Bildirim
2015 Yılının En İyi Lüks Sedan Araçları TOP 10

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cagırın şu bmw ci audicileride araba görsünler -
BMW 7 serisi bu sınıfa yakışmayan bir araç bence.
Bir de kaç tane F segmenti araç var ki TOP10 yapmışlar? -
Bu araçları kendisi kullanan insna daha görmedim. Arka koltuk araçları o yüzden arka koltuk rahatlığı önemli. Bu konuda mercedes güzel iş çıkartmış yayla mübarek -
1.sıradakine feci güldüm.
Youcar hangi ülke ile çalışıyor bilmiyorum ama sıralama olmamış. (bence)
Ama makineler çok fena..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 29 Ekim 2014; 11:58:28 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Audi bu güzellikler arasında öyle bir sırıtmış ki.... Ne işi var bunun burda demeden edemedim. Bugatti de kendini aşmış. 2.600 kg ağırlık nedir ya, sanki civadan imal araba. Masserati ise gönlümün 1. cisi oldu. -
Çok etkileyici be. -
Bu ne saçma liste lan.RR nerde Bentley nerde Aston nerde Mercedes nerede...Audi bile nerede. :D Tam böyle ergen işi olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: volkman
Audi bu güzellikler arasında öyle bir sırıtmış ki.... Ne işi var bunun burda demeden edemedim. Bugatti de kendini aşmış. 2.600 kg ağırlık nedir ya, sanki civadan imal araba. Masserati ise gönlümün 1. cisi oldu.
Bentley candır gerisinin ne yaptığı önemli değil
Birde anlamadığım mulsanne nerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Knock0uT_ -- 29 Ekim 2014; 3:07:38 > -
Hata baslikta arkadaslar, 10 populer luks sedan diye adamlar youtube a baslik acmis. F segmentini nasil uydurdunuz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
S serisi yaa candır. Yakındanda gördüm şiir gibi araç anasını satim -
Lexus efsane bence + jaguar -
Hani a8 hani alarm guvenlik hani polis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResenHareketEdenSAVCI -- 29 Ekim 2014; 7:52:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aston martin rapide s otomobil değil sanat eseri
Güzel kardeşim zaten hiç bir BMW ci 7 serisi S serisinden iyidir demiyor. Herkes hemfikir BMW nin F sınıfında Mercedes le kapışamadığının. Ne gerek var konuyu baltalıyorsun. -
iyi olana iyi diyorum bu konuyu baltalamak değil -
masareti jaguar lexus gibi çok şık ve etkileyici araçlar varken bu zenginler neden gidip audi bmw alırlar bu sınıfta anlamıyorum
1. sıraya mercedes olmamış
benim sıralamam rr, aston martin, bentley bunları ayrı turuyorum farklı dünyadalar,
masareti
jaguar
lexus
mercedes -
Mercedes s serisi candır
Rolls Royce dururken S serisini gidip 1 numara yapmak neyin kafası ya.Hele o kırmızı olan ne öyle.Çok üstün duruyor diğer araçlardan..
Sıralamam;
Rolls Royce Ghost
Bentley Flying Spur
Aston Martin Rapid
Ondan sonra S class..
Bu araçlardan birini tercih etme imkanım olsaydı salise düşünmeden Jaguar'ı seçerdim.
-
Hangi açıdan yakışmıyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- egzoz emisyon kontrol ettirin clio
- yokuş kalkış desteği arızası neden olur
- ticari sıfır araç muayene süresi
- passat 1.5 tsi kronik sorunlar
- ford transit 155 ps motor yorumları
- peugeot 508 2024
- araç kamerası
- dünyanın en hızlı treni 1400 km
- citroen c4 2025
- audi a6 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X