vardi

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Gücünüz yeterse cratos oda servisi bile vardi

Alıntıları Göster
    bir arkadaşım daha burasını söylemişti, teşekkürler.
  • hepiniz 5 yıldızlı hotel müşterisimisiniz yav.

benim alanyada sadece tek erkek oda için bir oneriye ihtiyacım var. çok ahırdan bozma olmayan temiz bir yatak banyo sadece :)

gidip orda rastgele elimde bavulla aramaktansa bilgisi olan varsa işime yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 25 Temmuz 2018; 19:53:6 >
  • zupper79 Z kullanıcısına yanıt
    Voyage,cratos,hilton aşağısı kalanlar azınlıkta hocam,herkes milyarder yada kredi kartı kurbanı 🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Voyage,cratos,hilton aşağısı kalanlar azınlıkta hocam,herkes milyarder yada kredi kartı kurbanı 🤣
    o zaman öneriye ne gerek var ben onu anlamıyorum :) 5 yıldızlı oteller için her turlu bilgi , musteri yorumu puanı hersey internette var

Boş gey,k yapmakta istemiyorum ama ben şahsen param olsa dahi 5 yıldızlı hersey dahil konsepti otellerde kalmam. Zaten 7 kilo fazlam var orda bedava diye 10 gunde 10 kilo daha alıp donmek istemem. Altı ustu gunes kum turizmi işte, gunde 30 dakika denize girip 3 saat guneslenip akşamda gece kulubune gelip yatıp uyuyup, uyanıp yarın aynı seyleri tekrarlayacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 25 Temmuz 2018; 22:37:48 >
    Öneri genelde çerez tabağında sadece leblebi mi var antep fıstığı da var mı o otelde veya içecekler kapalı kutu mu,dondurmalar kapalı mı açık mı,bu bilgiler forumdakiler için en önemli noktalar bu yüzden .

• quote:

Öneri genelde çerez tabağında sadece leblebi mi var antep fıstığı da var mı o otelde veya içecekler kapalı kutu mu,dondurmalar kapalı mı açık mı,bu bilgiler forumdakiler için en önemli noktalar bu yüzden .
    :):) Çok değişik bi milletiz harbiden ya.
    Deme öyle geçen yıllarda otelde kapalı kutu içecek olmadığı için gitmiceğini söyleyenler bile gördüm 🤣🤣

• Shafter kullanıcısına yanıt
    @shafter teşekkurler
    palmiye otel,remi otel konum olarak guzel yerler tam kleopatra plajı uzerinde ama ben 100 tl gunluk gibi bi fiyat arıyorum. klaopatra plajına yurume mesafesinde olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupper79 -- 25 Temmuz 2018; 23:4:58 >
  • clc golf'e bakabilirsiniz. bookinge göre en f/p otel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hildegard oteli bi ara bakalım ne dicekler. O sokakta 3-5 ucuz yerde vardı

Hatta sokağın başında buger king olması lazım

• ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    Zaten rez bile kabul etmiyorlar sorun orda.Kimi kime şikayet etcen mesela turizm bakanı ets şuan ets yi ets yemi şikayet edicen 😅

• radko kullanıcısına yanıt
    Milli eğitim bakanı seçildikten sonra sahibi olduğu okuldaki hisselerini devretti etik duruş sergileyerek turizm bakanı da böyle bir adım atmaliydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ağustos 5 ağustos tarihleri arasında 3 yetişkin bodrum da otel arıyoruz.Uzun zaman sonra ilk defa herşey dahil olmayan bir otele gidicem o yüzden bu konsept deki otelleri pek bilmiyorum.Sadece yatmaya gircez desek olur geceliği kişi başı en fazla 100-125 tl arıyoruz yani 2 gece 3 yetişkin toplam fiyat 600-700 arası bu fiyat aralığında merkez de olsun gümbet bitez tarafı olsun baya otel çıkıyor ama fotoğraflara aldanmamak lazım. Tavsiyelerinizi bekliyoırum arkadaşlar
  • Hocam sen daha önceleri anlatmıyormuydun burda şöyle herşeydahil otellere gittim falan diye?

• quote:

Hocam sen daha önceleri anlatmıyormuydun burda şöyle herşeydahil otellere gittim falan diye?
    Hocam mesajımı tam okumadınız galiba

"Uzun zaman sonra ilk defa herşey dahil olmayan bir otele gidicem" dedim.

Oda kahvaltılı bildiğim pek otel yok.
  • Uzun olunca yorum kaçırmışım.

• Costa centrale oteli bı arayın fiyat alın isterseniz, iş görür

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.