Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşsizlik işte ne yaparsın.
  • Arkadaslad twitterdan,faceden,instagramdan vs paylasimlar yapin su 28 gun sarti kalkmasi icin . Birakin burda 1-2 tane velet zirlasin onlar askerdeyken biz gezip egleniyorduk diye bu hazimsizliklari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müjdemi isterim bu iş tamam 28 günlük eğitim kaldırıldı an itibariyle

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 20 Temmuz 2018; 21:4:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

Benim için 28 gün olması iyi çünkü tazminatımı almak istiyordum. Diğer şekilde tazminat felan alamıyordum.İnşallah bu şekilde çıkar
    Denenebilir. Emin değilim çalışıp çalışmayacağından.

Normal şekilde askere gidicem diye ayrıl işinden, tazminatını al. Teslim olma kaçağa düş, bedelli yap.

• radko kullanıcısına yanıt
    Bahçeli dediyse bu iş tamamdır Bence Bahçeli'yi bu işin kahramanı yapmak istiyorlar, o yüzden AKP den kimse kalkacak demedi şimdiye kadar.
  • cesiaga kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de yönetimi belirleyen çoğunluk fakir dediğimiz kesim. O zaman kendi canlarını düşünerek hareket etsinler. Onlar kendilerini düşünmüyorsa parası olan adam hiç düşünmez.
    Ben 100 bin lirayı veremem 15 bin lirayı veririm. Ben bir amaç uğruna gider canımı ortaya koyarım lakin gidip adım bile geçmeyip TV'de alt yazıdan 1 şehit var diye geçecekse bir hiç uğruna öleceksem eğer kusura bakmada neden gideyim askere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 20 Temmuz 2018; 21:10:43 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hepimize Hayırlı Olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 20 Temmuz 2018; 21:10:32 >
    bu adam erken seçim çıkartmış biri olarak bencede oldu bu iş😊

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Askerden kaçan vatan hainidir"ciler de bir bitmedi. 5ay 5 gün askerlik yaptım. Hayatımın en amaçsız, işe yaramaz dönemi idi. TSK'nin amelelik yaptıracak bu kadar adama ihtiyacı yok. Sivil savunma şart ise, TSK'nin bana 5 ayda veremediği dandik eğitimi 1-2 ayda verecek potansiyeli var. Herkese zorunlu 2 ay olsun. TSK kimseyi amele gibi kullanmasın. Hizmete gelen SİVİL vatandaşlara eğitimi versin yollasin.

Vicdani redcilere de eğitim ve çeşitli başka alanlarda hizmet verme imkanı açilsin. Sorun çözülsün.

Halı hazırda ki verimsiz düzenin maliyeti çok yüksek. O kadar adamı o kadar ay beslemek, yatırmak, altyapısı vs.vs. anlamsız maliyetler.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Müjdemi isterim bu iş tamam 28 günlük eğitim kaldırıldı an itibariyle

Kendisi biliyor muymuş yaylalar türküsünü acaba? Akp'nin yancılığını yapmaktan başka bir işe yaramayan birisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

2 ocak 1994... yararlanamıyorum.

Alıntıları Göster
    Mart 94
    Anne-Babam 91'de evlenmişler.Diyorum ki neden bu kadar beklediniz yapmak için Neyse seneye Ağustos'ta ülkenin gerçekliğiyle yüzleşmek için gideceğim mecburen.

• Arkadaşlar haberlere göre Ağustos ayında askere gidecekler, daha doğrusu önümüzdeki hafta teslim olacaklar da bedelliden faydalanabiliyorlar. Tek yapmamız gereken daha doğrusu yapmamamız gereken kışlaya gitmemek. Pekâla sonrası ne olacak, ne zaman başvuru yapacağız? Eğer olursa ne zaman 28 gün askere gideceğiz? Bu hafta gitmeyeceğim askerliğimle ilgili herhangi bir şey olacak mı?

Benle aynı durumda olan var ise iletişime geçebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Kendisi biliyor muymuş yaylalar türküsünü acaba? Akp'nin yancılığını yapmaktan başka bir işe yaramayan birisi.

Alıntıları Göster
    Kusura bakma hocam da ne ağladın ama ya, diyelim ki Bahçeli yaylalar türküsünü bilmiyor sen biliyorsun senin artın ne oldu şimdi ülkeye? Tamam askerliğini yapmışsın hayırlısıyla gidip gelmişsin çok hoş bırak bedeli neyse versilsin hem devletin kasası rahatlasın, hem ordu masraf yapmasın hem de insanlar hayatlarını kursunlar ya da kuranlar rahat etsin.

21. yüzyıldayız orduda sayının önemi yok savaşlar ekonomiyle, teknolojiyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykan19o3 -- 20 Temmuz 2018; 21:28:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

belliydi zaten boşu boşuna milleti strese soktular.

• Mahkumları çıkaramadı bizi çıkarsın bari devlet baba :D
  • pazartesi yasalaşır mı arkadaslar?

• Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    Ne ağlayacağım ben ikiyüzlü siyasetçilere kızıyorum. Bedelliyi çıkartanlar suçlu, faydalananlar değil. Ha tabii tüm sene bedelli diye ağlayanları ayırıyorum.

Ayrıca parasını verip giden vatandaş ile, gidip askerliğini yapan vatandaşı ayırmak lazım. Ne olur bilmiyorum ama gidip yapanın bir ayrıcalığının olması gerek. Vatansa eğer, görevini yapan ile yapmayanı ayırt etmesi gerekiyor
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Ne istiyon gidip yaptın diye rütbe mi ahan da yollayım adresine 1,2 apolet sana 🤣🤣

• ofyariz93 kullanıcısına yanıt
    Faydalanabiliyorsun,28 gün olayı yüksek ihtimal kaldırılacak,herhangi birşey olmaz,kanun hafta içi çıkar ve 3 ay içinde ücret yatırılır ve ilişkin kesilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 20 Temmuz 2018; 21:52:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Ne istiyon gidip yaptın diye rütbe mi ahan da yollayım adresine 1,2 apolet sana 🤣🤣
    Ben apolet de spolet de taktım zaten koçum

Devlet vatani görevini yapan vatandaşına pozitif ayrımcılık yapmalı diyorum hepsi bu. Ama nerede yapar, nasıl yapar bilmem. Sizden bir farkımız olmalı değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.