Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taç Premier Hotel Spa - Alanya da daha önce konaklayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Kestirip atmazlar merak etmeyin, eğer değişiklik yapacağınız tarihte otelde müsaitlik varsa yardımcı olurlar, ama oteli en erken 2-3 hafta öncesinden arayın. Şansınız % 50 diyelim, ben zamanında Ali bey Club ve Limak için yapmıştım sıkıntı olmamıştı, acentalar bu konuda sıkıntılı ama otel ile direk görüşün.
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Hocam gecen sene sueno delux 3 sene oncede maxx ta konakladim şahsi fikrim aradan o fiyati hakedecek bir fark yok ama para önemli degil derseniz maxx tabiki , ha cok icimde kalmasin diyorsaniz voyage a gidin gün icinde gider maxx i komple gezer bir dahaki sene icin karar verirsiniz.

• Merhaba, 2 ya da 3 bay olarak tatile çıkmak istiyoruz. çok fazla rahata düşkün değiliz. mümkün mertebe sakin ve kafa dinlemelik bir yer arıyoruz. pansiyon, apart vs hiç farketmez. tavsiyede bulunabilecek var mı?
  • Arkadaşlar merhaba

Eşim ve 2 çocuğumla beraber (3-5 yaşındaki) 5-6 gece istanbuldan aracımla 6-7 saat içinde gidebileceğim ve 3.000 tl yi aşmayacak şekilde otel önerisi yapabilecek var mı?
    Tarih konusunda esneğim 9.aya kadar herhangi bir tarih olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_C@BB@R -- 16 Temmuz 2018; 23:25:10 >
    Bu tarz oteller genelde burunlarindan kil aldirmazlar hocam. Nereden alayim derseniz yurticindeki tum alternatifler benzer fiyatlar sunar satis pazarlama bolumunden veya yonetimden tanidiginiz yok ise. Tavsiyem sezonluk fiyat listelerine bakip butcenize gore gideceginiz donemi optimize etmeniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

Arkadaşlar merhaba

Eşim ve 2 çocuğumla beraber (3-5 yaşındaki) 5-6 gece istanbuldan aracımla 6-7 saat içinde gidebileceğim ve 3.000 tl yi aşmayacak şekilde otel önerisi yapabilecek var mı?
    Tarih konusunda esneğim 9.aya kadar herhangi bir tarih olabilir
    Hocam tarihleri de yazarsaniz yardimci olacak arkadasimiz olur mutlaka.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız unutmuşum

Bugunden itibaren 9.aya kadar herhangi bir gün olabilir

• O kadar gece ve bütçe ile malesef sansinizin olduğunu düşünmüyorum bu saatten sonra. Erken rezervasyon döneminde bulunabilirdi belki ama herşey dahil otel zor hocam. Bulsanizda 2 çocuğunuzla mutlu etmez diye düşünüyorum sizi ahh ulan turist gelse bı dert memlekete, gelmese başka dert. Haa gelince bana bir faydası yok kazığı çok ama işte... Zengin daha da zengin oluyor vesselam ...@By_C@BB@R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 17 Temmuz 2018; 8:6:44 >
  • Vakit ayırıp mesajıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Denilen yerler takip ederek dönemimi seçerek artık iyi bir fırsat kollayacağım.Teşekkürler. sueno delux degilde golf de kalıp oradan faydalanmak istiyorum açıkcası.
    Yakın tanıdıklarım 2 yıldır suenolarda konaklıyor. Yurtdısında da akrabaları var, 3-4 aile beraber gidiyorlar ama oda alımını yurtdısından yapıyorlar. Bu sebeple çok uyguna kalıyorlar.

Sueno dışında kemer akka antedonu tavsiye ederim. Mükemmel bir tesis.

• o değil de kıbrıs uçmuş
    2012 ağustos ayında 2 kişi 5 gece salamis bay conti de uçak dahil 2.000 liraya tatil yapmıştık
    şimdi aynı dönem sadece otel için 7.000 lira istiyorlar

ucuz alternatiflere bakayım dedim magusa taraflarında sadece oda kahvaltı otelleri antalyanın herşey dahil otelleriyle aynı fiyat
  • By_C@BB@R kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 7 saat kistasiniza bakacak olursak yoresel anlamda en uzak mesafe Izmir civari olacaktir. Bu donemde hersey dahil tesis bulmak sikintili olabilir. Butcesel olarak da Didim bolgesini onerebilirim.

Sueno Golfte Eylul sonu gibi indirime giren bir donem var. 24u gibiydi saniyorum. Bakmanizi oneririm.

• Çok güzel aquaparkı olduğunu biliyorum. Rixoslarda sürpriz olmaz,
  • Arkadaşlar Kaş için kalacak yer tavsiye eder misiniz? Hafta içi ve Hafta sonu fiyatlar çok fark eder mi ? Otel yada pansiyon fark etmez.
  • nabu kullanıcısına yanıt
    Cappari Aquarius Hotel olabilir denizi güzel yorumlarınız okumuştum, gidemedim henuZ ama gidicem birde arkadaş Nur Beach onerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 17 Temmuz 2018; 15:17:14 >
  • merhaba arkadaşlar. kemer ya da belek taraflarında 5 günlük bir tatil düşünüyorum. önerebileceğiniz oteller var mıdır? bütçe 4500. 2 kişi 1 bebek.
  • Scarfeys kullanıcısına yanıt
    Tarih yazmadığıniz için Ağustos başına baktım.Akka alinda otel olabilir. Ben antedon otelde konakladim arkadaşım alinda da kalmış iyi izlenimleri genelde. Gece sayısını 4 yaparsanız bı üst seviyede otellerden yer bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ağustos sonu eylül başı marmaris'te hava-deniz suyu sıcaklığı nasıl olur acaba, bebemiz var hasta etmeyelim sonra...
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.