Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam tatilinizi ilgiyle takip ettim bir çok kişi gibi önümüzdeki sene için kafaya koydum gibi birşey :)

bilmediğim için soruyorum erken rezervasyon tarihi olarak belli bir tarih var mı acaba öğrenebildiniz mi?
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun.Uyumsuz bir tip var zaten umarım yakın zamanda konu uzaklaştırma verirsiniz.Huylu huyundan vazgeçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dadas2558

hocam tatilinizi ilgiyle takip ettim bir çok kişi gibi önümüzdeki sene için kafaya koydum gibi birşey :)

bilmediğim için soruyorum erken rezervasyon tarihi olarak belli bir tarih var mı acaba öğrenebildiniz mi?
    Teşekürler hocam kasımın ikinci haftası açıklanıyor ilk fiyatlar tahminim bu sene 3500 TL seviyesinde açılır 5 gecelik 2+1 fiyat Hilton kemer için yazıyorum.3500 liradan bile yakalarsanız bedava tatil yapmış olursunuz peşinen belirteyim. İnanamayacaksınız belki ama bir çiftle tanıştık bu sezon ikinci defa gelmişler daha doğrusu iki ayrı otele 1 ay arayla erken rezervasyon yapmışlar, burayı çok beğenince diğerini iptal edip yine buraya rezervasyon yapmışlar çok şaşırdım

Şu an durum bu şezlongdan sıkıldık çimlere attık:)

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu sene konakladığım otel hakkında izlenimlerimi yazayım. Daha önce gloria serenity, max royal belek, cornelia diamond, sueno deluxe belek gibi otellerde konakladım. Bu sene de selectum luxury resortta kaldım ve rixos premium tekirovada konaklayacağım.

Selectum Luxury Resort Otel Adı. Otelle ilgili hemen hemen hiçbir yerde bilgi yok.

Otel 2 sene önce başka bir otelden rekonstrükte edilerek açılmış. 6 gün 5 gece konakladım.
    Otelde Haziran ayı itibariyle büyük bir çocuk alanı restorantı büyük bir çocuk aquaparkı + yetişkin aquaparkı açıldı.
    Erişkin aquaparkı baya eğlenceliydi kaydırakların zorluğu baya yüksek. Burada eksi verebilceğim aquaparkta asansör olsa daha makbule geçerdi. Bot sıkıntısı yok.
    5 gece üstü konaklamalarda 1 adet ala carte ücretsiz. El primo steak house da yedim baya kaliteliydi.
    Otelin en küçük odası 65 m2 den başlıyor. Ben deluxe deniz manzaralı tutmuştum sağolsun. Superior verdiler 85 metrekare oda çift jakuzili (içeride dışarıda).
    Deniz klasik belek denizi.
    Otelde havlu kartı uygulaması yok. Avantajı her yerden havlu alıyorsun. Dezavantajı her şezlongta havlular var.
    İçeçekler kutu. Bar olmayan yerlere içecek ve dondurma buzdolabı koymuşlar. Şişe içeceğini kendin alıyorsun.
    Otel yemek üzerine max royal ile yarışır nerdeyse. İnternetten araştırdım ödül almışlar bu sene videoları harika.
    Otellerde en sevmediğim şey rutin açık bufe olması oluyodu. Bu otel her gün farklı bir mutfağı önünüze başarıyla koyuyor. Açık büfede ızgaralar anlık pişiriliyor ve çeşit çok. İstediğiniz eti pişirtebiliyorsunuz. Mutlaka size özel tatlı yapan biri bulunuyor. Örneğin sufle gibi.
    16:00-20:00 arasında sushi wasabi bar diye bir bölüm var sushi sevmem ama o an anlık yaptıkları için denedim baya beğendim. Suşi sever varsa çeşit çok ve ayrı restoranı var.
    Gece animasyonlar güzel. Fakat gloria serenity daha güzeldi.

Aşırı özet geçmek gerekirse
    Artıları oda, yemekler, aquapark, aşırı temizlik (aşırı diyorum çünkü aquapark borularının bilmemneresini bile temizleyen biri oluyor).

Eksileri
    Restoran elemanları güler yüzlü fakat artırılması gerek. Kapalı spa alanları daha güzel olabilirdi. Lobi ve bazı alanlarda klimanın biraz daha soğutmasını beklerdim.

İleride bu fiyattan daha pahalanacağını düşündüğüm bir otel. Çoğu alanın fotoğrafı bile çekilmemiş daha.

• Bu arada arkadaşlar iskelede on numara balık vardı en 3-4 kgluk deniz turnası oltami kırarak kaçtı çok üzüldüm inanin. Hikayeye gelirsek bir sürü balık vardı arabadan emektar oltami aldım (akşam üzeri iskele iyice boşaldığı sırada) amaç çocuğu eğlendirmek birazda keyif almaktı yemi taktım sokar denen balıktan tutmaya başladım. Son tuttuğum balığı biraz yuzdureyim, çocuk eğlensin derken turna balığa bir atladı oltama, ucunda fır fır dönüyor beni bir heyecan bastı bu sırada hanımı çağırdım oltayı tut suya atlayıp aliyim demeye kalmadan hanım iskeleye almak için bir çekti hayvan kopardı gitti o olayın videosu yok ama diğer yakaladığımız bir tanesinin videosunu atıyorum iyi seyirler

Videoyu mobilden atamadim şimdilik resim var

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 5 Temmuz 2018; 14:18:44 >

• herkese merhaba mugla aydın tarafında fıyatı cok yuksek olmayan 4-5 yıldızlı hersey dahıl otel tavsıyenız var mıdır?
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    hocam menüyü kuruttun, denizi kurutmasaydın bari:))
  • o hiltonların, barutların bulunduğu kemer'e giriş sahilinde sadece camping alanları vardı narenciye bahçelerinin içinde.. ve 17-18 sene kadar önce kemer'de çalışırken oralardan denize girerdik..dalgasız, tertemiz ince çakıl denizi vardı.. hemen arkada toroslar'ın başladığı noktada kuzdere köyünden kanyon içinde dere boyu gider, buz gibi önü set yapılmış gölcüklerde yüzerdik..
  • sığ, kum ve dalgasız yer arıyorsanız, 20 dakikalık yolculukta phaselis var antik kent.. 3 no'lu büyük plaj kumlu, sığ ve dalgasızdır.. hem de tahtalı dağı manzarası eşliğinde..müze kart varsa giriş ücretsiz..
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    bizde seninle tatil yaptık, otele gitmiş kadar olduk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Allah razı olsun.Uyumsuz bir tip var zaten umarım yakın zamanda konu uzaklaştırma verirsiniz.Huylu huyundan vazgeçmez.
    Size tamamen katılıyorum, ve o tipin kim olduğu gerek bu konuda gerekse forumun diğer bir kaç konusunda üyeler tarafından çok iyi bilinmekte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 5 Temmuz 2018; 15:58:43 >
  • cem_uA C kullanıcısına yanıt
    Hay Allahım güldürdün benide 🤣🤣

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbarossa25

Tavsiye oteliniz varmı hocam. Otelin giriş günü olayını tam olarak bilmiyorum Aydınlatabilirmisiniz beni. satın aldım diyelim hangi gün giriş yapmam gerek? en erken ne zaman giriş yapabilirim.

Alıntıları Göster
    Tatilinizin başlangıç günü ne ise o zaman giriş yapacaksınız otele. Otellerde standart giriş saati 14.00 çıkış saati 12.00 dir. Ama siz gidebildiğiniz kadar erken gidin bütün oteller erken gelen misafiri ağırlar. Oda müsaitse hemen yerleşirsiniz değilse hazır olana kadar oteli tesisi kullanabilirsiniz. Kahvaltı yapar öğle yemeği yer yada havuza girebilirsiniz.

Çıkış günüde yine aynı şekilde bir çok otel odayı boşalttıktan sonra tesisi kullanmanıza izin verir ücretsiz olarak.

• Arkadaşlar önümüzdeki haftalarda ailecek tatile çıkmayı düşünüyoruz.Anne baba ben eşim ve 2 erkek kardeşim ile birlikte otel tatil köyü veya apart arayışı içerisindeyiz.Bölge fark etmez Antalya armutlu civarlarında olabilir ancak fiyat konusunda uygun fiyatlı olması bizim için önemli.Alkol kullanmıyoruz .Tavsiyelerinize açığım teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar.. Kız arkadaşımla gitmek antalya, marmaris ya da çeşme taraflarında 3 4 günlük herşey dahil, eğlenceli lüx ama aşırı pahalı olmayan bi otel arıyorum. Tavsiyeleriniz var mıdır? Çok teşekkürler şimdiden
  • orthos123 kullanıcısına yanıt
    merhaba

bahsettiğiniz otel ile ilgili

ne zaman hangi tarihe ve ne kadara aldınız acaba.

erken rezervasyon avantajını öğrenmek istedim.

• La Blanche Island Bodrum öneririm çok beğenirsiniz, geçen sene 9 ve 7 yaş çocuklarla kaldım ama fiyatı çok daha uygundu geçen sene. Yeni bir otel konumu harika, minibar full doluyor her gün.

Şu anda ise otel bulamıyorum çocuk yaşları artınca sıkıntı oluyor
  • barbarossa25 B kullanıcısına yanıt
    Hocam tatilinizde esnekliginiz var ise bir hafta oteleyip Sueno Golf e gidin derdim. Ama yok ise Tui veya Crystal grubu otelleri beklentileri karsilayacaktir. Erken giris gec cikis olayinda da sunu soyleyebilirim. Genelde tatillerimizi 5 gece uzerinden planliyorum. Ilk gun sabah 08.30da otele giris yapiyorum. Son gun ise odayi oglen bosaltip aksama kadar tesisi kullaniyorum. Aksam yemekten sonra ise yola cikiyorum. Bu konuyu rezervasyon yaptiracaginiz oteli mutlaka sormanizi tavsiye ederim.

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Sömürüyorum diyorsun,akşam yemeğinede kaldığın için para mı veriyorsun ekstra?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar konu amacından çok sapmış.

İndirimli kart kampanyası ya da operatör kampanyası olan siteleri paylaşabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.