Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maalesef bu yıl ekonomik durumlar çok iyi değil. O yüzden daha uygun bir tatil ayarlamam lazım. Olimpos Çıralı,kaş, marmaris, fethiye, akyaka buralarda uygun ev yada apart tavsiye eden var mı ?. Bungalow evleri tavsiye edermisiniz ?

3 yetişkin 6 gece kalmak istiyoruz.

Ev kiralayıp , yada apart , yada pansiyon kiralayarak daha uygun tatil yapabilirmiyiz? Maalesef oteller ateş pahası. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar .
  • cetera kullanıcısına yanıt
    Didim piyasasını biliyorum 200 220 civarı günlük daireler var, havuzlu müstakil ev derseniz 400 civarıdır diye tahmin ediyorum. Hayat ucuz Didim de . Gece bar harici gün içinde 100 lira yiyemezsiniz . O tarafa bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol Emin hocam,

Didim e 3 yaz gitmiştik.Yinede düşünülebilir. Gerçekten ucuz yerler var.Seçenekler arasında Didim i de koydum. Gitmediğimiz bir yere gidelim istiyoruz. Bakalım...
    Fiyatlar çok arttı abi , inşallah gonlunuze göre bir yerlere gidebilirsiniz. Kas tarafında var güzel oteller 300 400 bandında belki oralar da olabilir. Değişiklik iyidir tabii

• Kuşadası Sealight Family Club nasıldır? Daha önce gidip tecrübe eden var mi? Fiyati fena degilmis...

• Otellerin internet sitesinden oda alanlar dikkatli olsunlar onlarca otelin web siteleri birebir kopyalanmış

https://www.cnnturk.com/ekonomi/turkiye/tatile-cikacaklar-dikkat-bu-tuzaga-dusmeyin?utm_content=buffer2c02b&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffe
    Çok iyiymiş şuan dandik otel bile kişi başı gecelik 450₺-500₺ istiyor saçma şekilde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    Yemek istiyorsanız Cunda’ya gideceksiniz hocam.Cunda da hep butik oteller var.Haliç park var büyük olarak.Birde uygulama oteli vardı.Yanlız,Cunda fiyat olarak artık Çeşme,Bodrum’la yarışır seviyeye gelmiş.Her şey çok pahalı.Güzel mekanlar var ama 2 kişi alkol de kullanırsanız 300-400 den aşağı çıkamazsınız.

• Yakin zamanda cornelia diamonda giden var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Larkin34

Yakin zamanda cornelia diamonda giden var mi?
    Geçen sene gittim. Aqua park beklentiniz olmasın. Onun haricinde herhangi bir eksiği yok.
  • Arkadaşlar Fethiye ye yapacağımız seyahat için Konya Isparta Burdur illerinden hangisinde hangi oteli tavsiye edersiniz iki çocuk var şimdiden teşekkür ederim 😊

• arkadaşlar 16-21 eylül arası 2 bekar erkek için kişi başı günlüğü max 300e kadar otel tavsiye eder misiniz.
  • dadas2558 kullanıcısına yanıt
    Konya Dedeman geçen sene konakladim merkezi konumu çıkış yolunuza da uygun ben bu sene yeniden kalacağım kahvaltisiz 125 liraya aldım ets den 2 kisi+ cocuk. Geçen sene kahvaltı yapmıştık zayıf geldi tek eksi tarafı oydu, açık ve kapalı havuzları da çok güzel ayrıca bı saat stres atılıyor iyi geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım iki yetişkin iki çocuk 355 lira bir gece konaklama kahvaltı dahil hocam

• dadas2558 kullanıcısına yanıt
    ets şehir oteli indiriminden almıştım uçmuş fiyatlar gerçekten geçen sene travelocity.com dan almıştım orda da çok uygun çıkmadı fiyatı
    2016 yazında üç gün kala ayarlayıp Fethiyeye gitmiştik. booking.com üzerinden "dove apart hotel" diye bir tesis ayarlamıştık. F/P iyi bir yerdi, geceliği 40 liraya kalmıştık. Aracımızla da ölüdenize gitmiştik bir de orda turlara katılmıştık. Hem hesaplı hem de çok eğlenceli bir tatil olmuştu.
  • ETS ile ODAMAX aynı şirketin ,fiyatlara bakıyoruz aynı otel,aynı tarihler birisi 2048 TL,diğerinde 3382 TL .3382 TL olanı otelde ödeme yaparsın ama dolar artarsa bir de farkını alırım diyor .Sadece 1 otel ile ilgili değil, tüm otellerde fiyat farkı var hem de az değil
    Bu nasıl bir anlayıştır doğrusu ben bir anlam veremedim
  • Avşa'da bildiğiniz güzel bir pansiyon/motel var mı?

• Şu an hilton kemer e giriş yaptım. Uyku sorunum olduğundan sessiz oda rica ettik ve metin bey direk suit odayı verdi . Mükemmel bir müşteri memnuniyeti odaklı otel. Oda olarakta cepheden denizi gören tek ve en buyuk odaymış.. kusacası 2700 liraya 6 gece 15000 tl lik odada kalıyorum şu an

Jakuzi ıvır zıvır giyinme odası vs baya mükemmel oda..

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 22 Temmuz 2018; 13:55:5 >

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Daha detaylı bilgi istiyoruz:)

Bu ayın sonunda giriş yapacağum bende hilton kemer'e

Özellikle öğle yemeği hakkında detaylı bilgi verirsek. Sadece trucklarda mı yemek var yoksa ayrıca açık büfe öple yemeğide mevcut mu. Minibar hakkında da bilgi istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 142143144145146
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.