Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

15-21 eylül tarihlerinde crystal waterworld den iki kişilik tatil ; yandan deniz manzaralı bi oda 2600 alındı.

daha önce konaklayan varsa bilgi paylaşabilirmi. nasıl bi yerdir. otel çok büyük.aquaparkı çok iyi görünüyo. umarım diğerlerinin bahsettiği gibi; tatilimiz yiyecek içecek sırasında geçmez
  • Bende ramada resort lara hakkında bilgi alabilirim. Lara denizi nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alacart restoranları 10 dolar birde şarap standı var orjinal şaraplar ve pahalı ickiler satiliyor mesala blue label vs gibi baskada spa,su sporları gibi şeyler extra şeyler parali

• Otel ismini de yazarsanız sonradan gideceklere iyi olur. Göremedim şahsen. Aslında fiyat performans konusu haricinde otel veritabanı oluştursak gittiğimiz otelleri yazabiliriz. Bu şekilde aralarda kayboluyor. Herkes görüşlerini yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orthos123 -- 4 Temmuz 2018; 12:30:31 >
  • colorfullife kullanıcısına yanıt
    Bu otelin aquaparkı olsun yemekleri olsun sıkıntı yaşayacağınızı düşünmem, otelin başında Delphin-Royal-Rixos-Cornelia yazdıktan sonra risk yok, ha aynı grubun otelleri arasında tema büyüklük vs farklar olacaktır elbette ama bildiğim kadarıyla sorduğunuz otel Delphin grubunun en yeni oteli olması lazım. Fiyat olarak söylemeye gerek yok sanırım erken rezervasyonda bile katmerli otellerdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Bugün tatilimin 3. günü kahvaltımı yaptım birşeyler yazayım dedim, şimdi bazi arkadaşlar der adam tatile gitti full forumda takıldı:)Doğru çok yazdım ancak burada sıra diye birşey olmayınca kahvemi-birami alıp telefona zaman ayırıp bakabiliyorum;)

Kisaca 3 günlük değerlendirme yapmak gerekirse;

Wifi çekimi ve hızı on numara iskelenin en ucu hariç kesinti hiç olmadi

Sabah kahvaltısı hamur işleri ve omletler çok güzel,su böreğinde annemle cok rahat yarışırlar,peynirler kalite, portakal suyu her daim çok rahat bulunabiliyor,masaya oturduktan 1 dk içinde bir garson mutlaka gelip ne içersiniz diye soruyor ( sabah kahvaltısıni kaçıranlara simit ayran arabası hizmet veriyor)

Öğle yemeği ağır düşünülmemiş daha çok aparatif ve kolay hazırlanıp tüketilen yemekler tercih edilmiş, mesala taso, hamburger (efsane),kumpir, döner (hem et hem tavuk), tavuk çevirme (közde), Çin usulü makarna(efsane),italya usulu makarna(soslar guzel),belcika usulü baharatlı patates kızartma (birayla cok iyi uyum sağlıyor) ve 4-5 cesit sulu yemek( dun kuzu,patlican vs birseyler vardı ve iki üç çeşit ızgara) ( bu yemekleri kacirirsaniz (11:30-16:00 ) arasi 16:00 dan sonra sushi, balık ekmek teknede ve nohut pilav arabasi hizmet veriyor)

Akşam yemeği yöresel kısımdaki yemekler tam bizim agiz tadimizda, dün efsane et yemekleri mevcuttu,dil corbasi,kelle paça bile vardi. Balik izgara mutlaka,deniz ürünleri yemegi her zaman mevcut(kalamar,karides,midye vs) salatalar ve meyveler her daim taze ve bol.muz, ananas ,kivi bol bol var olmadığını görmedim. Tatlıları ruslar bayıldı ancak ben pek iştahla yemedim.

İçecekler her daim kutulu markalar coca cola,fanta ,sprite ,ayran Sütaş. Biralar efes sise malt,normali kutu.siyah alman birasi var on numara, alkollü içki olarak barlara gore fark ediyor public barda en kaliteli içecekler mevcut.illa bir markada israr ederseniz oradan getirtiyorlar. Dondurma italyan (ismin hatırlamıyorum migrosta ufacik kutusu 5 lira olandan) ve algida kapalı.

Pastanede kahveler harika tek sıra beklediğim yer orasiydi ama değdi:)

Animasyon zayif ama gösteriye gelen gruplar bol alkış alıyor,birde animasyon alanı gösteri zamanlari full.

Oda servisi ve temizliği on numara ,yataklar çok iyi, karşılaşılan problemler kısa sürede gideriliyor. banyodaki havlular askidaysa dokunmuyorlar yere atarsanız yenisi koyuyorlar yatak çarşafları 3 günde bir değişiyor talep halinde 10 dkda tecrübeyle sabit:) tv olmasi gereken büyüklükte mac izlemek çok eglenceli.

Havuz temiz ve yeterli hic dolu görmedim herkes kaydirak başında biz dahil:) deniz muhtesem balik ekmekten kalan parçaları denize atin piranalari görün:)

Turist ağırlıklı rus ve ingiliz ,avrupadan çok müşteri almış maçlardan anlıyorum.

Personel ilgili ve alakali, çözüm odaklı

Gelecek arkadaşlara faydali olmuştur umarim
    Hocam Deniz hakkında da bir yorum yaparsanız çok sevinirim.

• Fırın açıldı yine on numara bir et yemeği çıktı bu balığıda solladı

• VLX kullanıcısına yanıt
    Deniz harika ancak yüzme bilene yoksa 5 adimda dip

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Deniz harika ancak yüzme bilene yoksa 5 adimda dip
    Hocam epey anlatmisin.kemer hilton sanirim hotel.fiyat ne verdiydin alirken kac gece bide.ben su an lyra resort hoteldeyim manavgat ta .yemek saatleri restoranlar full yer bulmak zor . Havuz cok buyuk degil.artisi kaydiraklari vs

• Deniz arayanlara akyarlar karainciri tavsiye ederim 10 numaradır. Otel ise xanadu var kefaluke var la brezza var sentido bellazure var ve Muhtemel la brezza ya gideceğim ama havuz ve yemek olayı sıkıntı orda ama deniz kum muhteşem. Kafam karışık açıkçası.

• maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Akyarların suyu buz gibidir yazın ve dalgalıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu gecelik otel fiyatlarını görünce paranın hiç kolay kazanılmadığını anlıyorum.
    Oturup otelde tıkılıp kalmak benim sevmediğim bir tatil tipi. sabit bir yerde kalmak yerine uygun fiyatlı yerlerde kalır en güzel şeyleri yer görmediğim yeleri gezer akşam takılır dönerim. eski çadır tatillerini çok özlüyorum. 2012 de 700 tl ye iki arkadaş kendi aracım ile hataydan çıkıp antalyaya kadar 18 gün tatil yapmıştık. apartta da kaldık 5 yıldızlı otelde de çadırda da. şimdi bu fiyatlara çok zor.
  • YuliaN Y kullanıcısına yanıt
    Hocam kasimda 5 gece icin deniz manzaralı 2400 aldim 2+1 keske 10 gün alsaymisim inanin degecekmis anlik restaurantlar saka gibi

• ssmm kullanıcısına yanıt
    hangi otel hocam ?
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    Erken rez ile aldığınız fiyatın net 2 katı bile seneye erken rez için bşr hayal olacak...

Bende bu sene erken rez ile belek ve bodrumda 2 ayrı tesis için toplamda9 gece 11 gün tatil almıştım, şimdik birkaç gün daha fazla almadığıma pişmanım, çünkğ seneye erken rez ile 4-5 gecelik bir tatil alabilirsen ne ala...

• Arkadaşlar,
    Eylül'de Antalya'da hava nasıl olur? Daha önce hiç Eylül'de tatil yapmadık.
    Fakat fiyatlardan dolayı ve arkadaşımla yıllık izinleri denk getirmemiz için Eylül'de karar kıldık.
    Gideceğimiz tarih 15-20 Eylül.
    Daha önce Eylül ayında giden arkadaşların fikrini alabilirsem çok memnun olurum.
    Zira bu sene ne kış yaşamadık. Eskişehir'e yaz 2 gün önce geldi diyebilirim.
  • missisipi_3 M kullanıcısına yanıt
    Eylül ortasi tahminen otelin yarisi bos olur olmazsa yandin hayatindan bezmis asgari ücretli personel hizmet beklentini düsük tut :) yemek sirasi icecek sirasi + sahte döner kofteler çilli meyveler vs vs

• Bedava cidden bende 2200 verdim 5 gece icin ama full her yer . Personel eksik lyra resort e gelmeyin😊

Yanliz erken rezervasyona da inancim kalmadi.hotel adi vermiyeyim ama babamlarin erken rezervasyonla 3000tl ye 1 hafta aldilar.su anda sitede fiyat 4000 tl ama babam oradaki halkla iliskiler uzmani ile gorusmus yine 3000 tl den 1 hafta kalinabiliyor.direk hotelden alirsak.hatta sitede alkolsuz secenegi yok hotelden aldiginda 2650 tl alkolsuz bileklik haftalik

• 29 haziran 2 temmuz arası 3 gece TUİ Magic Life Jacaranda tatilimizi bitirdik otele biraz geç gittik 1 ay önce 2 kişi bir bebek toplamda 1498 tl ye almıştım.

Otel tesis olarak çok hoşuma gitti. Aksiyon kata manzaralı oda diye almıştım 3. Katta direk havuz ve denizi gören aile odası verdiler. Bir büyük yatak köşe koltuk takımı tv diğer odadada 2 tek kişilik yatak ve tv vardı büyük bir balkon havuzları çok büyük ve çok fazlaydı. Binaların önünde göl evi tarzı zemin kattakiler havuzlara direk acılıyordu ortada büyük bir kaç havuz var.

Şezlonglar tutulmuş otel çok kalabalıktı ama havuzlar filan gayet sakindi.

Denizi çok sevdik kum ve hemen derinleşmiyordu.

Otel denize sıfır ama tesis büyük olduğu için biraz fazla yürüyüş yolu var denize kadar.

Kahvaltıda çeşitler fena değildi taze portakal suyu vardı.

Börekler, 4-5 çeşit Omlet her zaman oluyordu. Özellikle sebzeli sucuk vardı çok hoşuma gitti.

Geç kahvaltı yaptığımız için Öğle yemeğine hiç girmedik

2-3 gibi acıkıp snack restoranttan bişeler yiyoduk ordada açık büfe şeklinde salatalar tatlılar 2 çeşit çorba hamburger, döner, makarna çeşitleri filan vardı.

Akşam yemeğinde 3-4 çeşit balık, 1-2 çeşit tavuk, 3-4 çeşit et vardı her zaman. İlk gün kuzu tandır iç pilav, antrikot ızgara, çupra ızgara filan vardı.

2. Gün akdeniz günüymüş sanırım çoğunluk balık, kalamar, midye tarzı şeyler vardı pek hoşuma gitmedi. Izgara köfte vardı fena değildi, tavuk ızgara vardı o güzeldi.

3. Gün akşam Türk gecesi vardı yemekler çok iyiydi.

Adana, kilis tava, içli köfte, topkapı tavuk diye bişe vardı çok holuma gitti. Mantı, köfte hepsi güzeldi. Özellikle içli köfteler çok güzeldi.

Genel olarak yemekler fazlasıyla iyiydi bana göre. İçecekler yabancı mirage marka. Viskide filan hep ondan veriyolar. Ben marka ne var dediğimde aşağıdan red label çıkarıp verdi. Rakı izmir rakı, alkolle pek aram yoktur fazla muhabbete girmedim günde 3-5 kadeh bişe içtim. Cam bardakta veriyolar içecekleri. Kutu içecek yok.

Sahilde gözleme, cips, meze tarzı yiyecekler vardı.

Havuz başında bir gün mısır dağıttılar, bir gün profiterol

Pizza, cips ve dondurma günde 2 saat açılıyordu. Hiç denemedik.

Akşam 9 dan sonra sabaha kadar sandviç ve 2 çeşit çorba oluyordu snack restorantta bir gün kelle paça, diğer gün işkembe vardı ikiside çok güzeldi. Animasyonlarda fena değildi.

Gidecekler için yardımcı olduysa ne mutlu. Biz genel olarak beğendik.

Daha önce gittiğim crystal Admiralden daha iyi Port Natureden daha kötüydü başka gitmediğim için kıyaslayamıyorum

• Arkadaşlar forumdaki herkese merhaba.
    Sayfaları tek tek okudum ama konular birbirine girdi ne yalan söyleyeyim. Kafam allak bullak. sitelerin yorumlarına zaten pek itimat edemiyorum açıkçası. 2 yaşında bir kızım var. eşim ile birlikte hayatımızda ilk defa tam pansiyon bir tatil yapmak için imkanımız oldu şükür. Daha önce hiç tatil yapmadık ikimizde.
    Antalya tarafına gitmeyi düşünüyoruz. Kızımın eğlenebileceği otel tarafından ilgilenebilecek şekilde bizde az buçuk hanımla o ara kafa dağıtabileceğimiz bir yer arıyoruz. Tarihlerimiz 16 eylül giriş 22 eylül çıkış olarak düşünüyorum. Yeme içmesi sıkıntılı olsun istemiyorum. Malum çocuk olunca istediğin saate yeme içme imkanı bulmak istiyoruz. :) Denizi kum olsun istiyorum eşim yüzme bilmediği için hemen derinleşen yerler tercihim değil. ücretsiz lunapark gibi hizmeti olan yerler daha önceliğim olabilir. maximum bütçem 3500-4000 TL dir. Sizlerden güzel yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.