Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
20.704
Cevap
154
Favori
1.493.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sonyereksiyon kullanıcısına yanıt
    Olur mu yeaaaa bedelli yapanlar zengin hainler topluluğu üşüşecek birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

Göz kusurları toplamı 14ün üstünde olanlar askerlik yapamıyor diye bir yazı okumuştum. Bu hala var mı bilen var mı? Mesela benim gözlerin sadece miyop toplamı 17yi geçiyor
    Var, aile hekimine gidersen seni askeri hastaneye yönlendirecektir. Gidiyorsun oraya alıyorsun raporunu, raporla şubeye gidiyorsun muaf oluyorsun. Tabi bunları telefondan teyit et önce şubeyle konuşup
  • Bedelli askerlikten faydalanabilmek için 1 Aralık 1993 öncesi doğmak mı gerekiyor ? Televizyonda 1 aralık diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şartları sağlıyor olsam bende başvururum. Vatan edebiyatı falan komik geliyor bana. Hangi bakanın mv çocuğu askere gitmiş? Hangisi şehit olmuş? Bana kalsa toptan kaldırıp askerliği bir meslek haline getiririm. Gidenlerin çoğu eline dolu şarjör almamış. Boşa vakit kaybı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvuruları hemen alsalar da kaçak durumuna düşmesek
  • 2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

• 31 aralık ve öncesi doğanlar.. yanlış yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 20 Temmuz 2018; 17:0:8 >
  • ReoxTR kullanıcısına yanıt
    tam netleşmeden bir şey diyemeyiz ama askeri bir eğitim olmayacağı için gidersin diye düşünüyorum.

• 28 gün kalkacak büyük ihtimalle. Yaş bütün 1994'lüleri kapsayabilir. Ücretin inmesi pek olası değil ama yurt dışındaki adam yaklaşık 11 bin verirken, Türkiye'de yaşayan adamın 15 bin vermesi saçmalık!
  • kendi0 K kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında ki sadece 11bin ₺ değil teorik eğitimden de muaf tutulup uzaktan eğitim verilcek ibaresi var kanunda,TAM SAÇMALIK

• sicknessss kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler en azından akıllarına gelmişiz..

• quote:

Orijinalden alıntı: oki91

31 aralık ve öncesi doğanlar.. yanlış yazmışlar.
    Eğer 1 Aralık olursa çok saçma bir durum olur. İnşallah yanlış yazmışlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalbey12

Avrupada askerliğin zorunlu olmadığını düşünürsek 28 gün bedelli için fazla
    Her şeyimiz Avrupa ile aynı zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Yurt dışında ki sadece 11bin ₺ değil teorik eğitimden de muaf tutulup uzaktan eğitim verilcek ibaresi var kanunda,TAM SAÇMALIK
    iyice saçmalıyorlar uzaktan eğitim nedir ? performans ödevide isterler
  • #28GunAskerlikKaldirilsin
  • Nasıl bedel/yaş twitter sayesinde belirlendiyse şimdi teorik eğitimin iptali için aktif şekilde kullanılıyor ve herkes tepkisini iletmeli ki milyonların mağduriyeti son bulsun.

#28GunAskerlikKaldirilsin

• kendi0 K kullanıcısına yanıt
    bende kalkmasını her gün ümit ediyorum hocamda kendimi de kandırmak istemiyorum.Akp kanadından ne zaman açıklama yapılsa kalkmayacak gidecek kişiler kendimi hazırlasın falan deniliyor.Gerçi bunlara kalsa 3 ay önce bedelli diye birşeyde gündemlerinde yoktu hatta ve hatta bedelli açıklanmazdan önce kulis bilgileriniz yanlışta demişti Bülent Turhan grup sözcüleri .Bunlara dayanak ümit ediyorum hocam da sizin dayanağını var mı?Tabi birde devlete binecek yük var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Dayanğı milyonlarca tepki bence farkındaysan kaç gündür eğitim kalksın tweetleri tt durumda,bütün millet vekilleri ve cumhurbaşkanı danışmanlarının telefonları,sosyal medya hesapları iptali için yazıyor.

Farkındaysan yaş ve bedel twitter sayesinde belirlendi günlerdir yaş25bedel15 tweetleri tt oldu ve sonuç ortada,ilk başta 27 yaş çıkarılıyordu fakat bu kadar tepkiyi isteği görünce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 20 Temmuz 2018; 18:16:57 >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Yani sosyal medyanın etkisi tabi ki büyük.Ben aslında bedelli konusunda oldukça hassas olan toplumumuzun gazını alma amacıda sezgiliyorum.Şimdi bunlar bakın biz temel eğitim istedik ancak halk istemedi , halkımızın istemediği hiç bir konuda adım atmadığımız gibi bu konuda da halkımızdan gelen talebi yok sayamazdık.Diyecekleri zamanı bekliyorum.

Aksi halde hadi ben taşerondan kamuya kadrolu geçtim yakın zamanda .Geçtiğimizden beridir üstümüze daha çok yük bindiğinden bu konuda bile tolerans gösterileceğini sanmıyorum ki özel sektörde çoğu kişinin işsizliğine sebep olacak.Ücretsiz izinmiş tatil dönemiymiş yasa varmış bunlara zerre inanan var mı acaba?İşe 2 gün raporlu gitmediğiniz bile işveren işten atmakla tehtid ettiği bir ülke de bu konuda hiç bir somut yaptırım uygulayamazlar.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.