Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tur operatorleriyle yurtdisindan turist agirlayan otellerin cogu bu hizmeti ucretsiz veriyor. 3un 5in hesabinda olmayan oteller Cip Vip Lounge gibi hizmetlerle musterisinin tesisten ayrilis vaktine kadar tum hizmetlerden faydalanabilmesini sagliyor. O yuzden ekstra bir ucret talebi bulunmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Bu mesaj silindi.
    Tatilin bitsede sende bizde rahatlasak..

• quote:

Orijinalden alıntı: riderman

merhaba

bahsettiğiniz otel ile ilgili

ne zaman hangi tarihe ve ne kadara aldınız acaba.

erken rezervasyon avantajını öğrenmek istedim.
    Merhaba
    Aralık 4 de ilk rezervasyon döneminin son günü 5 gece iptal sigortasıyla tuttum. 5500 tl idi. (ETS-Selectum luxury resort)
    Deniz tarafı deluxe oda. (5. sıradaki).
    Upgrade ederek superior oda verdiler. (7. sıradaki).

Oda 85 metrekare civarıydı. Rixos premium tekirovada oda 26 metrekare ikinci tatilde baya şok olucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: orthos123

Merhaba
    Aralık 4 de ilk rezervasyon döneminin son günü 5 gece iptal sigortasıyla tuttum. 5500 tl idi. (ETS-Selectum luxury resort)
    Deniz tarafı deluxe oda. (5. sıradaki).
    Upgrade ederek superior oda verdiler. (7. sıradaki).

Oda 85 metrekare civarıydı. Rixos premium tekirovada oda 26 metrekare ikinci tatilde baya şok olucam

Alıntıları Göster
    oldukça erken rezervasyon olmuş aslında :)
    ama fiyat günümüz koşulların da makul artık.
    oda m2 si ise gerçekten bomba.
    daha az eşyayla gitmeye bakın bence.
    şimdiden iyi tatiller dilerim.

• Lithium87 kullanıcısına yanıt
    hocam otel guzel ben tavsıye ederım eksık olabılecek hıcbırsey yok dıyebılırım denızı de guzel
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Yeme içme kalitesi bir de animasyon nasıl hocam? Sahilde ki snackler tatmin edici mi?

• Bodrumdan selam herkese 👋(Bende paylaşıyımmı otelden yeme içme resimleri😅

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neden yeme içme vs. paylaşımları bazılarını rahatsız etti ki? Benim için gayet iyi de oldu mesela hangi otelde ne var öğrenmiş oluyoruz. Yanlış mıyım?

• radko kullanıcısına yanıt
    Hangi hotelde kalıyorsun.Ayrıca nekadara rezervasyon yaptırmıstınız?Bodruma gitmeyi düşünüyorum.

• radko kullanıcısına yanıt
    Afiyet olsun hocam, büfeyi de gösterseydiniz

• Arkadaşlar selam,bayramda ailecek (ben,annem,babam) tatile gitmeyi düşünüyoruz.
    22'de girişli 26'da çıkışlı otellere bakıyoruz. Her şey dahil vs. kaliteli 3500 civarı nereyi tavsiye edersiniz ? Crystal admiral nasıldır ?
  • Kim bu yıl turizm rekorları kırıyoruz diyorsa manipüle edip işkembeden sallıyor resmen,yau bodrum bile sezon ortası boş denilebilecek seviyede,esnafın çoğu açmamış bile açanların hali perişan görünüyor zaten.

Haberlerdeki turizm rekoru kırıyoruz,turizm piyasası uçtu diyenlerin alayı yalan,görünen köy kılavuz istemez,daha geçen ramazan bayramı kuşadasındaydım orası da aynı bitikti,Ege bitik bu sezon da kısaca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bodrumun neresi boş neresi kan ağlıyor? Çerezlik aldığım otel gırtlak dolu idi. Akşamları herşey eminönü taksim meydanı gibiydi haziran sonunda.

• Bi kaç resimle örnekliyim durumu o zamn,bunları çoğaltırım ilerleyen günlerde bu sezon açmamış ve açanlarında kapadığı dükkan ve otellerle.

İlk resme dikkat edersen gümbet barlar sokağı normalde kalabalıktan yürünmez fakat saat 00.30'da bomboşdu sokak ve mekanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 7 Temmuz 2018; 2:19:31 >

• 00.30 orası için erken bir saat. Geçen sene 2 gibi gördüğüm kalabalığı anlatamam. 00.30 civarında dediğiniz gibi boştu. Gümbet’te nerde kalıyorsun?

• Crystal palace luxury side

Yeme içme kalitesi : ortalama . Özellikle meyve ve tatlı kalitesi vasat.

Oda ve oda temizliği iyi diyebilirim.

Deniz sığ ve tertemiz diyecek birşey yok . Şezlong sorunu yok.

Animasyon ve gösteriler çok sıradan.

Denizi dışında çok fazla albenisi yok . 2 gün sonra crystal sunrise quenn e geçiş yapacağız orayla ilgili de görüşmelerimi yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Arkadaşlar,
    Eylül'de Antalya'da hava nasıl olur? Daha önce hiç Eylül'de tatil yapmadık.
    Fakat fiyatlardan dolayı ve arkadaşımla yıllık izinleri denk getirmemiz için Eylül'de karar kıldık.
    Gideceğimiz tarih 15-20 Eylül.
    Daha önce Eylül ayında giden arkadaşların fikrini alabilirsem çok memnun olurum.
    Zira bu sene ne kış yaşamadık. Eskişehir'e yaz 2 gün önce geldi diyebilirim.
    Antalya da eylül 10 gibi havuz yavaş yavaş soğumaya başlar .Ama deniz de sıkıntı olmaz keyif alınır ekimin ilk haftası bile güzeldir antalya da deniz .Hava sıcaklığı ise Antalya ya tam gidilecek zamanıdır

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    Biz Eylul sonu gibi gitmistik. Havuz biraz serinceydi ama oglenleri girilebilirdi. Denize ise rahat rahat girebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Ramada resort lara oteli hakkında bilgi verebilir misiniz? 7-12 temmuz 5 günlük 3780 liraya mal oldu.
    Denize kıyısı yoktur ama her 5 dakikada servisi vardır ,Otelin ortak kullanım alanı çok geniş olmasa da ,plajdaki tesisi oldukça büyüktür .Yemekleri güzeldir .Sabah 10 dan itibaren pastanesi akşam yemeğine kadar açıktır .

Yanınızda bir bebekle gitmiyorsanız tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

Merhaba herkese, 22 yaşında ben ve 15 yaşındaki kardeşimle bu sene 5 6 gece tatil yapmak istiyorum. daha önce hiç tecrübemiz olmadı. 14.09.2018 - 19.09.2018 tarihleri arasında. bu tarihlerde Antalyaya gidilir diyen oldu. her şey dahil 1500 civarında otel tavsiyesi var mıdır. yani otobüs bileti falan her şeyiyle 2000e halletmek amacım.
    Birde otel ararken 2 bay alıp almadığına nasıl bakıyoruz, hangi otelin özelliklerine falan baksam bunla ilgili hiçbir şey göremedim.
    kardeş bile olsanız ,iki bay oldunuz mu 1-0 mağlup başlıyorsunuz maça
    Maalesef bekar kabul eden otellerin sayısı çok azdır .
    Alanya Türkler de Vikingen İnfinity Resort Spa isimli çok büyük bir tatil köyü vardır .Dini bayramlar harici bekar kabul eder ama buraya giden bekarlar bile ,"ulan ne çok bekar erkek var "demekten kendini alamaz:)
    Fakat belirttiğiniz parayla burada 5 gün kalamazsınız
    Kalabileceğiniz bir yer, Manavgat kumköy de larissa beach club var 3 yıldızlı bir otel ,denizi ,sahili güzeldir ,başka da bir beklentiniz olmasın

• 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.