Şimdi Ara

2015 VW JETTA IIHS SMALL OVERLAP TESTİ GELDİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
205
Cevap
0
Favori
7.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/volkswagen/jetta

ANTİ VOSVOSÇULAR KONUYA BEKLENİYOR

• Kapı sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fleleo -- 19 Eylül 2014; 0:06:44 >
  • Jettadan nefret eden grup japon fanatiklerdir. Doğru bende sevmiyorum jettayı ama sanki corolla civic premium araçlarmış gibi davranıyorlar. Sorsan camları tek dokunuşla kapanmaz ama havalarından da geçilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akü fırlatma sistemi eklemisler

• Saniye 50 de vw ambleminin uçuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodgebro -- 19 Eylül 2014; 0:13:57 >
  • Bence sonucları iyi. Arabanın rengi de güzelmiş Türkiye'de hep beyaz ve gri jettalar var alsam kesinlikle kırmızı alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: dodgebro

Saniye 50 de vw ambleminin uçuşu
    Aslında ön hava yastığı adamı ıskalıyo, bi tane daha araç vardı öyle, bu yüzden smalloverlapde düşük puan almıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi A4 Allroad Geyik Testi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Aslında ön hava yastığı adamı ıskalıyo, bi tane daha araç vardı öyle, bu yüzden smalloverlapde düşük puan almıştı.

Alıntıları Göster
    akü çok estetik uçuyor
  • Birazdan gelip bunada bir kulp bulurlar kardeşim merak etme sen ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

akü çok estetik uçuyor

Alıntıları Göster
    çok saçma bi test ya hakkaten

baktılar çin malı çürük kopya arabalar bile ncap'tan 5 yıldız alıyor, bu testi çıkardılar heraldeama yinede bir artısı olacak, bu test sayesinde arabaların güvenliklerini seve seve biraz daha arttıracaklar.

ayrıca akünün uçuşuna ayrı bi bayıldım.

• 60 km hızlarla yapılan testlerle övünmek ya da bu testleri karşılaştırmak ve yermek anlamsız, ölümlü kazaların bir çoğu 90 km üstü kazalarda gerçekleşiyor. Lütfen aşırı hizdan kaçınalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Akü fırlatma sistemi eklemisler

Kahkaham gecenin sessizliğini deldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzaffersan

quote:

Orijinalden alıntı: ilteris_

Akü fırlatma sistemi eklemisler

Kahkaham gecenin sessizliğini deldi :D

Alıntıları Göster
    Kapı falan sağlam kalmış da, ön hava yastığı mankeni ıskalayıp mankenin kafa direksiyona vurup geri gelmedi mi ? Benim mi bir yanlışım var?

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Kapı falan sağlam kalmış da, ön hava yastığı mankeni ıskalayıp mankenin kafa direksiyona vurup geri gelmedi mi ? Benim mi bir yanlışım var?

Alıntıları Göster
    jettanın aşırı kalitesi adamı gebertmeye yetti
  • premium markalar hariç en sevdiğim markalar vw ve forddur ama bu vw'de en sevmediğim araçta jettadır berbat
  • Çok basarili bir iş çikarmiş.dsg bozulmazsa motoruda yağ yakmasa kesinlikle alinir.akunun uçmasi önemli değil.önemli olan içindeki kişilere tam koruma sağlamasidir.vw güvenlik konusunda çok üst düzeylere cikmayi basarmis.şu Audi a4 u de guçlendirseler mükemmel olacak.

• r0x kullanıcısına yanıt
    Gereksiz dediğimiz testte bmw ve Audi gibi firmalar bile cuvalliyor.araç almada bu test benim işime yaradi..gerekli bir test olduğunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Jettadan nefret eden grup japon fanatiklerdir. Doğru bende sevmiyorum jettayı ama sanki corolla civic premium araçlarmış gibi davranıyorlar. Sorsan camları tek dokunuşla kapanmaz ama havalarından da geçilmez.

Evet jetta dan da bütün vw ailesinden de nefret ediyorum sebebi premium olmayan bi markayı sadece Alman diye yere göğe sığdıramayıp bi mercedes bmw muamelesi yapılması, servis elemanlarının ve satış temsilcilerinin şımarıklığı, aşırı pahalı servisleri, asla hata kabul etmemeleri ve dört camı otomatik yapıp başka da bişey koymamaları. Evet japon hayranıyım çünkü ömürlük araç yapıyorlar içini de dolduruyorlar buna karşılık servis maliyetleri düşük ve bi toyota servisine gittiğiniz zaman kendinizi insan gibi hissediyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: macropolo

quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

Jettadan nefret eden grup japon fanatiklerdir. Doğru bende sevmiyorum jettayı ama sanki corolla civic premium araçlarmış gibi davranıyorlar. Sorsan camları tek dokunuşla kapanmaz ama havalarından da geçilmez.

Evet jetta dan da bütün vw ailesinden de nefret ediyorum sebebi premium olmayan bi markayı sadece Alman diye yere göğe sığdıramayıp bi mercedes bmw muamelesi yapılması, servis elemanlarının ve satış temsilcilerinin şımarıklığı, aşırı pahalı servisleri, asla hata kabul etmemeleri ve dört camı otomatik yapıp başka da bişey koymamaları. Evet japon hayranıyım çünkü ömürlük araç yapıyorlar içini de dolduruyorlar buna karşılık servis maliyetleri düşük ve bi toyota servisine gittiğiniz zaman kendinizi insan gibi hissediyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Jetta iyiymiş.Corolla da poor'un bir üstü olan marginal almıştı.

quote:

IIHS conducts its crash tests a little differently. For one, there's no star system. Instead, the agency ranks vehicles in one of four ways: Poor, Marginal, Acceptable and Good, with Good being the highest possible rating.

• quote:

Orijinalden alıntı: mng1

Çok basarili bir iş çikarmiş.dsg bozulmazsa motoruda yağ yakmasa kesinlikle alinir.akunun uçmasi önemli değil.önemli olan içindeki kişilere tam koruma sağlamasidir.vw güvenlik konusunda çok üst düzeylere cikmayi basarmis.şu Audi a4 u de guçlendirseler mükemmel olacak.

Adam direksiyona "hayırdır birader ne bakıyon" diyip kafa attı resmen.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.