Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Giden arkadaşlar daha iyi biliir ama antalya tarafı hemen derinleşen bölgelere sahip. Özellikle herşey dahil otellerin olduğu bölgeler. Didimdeyim, bu bölgedeki oteller hem daha ekonomiktir hem de deniz olarak esiniz çocuğunuz daha rahat eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barbarossa25 B kullanıcısına yanıt
    Hocam nereye giderseniz gidin 2 yaşındaki kızınızı yanınızdan ayırmayın. Zaten bir çok otelde mini club için 2 yaş kabul edilmez ama siz kabul etseler bile yanlız bırakmayın. Oteldeki görevliler sandığınız kadar ilgili olmayabilir ve tatsız şeyler başınıza gelmesin. Otel olarakta aska lara ya bakabilirsiniz. Bu seneki fiyatlarını bilmiyorum uygunsa tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Akyarların suyu buz gibidir yazın ve dalgalıdır.
    3 sene karaincire gittim daha dalga görmedim hocam. Suyu da gayet güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Bugün tatilimin 3. günü kahvaltımı yaptım birşeyler yazayım dedim, şimdi bazi arkadaşlar der adam tatile gitti full forumda takıldı:)Doğru çok yazdım ancak burada sıra diye birşey olmayınca kahvemi-birami alıp telefona zaman ayırıp bakabiliyorum;)

Kisaca 3 günlük değerlendirme yapmak gerekirse;

Wifi çekimi ve hızı on numara iskelenin en ucu hariç kesinti hiç olmadi

Sabah kahvaltısı hamur işleri ve omletler çok güzel,su böreğinde annemle cok rahat yarışırlar,peynirler kalite, portakal suyu her daim çok rahat bulunabiliyor,masaya oturduktan 1 dk içinde bir garson mutlaka gelip ne içersiniz diye soruyor ( sabah kahvaltısıni kaçıranlara simit ayran arabası hizmet veriyor)

Öğle yemeği ağır düşünülmemiş daha çok aparatif ve kolay hazırlanıp tüketilen yemekler tercih edilmiş, mesala taso, hamburger (efsane),kumpir, döner (hem et hem tavuk), tavuk çevirme (közde), Çin usulü makarna(efsane),italya usulu makarna(soslar guzel),belcika usulü baharatlı patates kızartma (birayla cok iyi uyum sağlıyor) ve 4-5 cesit sulu yemek( dun kuzu,patlican vs birseyler vardı ve iki üç çeşit ızgara) ( bu yemekleri kacirirsaniz (11:30-16:00 ) arasi 16:00 dan sonra sushi, balık ekmek teknede ve nohut pilav arabasi hizmet veriyor)

Akşam yemeği yöresel kısımdaki yemekler tam bizim agiz tadimizda, dün efsane et yemekleri mevcuttu,dil corbasi,kelle paça bile vardi. Balik izgara mutlaka,deniz ürünleri yemegi her zaman mevcut(kalamar,karides,midye vs) salatalar ve meyveler her daim taze ve bol.muz, ananas ,kivi bol bol var olmadığını görmedim. Tatlıları ruslar bayıldı ancak ben pek iştahla yemedim.

İçecekler her daim kutulu markalar coca cola,fanta ,sprite ,ayran Sütaş. Biralar efes sise malt,normali kutu.siyah alman birasi var on numara, alkollü içki olarak barlara gore fark ediyor public barda en kaliteli içecekler mevcut.illa bir markada israr ederseniz oradan getirtiyorlar. Dondurma italyan (ismin hatırlamıyorum migrosta ufacik kutusu 5 lira olandan) ve algida kapalı.

Pastanede kahveler harika tek sıra beklediğim yer orasiydi ama değdi:)

Animasyon zayif ama gösteriye gelen gruplar bol alkış alıyor,birde animasyon alanı gösteri zamanlari full.

Oda servisi ve temizliği on numara ,yataklar çok iyi, karşılaşılan problemler kısa sürede gideriliyor. banyodaki havlular askidaysa dokunmuyorlar yere atarsanız yenisi koyuyorlar yatak çarşafları 3 günde bir değişiyor talep halinde 10 dkda tecrübeyle sabit:) tv olmasi gereken büyüklükte mac izlemek çok eglenceli.

Havuz temiz ve yeterli hic dolu görmedim herkes kaydirak başında biz dahil:) deniz muhtesem balik ekmekten kalan parçaları denize atin piranalari görün:)

Turist ağırlıklı rus ve ingiliz ,avrupadan çok müşteri almış maçlardan anlıyorum.

Personel ilgili ve alakali, çözüm odaklı

Gelecek arkadaşlara faydali olmuştur umarim
    Selamlar
    Mesajlarınızı kaçırdım hotel adı ALABİLİRMİYİM?

• quote:

Orijinalden alıntı: YuliaN

Bedava cidden bende 2200 verdim 5 gece icin ama full her yer . Personel eksik lyra resort e gelmeyin😊

Yanliz erken rezervasyona da inancim kalmadi.hotel adi vermiyeyim ama babamlarin erken rezervasyonla 3000tl ye 1 hafta aldilar.su anda sitede fiyat 4000 tl ama babam oradaki halkla iliskiler uzmani ile gorusmus yine 3000 tl den 1 hafta kalinabiliyor.direk hotelden alirsak.hatta sitede alkolsuz secenegi yok hotelden aldiginda 2650 tl alkolsuz bileklik haftalik
    Hangi otel?

• serkanertekin kullanıcısına yanıt
    artık tüm mahalle ezberledi
    adam hilton kemer de :)
    sanırım şu an hala yiyor :)

konu sahibi alınmasın iyi tatiller..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrvolkan

artık tüm mahalle ezberledi
    adam hilton kemer de :)
    sanırım şu an hala yiyor :)

konu sahibi alınmasın iyi tatiller..
    Hocam yesem şu anda bile yerim ancak artik çatlamak üzereyim formu coktan bozduk:) bendeniz askeri personel olduğum icin devamlı fiziki yeterlilik sınavları oluyor yeniden form tutmak için bayağı bir çabaya ihtiyacım olacak

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Nazar değmesin güzel bir tatil geçirmenize sevindim. Ama forma dikkat geçen sene 92 gidip 98 donmustum tatilden spor yapıyor olmama rağmen vermesi yorucu oluyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithium87 kullanıcısına yanıt
    Ramada Lara Resort ilk etapta site amaciyla yapilmis sonrasinda da otele cevrilmis. Beklentiyi cok yuksek tutmamak lazim. Ayrica otel konum olarak denizden uzak. Deniz beklentiniz varsa da tercihinizi degistirmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarossa25

Arkadaşlar forumdaki herkese merhaba.
    Sayfaları tek tek okudum ama konular birbirine girdi ne yalan söyleyeyim. Kafam allak bullak. sitelerin yorumlarına zaten pek itimat edemiyorum açıkçası. 2 yaşında bir kızım var. eşim ile birlikte hayatımızda ilk defa tam pansiyon bir tatil yapmak için imkanımız oldu şükür. Daha önce hiç tatil yapmadık ikimizde.
    Antalya tarafına gitmeyi düşünüyoruz. Kızımın eğlenebileceği otel tarafından ilgilenebilecek şekilde bizde az buçuk hanımla o ara kafa dağıtabileceğimiz bir yer arıyoruz. Tarihlerimiz 16 eylül giriş 22 eylül çıkış olarak düşünüyorum. Yeme içmesi sıkıntılı olsun istemiyorum. Malum çocuk olunca istediğin saate yeme içme imkanı bulmak istiyoruz. :) Denizi kum olsun istiyorum eşim yüzme bilmediği için hemen derinleşen yerler tercihim değil. ücretsiz lunapark gibi hizmeti olan yerler daha önceliğim olabilir. maximum bütçem 3500-4000 TL dir. Sizlerden güzel yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
    Hocam butceniz dogrultusunda Belek tarafindaki otelleri tercih etmenizi oneririm. Tercih sizin olmakla birlikte sureyi bir gun kisaltip hizmet kalitesini artirmayi tercih edebilirsiniz.

Crystal de lux otele bakabilirsiniz hocam. Diğer crystal otellerini de inceleyin

• Günaydın herkese, dün metin beyle sohbet imkanim oldu çok sempatik ve işinde bilgili bir insan. Maxx royalden buraya geçtikten iki buçuk ay sonra bölgenin tüm gazetelerine manset yapmış oteli, hürriyetin akdeniz eki gibi. Neyse çok uzatmayim. Seneye 3000 civarı erken rez olârak ilk alanlara firsat niteliginde fiyat sunulabilecegini belirtti. ( Kesin birsey demedi) forumdan bahsettim biraz çok hoşuna gitti keske hepsiyle tanışma imkanim olsa cok sevinirim dedi. Yinede gelecek olanlar mutlaka beni görecek çok büyük bir sıkıntı olmaz ise ben karşılarım misafirleri diye belirtti.Bir kerede isminizi öğrendikten sonra unutmuyor:)

Bugun tatilimin son günü icimi bir hüzün kapladı:( sormak istediklerinizi sorabilirsiniz . Bunun dışında paylaşım yapmayacağım yaradan her istediğinizi gönlünüze göre versin. Herkese mutlu tatiller

• quote:

Orijinalden alıntı: emindoner09

Giden arkadaşlar daha iyi biliir ama antalya tarafı hemen derinleşen bölgelere sahip. Özellikle herşey dahil otellerin olduğu bölgeler. Didimdeyim, bu bölgedeki oteller hem daha ekonomiktir hem de deniz olarak esiniz çocuğunuz daha rahat eder

Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Otel tavsiyesi varsa alabilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: maarul

Hocam nereye giderseniz gidin 2 yaşındaki kızınızı yanınızdan ayırmayın. Zaten bir çok otelde mini club için 2 yaş kabul edilmez ama siz kabul etseler bile yanlız bırakmayın. Oteldeki görevliler sandığınız kadar ilgili olmayabilir ve tatsız şeyler başınıza gelmesin. Otel olarakta aska lara ya bakabilirsiniz. Bu seneki fiyatlarını bilmiyorum uygunsa tabi
    Gözümüzüzden sakınıyoruz ozaman bir an olsun ayırmam hocam. Çok teşekkür ederim bu güzel tavsiyeniz için. Askalar bütçemin biraz üstünde 4500 TL çıkıyor pek mümkün gözükmüyor. bir arkadaş dün siam elegance gitmiş tavsiye etti ama sizlerden fikri olan varmıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Hocam butceniz dogrultusunda Belek tarafindaki otelleri tercih etmenizi oneririm. Tercih sizin olmakla birlikte sureyi bir gun kisaltip hizmet kalitesini artirmayi tercih edebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Tavsiye oteliniz varmı hocam. Otelin giriş günü olayını tam olarak bilmiyorum Aydınlatabilirmisiniz beni. satın aldım diyelim hangi gün giriş yapmam gerek? en erken ne zaman giriş yapabilirim.
  • Merhabalar
    Konumuz bilindiği üzere 2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) adlı konudur.Bu konu başlığı altında kişi ya da kişiler tatil boyunca yaşadığı deneyimlediği duygu ve düşüncelerini anlatmaktadır.Ve x adlı konaklama tesisine gidicek başka bir üyemiz bu yazılanlardan faydalanmak suretiyle konuyu takip etmektedir.Konu içersinde düzeysiz mesaj atan,konudaki bilgi akışını etkileyecek derecede davranan üyelerimizin mesajları silinicek olup devamı ve ısrarı halinde çeşitli yaptırımlar uygulanıcaktır.Bunu zaman zaman yapan belli başlı üyeler var bu üyelerimizi takip etmekteyim.Tekrar söylüyorum insanların bilgi alma hakkını ellerinden alma girişimi içersinde bulunan üyelerimizi üst yönetime bildireceğim gerekirse bu konudan uzaklaştıracağız.
    Kurallara uyaraktan mesaj atmanızı rica eder anlayışınız için teşekkür ederim
    .
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Burası hangi otel mesela hocam.
  • levoank kullanıcısına yanıt
    Burası otel değil hocam, cennet koy. Yazlık var ailemin oteller hakkında tavsiye veremem o yüzden ama birkaç tane var büyük otel zaten.

MErhaba burası hangi otel mesela
  • Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.