Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.494.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Şuan reis tatilde büyük ihtimal bu açıklamayı "halkımızın istemediği hiç bir konuda adım atmadığımız gibi bu konuda da halkımızdan gelen talebi yok sayamazdık" reis yapacaktır açıklamayı,sıradan bi Mv veya komisyonun bu açıklamayı yapıp prim elde etmesine izin vermezler zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 20 Temmuz 2018; 18:22:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    inş hocam.Bir taraftan zaten 28 gün olayını takdir eden çoğunluk zaten yok bedelliye karşı olan kesim zaten bellidir ki kendilerini bak 28 gün temel eğitim varmış diyerek teselli edeceklerini sanmıyorum.

Neresinden bakarsanın bakın 18 yıl geri gitmenin anlamı yok geçmişte belli geçerli?sebepleri vardı.

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 21 Mart 2021; 10:48:8 >
  • Bakın 28 gün eğitim kalkmasının nedenlerinden biri de bu rezillik,o kışlalarda yaşanılcak büyük olaylarhttps://twitter.com/canris3/status/1020338031113498624?s=21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 20 Temmuz 2018; 19:29:56 >
  • Beyler amma ağladınız ya, 28 gün gider geliriz ne olacak? Burada ve diğer mecralarda herkes aynı bahanelerin arkasına sığınıyor. Bir kişide çıkıp demiyor ki ben keyfimi bozmak istemiyorum diye. Azımsanmayacak bir kısmının da yalan söylediğine eminim çünkü ne söylersen söyle başka bir şey önüne atıyorlar. İşten kovuluruz dediler ücretsiz izin hakkı tanındı şimdi de esnaf ne yapacak, hasta yakınıma bakıyorum vs. diyorlar. 28 gün bir yakınından rica et olmazsa para ver. Kendi iş yerin varsa zaten 6 ay veya 12 ay askere gitmiş insanlardan daha fazla çalışmış ve kazanmışsın demektir, 1 ayını da feda et ölmezsin. Hep bir fazlasını istemeyi bırakın artık.

Bunları bu bedelliden faydalanacak biri olarak yazıyorum.
  • Bak seni çağrıyohttps://twitter.com/canris3/status/1020338031113498624?s=21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 20 Temmuz 2018; 19:30:12 >
  • Ağustos celbinde gidecek olanlar da yararlanabilir diye açıklama yapılmış, kaçak olmak gibi bi sıkıntımız olmayacak o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeen

Bizde yenisini başlattık #28değilenaz62 diye destek olursanız sevinirim 28 günle askerlikten yırtamazsınız bunu yükselteceğiz inşallah

Alıntıları Göster
    Derdin ya da amacın ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 20 Temmuz 2018; 19:35:58 >
  • Arkadaşlar kim ne istiyorsa bana söylesin tu kaka benim ama yeter ki o 28 günü de yapmayayım.

• Yaşı tutan üniversite öğrencileri de yararlanabilecek mi bu bedelliden? Okul durumu bir sıkıntı çıkartır mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Bak seni çağrıyohttps://twitter.com/canris3/status/1020338031113498624?s=21
    Verdiğin cevap bu mu? Gerçekten çok mantıklıymış.
  • benim merak ettiğim çarşı iznimiz olacak mı acaba ? :D artık takılmıyorum gidecez 28 gün başa gelen çekilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Potato_GLaDOS

28 gün pazartesi Cumhurbaşkanı yada Başkan açıklaması ile kalkacak.Kasti bir şekilde olayı yokuşa sürülüyor.Sonunda Başkan yine işi çözdü denilecek.Olay bundan ibaret.
    İnsallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    çok kaliteli arkadaslarımız olcak belli ki ömür boyu güzel dostluklar

• 2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 20 Temmuz 2018; 20:8:35 >
  • proteo kullanıcısına yanıt
    Merak ettim bu zamana kadar kaç kişinin kredi borcunu ödedin? Banka adamın kabaetinden kan alır kan :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam benim şahsen pek umudum kalmadı bugün de umut verici gelişmeler yaşanmadığından, uzun dönem gözüktü gibi bana :) Zaten o şekilde plan yapmıştım, kreması olacaktı eğer 28 günsüz çıksaydı, olmayacak gibi, hayırlısı bakalım.
  • madde 318. -(1) halkı, askerlik hizmetinden soğutacak etkinlikte teşvik veya
    telkinde bulunanlara veya propaganda yapanlara altı aydan iki yıla kadar hapis
    cezası verilir.
    (2) fiil, basın ve yayın yolu ile işlenirse ceza yarısı oranında artırılır.
  • Trabzonspor kullanıcısına yanıt
    Sosyal medya baya etkili yau hemen haber oldular

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.