Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1) paramount of bodrum

2) mandarin oriental

3) lujo hotel ( bu sene açılmış ama yorumlar çok başarılı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TUİ FUN & SUN RİVER RESORT.. Bu otel hakkinda hic bir bilgi bulamadim arama yaptigim zaman rus siteleri ve sadece %50indirimli tatilbudur da satis var. Belek de baska otel cikiyor isimler ayni farki bu resort olmasi.. Bilgisi olan payalsabilirmi nasil bir otel tavsiye edermisiniz

• İstanbul veya yakın çevrelerde güzel sahili kumsalı olan oteller tavsiyeniz var mı arkadaşlar ?
  • Delphin be grand resort yorum ??!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Nargileciler akşam Show yapılan yerdeki barın yanında ufak bir yer nargile isterseniz ışıklı fişekli bir gösteriyle masaniza getiriyorlar. Hocam size tavsiyem yemek için gelmeyin :) patlaya catlaya yesenizde yiyecek birşeyler mutlaka çıkıyor ortaya, örneğin dun öğlen bıldırcın pişen yerde bugün bir balık çıktı ben öyle balık inanın yemedim(her hafta mutlak balık yiyen biri olarak yazıyorum) sabah kahvaltı 10 da bitiyor 11:30 yemek kamyonlari ve dışarıdaki büfe çalışmaya başlıyor 16:00 ya kadar her birinin tadina bakiyim deseniz imkani yok akşam yemeği yiyemezsiniz. Damak tadıma güvenen birisiyim yemekler icin w öğlen aparatifler iddialı ancak akşam klasik otel yemeği nedeni diger ulke vatandaşlarinin damak tadi düşünülerek baharati ve tuzu az kullanmalari biraz baharatla o sorunda ortadan kalkıyor. Bu arada metin bey cidden gercek biri ve çok başarılı bizim hanım odanın manzarasını beğenmedim dedi laf arasinda bugün bizzat davet ederek birkac oda gösterdi karar kıldığımiz odaya geçiş yaptırdı ben bile beklemiyordum bu kadar şahsen

• ssmm kullanıcısına yanıt
    Bu kadar memnun kalmanız sevindirici.sanırım aldığım fiyata göre bedava tatil yapmış olacağım.

Pastanesinden ve açık büfe tatlı reyonlarından detaylı foto çekip yollarsanız çok memnun olurum

• erescan kullanıcısına yanıt
    Otelin geçen seneki adı river garden ve yorumlar rezalet.

https://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g312725-d2235614-Reviews-River_Garden_Holiday_Village-Belek_Serik_District_Turkish_Mediterranean_Coast.html?m=55595

Ben de sizin gibi niyetlendim, hatta tui falan araştırınca diğer otel yorumları çıkıyor iyi düşünüyorsun ama iş öyle değil. Bulaşmanızı tavsiye etmem.

• Geçen yaz sunis evrende konaklamıştım 7 geceye 1 gece de hediye vermişlerdi. Tripadvisor da uzun bir yorumum var. F/p olarak çok iyiydi geöen sene. 2 kişi 3.300 tl ye kalmıstık.

Bu sene hemen hemen iki katı zamlandı temmuz ayı ortası için.

Detaylı bilgi sorarsan, mesaj atabilirsin.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Geçen yaz sunis evrende konaklamıştım 7 geceye 1 gece de hediye vermişlerdi. Tripadvisor da uzun bir yorumum var. F/p olarak çok iyiydi geöen sene. 2 kişi 3.300 tl ye kalmıstık.

Bu sene hemen hemen iki katı zamlandı temmuz ayı ortası için.

Detaylı bilgi sorarsan, mesaj atabilirsin.

Tripadvisor yorumum:https://www.tripadvisor.com.tr/ShowUserReviews-g297968-d1747320-r510729215-Sunis_Evren_Beach_Resort_Hotel_Spa-Side_Manavgat_Turkish_Mediterranean_Coast.html

Bende 3 ay önce aldım kemer hilton'dan.

İsim değişmeden önce de yorumlar hep iyiydi, tabela değişince de aynı şekilde devam etti. 2 hafta sonra gideceğiz bakalım 5 gece 2 kişi 4300 tl ye almıştım.

Şu an aynı tarih 6300 çıkıyor.

Geçen sene free market olayı varmıs kişi başı 20 tl civarı ğara yükleniyormuş, marketten alısveriş vs yapılıyormuş. Bu sene kaldırılmış, mini barları tam doldurdukları için.

• van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Tessekkur ederim evet yorumlar cok kötü eledim bu oteli musteri rus agirlikli.. Gecen sene de ruslara full hitap eden bir otelde kaldim pisman oldum ruslar ucuza tatil yapiyor ve yemekler icecek meyveler cok kotu oluyor hepsi sahte personelde ilgi alakada cok zayif..

• Hocam biliyorsunuz 1 yan tarafı barut kemer bugün sorgulayinca 2 bin fark çıkıyor, barut kemerin sağlayıp buranın sağlayamayacağı hiçbir şey yoktur bence + hiltona gecince 20 milyon lira sadece odalara harcanmış düşünün artik

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Bu kadar memnun kalmanız sevindirici.sanırım aldığım fiyata göre bedava tatil yapmış olacağım.

Pastanesinden ve açık büfe tatlı reyonlarından detaylı foto çekip yollarsanız çok memnun olurum
    Yarın çekerim mesajınızı yeni gördüm bu arada tatlılarin her türlüsü var ama ben aman aman bir tatlı görmedim baklavalar üstü antep arasi cevizli bunu soyledim kandirmaca gibi oluyor böyle o kadar masrafa girip en kaliteli malzemeleri kullaniyorsunuz kicikirik antep fıstığının hesabını yapmış gibi dedim iletelim dediler.

İyi bir oteldi, hilton rüzgarı da arkasında olunca uçacak şimdi. -ki yorumlarda öyle. Özellikle birçok yorumda denk geldin, yatak konforu muazzammış.

İşin kötü tarafı ise şu: bu sene sosyal platformlarda da iyice dillenmeye başlayınca bu otel, bir sonraki sezon fiyatlar uçacak düşüncesindeyim.

Halbuki kimse bilmese, her sene sakin sakin gitsek ne güzel:)

• Merhaba Arkadaşlar,

Biz 4 arkadaş (sap), Alanya'da 5 yıldızlı otelde 4 gece kalmak istiyoruz. Tahmini eylül başı gibi. Şimdi bu oteller bizi 4 erkek diye almayacaklar mı? Son durum hakkında bilgisi olan var mı acaba?
  • Hocam illaki uçacak seneye odalari dahada genisletip sayısını düşüreceklermis ona göre de fiyat koyarlar artık

• marmaris için fp otel tavsiye var mıdır?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tatilimin 3. günü kahvaltımı yaptım birşeyler yazayım dedim, şimdi bazi arkadaşlar der adam tatile gitti full forumda takıldı:)Doğru çok yazdım ancak burada sıra diye birşey olmayınca kahvemi-birami alıp telefona zaman ayırıp bakabiliyorum;)

Kisaca 3 günlük değerlendirme yapmak gerekirse;

Wifi çekimi ve hızı on numara iskelenin en ucu hariç kesinti hiç olmadi

Sabah kahvaltısı hamur işleri ve omletler çok güzel,su böreğinde annemle cok rahat yarışırlar,peynirler kalite, portakal suyu her daim çok rahat bulunabiliyor,masaya oturduktan 1 dk içinde bir garson mutlaka gelip ne içersiniz diye soruyor ( sabah kahvaltısıni kaçıranlara simit ayran arabası hizmet veriyor)

Öğle yemeği ağır düşünülmemiş daha çok aparatif ve kolay hazırlanıp tüketilen yemekler tercih edilmiş, mesala taso, hamburger (efsane),kumpir, döner (hem et hem tavuk), tavuk çevirme (közde), Çin usulü makarna(efsane),italya usulu makarna(soslar guzel),belcika usulü baharatlı patates kızartma (birayla cok iyi uyum sağlıyor) ve 4-5 cesit sulu yemek( dun kuzu,patlican vs birseyler vardı ve iki üç çeşit ızgara) ( bu yemekleri kacirirsaniz (11:30-16:00 ) arasi 16:00 dan sonra sushi, balık ekmek teknede ve nohut pilav arabasi hizmet veriyor)

Akşam yemeği yöresel kısımdaki yemekler tam bizim agiz tadimizda, dün efsane et yemekleri mevcuttu,dil corbasi,kelle paça bile vardi. Balik izgara mutlaka,deniz ürünleri yemegi her zaman mevcut(kalamar,karides,midye vs) salatalar ve meyveler her daim taze ve bol.muz, ananas ,kivi bol bol var olmadığını görmedim. Tatlıları ruslar bayıldı ancak ben pek iştahla yemedim.

İçecekler her daim kutulu markalar coca cola,fanta ,sprite ,ayran Sütaş. Biralar efes sise malt,normali kutu.siyah alman birasi var on numara, alkollü içki olarak barlara gore fark ediyor public barda en kaliteli içecekler mevcut.illa bir markada israr ederseniz oradan getirtiyorlar. Dondurma italyan (ismin hatırlamıyorum migrosta ufacik kutusu 5 lira olandan) ve algida kapalı.

Pastanede kahveler harika tek sıra beklediğim yer orasiydi ama değdi:)

Animasyon zayif ama gösteriye gelen gruplar bol alkış alıyor,birde animasyon alanı gösteri zamanlari full.

Oda servisi ve temizliği on numara ,yataklar çok iyi, karşılaşılan problemler kısa sürede gideriliyor. banyodaki havlular askidaysa dokunmuyorlar yere atarsanız yenisi koyuyorlar yatak çarşafları 3 günde bir değişiyor talep halinde 10 dkda tecrübeyle sabit:) tv olmasi gereken büyüklükte mac izlemek çok eglenceli.

Havuz temiz ve yeterli hic dolu görmedim herkes kaydirak başında biz dahil:) deniz muhtesem balik ekmekten kalan parçaları denize atin piranalari görün:)

Turist ağırlıklı rus ve ingiliz ,avrupadan çok müşteri almış maçlardan anlıyorum.

Personel ilgili ve alakali, çözüm odaklı

Gelecek arkadaşlara faydali olmuştur umarim

Peki bir şey sormak istiyorum, ekstra ücreli olan ne var otelde.

Sanırım nargile ücretli değil mi?

Adı ne otelin üstad.Birde ne kadara aldınız seneye belki düşünürüm.
  • 
Sayfa: önceki 130131132133134
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.