Şimdi Ara

2015 Citroen C4 1.2 Puretech 130 BG EAT6 Exclusive

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
9.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar galiba aradigim arabayi (kafamdaki tarzda) buldum sayilir. İstedigim eat6 sanziman az yakmasi ve 1.3 motor dilimi asagisinda sayilmasi ve az cok konforlu olmasiydi ki sanki bu arac hepsini karsiliyor ve ikinci elleri 75bin tl civari.Bu arac hakkinda bilen arkadaslardan yorum alabilirmiyim.(performans ile ilgili istegim yok normal 0-120 km kullaniyorum max)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SroKO -- 17 Mart 2018; 15:31:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerçekten güzel seçim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değeri ve kıymeti bilinmeyen araçlardan...

1.2 130bg/EAT6 uyumu çok iyi, Exclusive donanım da gayet dolu.
    2. ele pek düşmüyor, iyi takip etmek lazım.
  • Evet hocam cok az ikinci eli var.Ayni aracin 1.6bluehdi var 1.2pure motor cok az var.

• Bu araç çok satmadi o yüzden ikinci elde bulmak zor.. Satışı da kolay değildir. Çok uygun fiyata almak lazım. 65 gibi maksimum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Citroen C4 üretimi sonlandırıldı. Artık yeni kasası dahi üretilmeyecek. İmkanınız varsa biraz fazla verin, aynı özelliklerde 308 almaya bakın. Ya da çok iyi bir pazarlıkla düşeş denk getirebiliyorsanız alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Citroen C4 üretimi sonlandırıldı. Artık yeni kasası dahi üretilmeyecek. İmkanınız varsa biraz fazla verin, aynı özelliklerde 308 almaya bakın. Ya da çok iyi bir pazarlıkla düşeş denk getirebiliyorsanız alınabilir.

Aynen katılıyorum motor şanzıman çok güzel fakat platform eski üretimi durdu. EMP2 yeni platformlu 308 çok daha iyi bir tercih olur.
    Araç daha hafif yol tutuşu tüketimi performansı sürüş dinamiklerinde 308 daha iyi.

2015 yılında 5008 eski platform olduğu için yeni platformlu c4 grand picasso almıştık babama, kendi arabamızda bu avantaj 308 de olduğu için 308 i tercih ettik, bunu neden söylüyorum çünkü marka ön yargım yok önceki aracaım daihatsu idi. 308 ile test sürüşü yapmanı tavsiye ederim motor şanzıman araba komple olarak çok iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3008 1.6 puretech
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edc:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2014-renault-latitude-1.5-dci-expresion-hatasiz-boyasiz-536400532/detay

aynı paraya.

aynı yakarlar, konfor konusunda yanına yaklaşamaz. vergi fazlası var.

c4 mtv 743tl

latitude mtv 970tl.

c4 ün şu araçtan güzel yanı sizce nedir?
  • Aynı fiyata aynı motorlu 308 tercih etmek daha mantıklı olacaktır.

• 50 bin km ustu bakmiyorum hocam .

• 1.2 puretech comfort tekno paket kullanmış biri olarak cevaplayayım.
    araç kuzeni peugeot 308'den yaklaşık 100 daha ağır. 1300 kilogram.
    Buna rağmen yakıtı uzun yolda 5 litrenin altına klima açıkken bile rahatlıkla iniyor. şehiriçinde 7civarında geziyor. sürekli dur kalk olsa bile 8 litreyi aşmayacğaını düşünüyorum.
    3 silindirli turbo motorun bakımları 700 lira civarında.
    konfora yönelik süspansiyonları var. uzun yolda yormuyor. exclusivedeki 17" jantla durum ne olur bilemiyorum.
    araç 308'den bariz daha geniş hem bagaja hem de arka koltuk diz mesafesi açısından.
    direksiyonu büyükçe.
    motor kısmı oldukça hafif. 1,6 dizellerde aracın önü külçe gibi hissettirirken bu motorda daha hafif hissettiriyor. virajlardaki davranışları dizelden farklı. daha dengeli.
    6 ileri tam otomatik şanzımanı çok iyi. kafası karışmıyor. yolda tehlike vs nedneiyle ani hızlanmalarda sport modunda olmasa bile vites düşürüveriyor. hem de iki vites birden de düşürebiliyor. sport modu şaşırtıcı derecede iyi. diğer otomatiklerdeki sadece motoru bağırttıran sport modlarından sonra denememiştim bile. ama deneyince farkı hissettiriyor. 110 kilometre hızla giderken 2bin devir çeviriyor.
    70bin lira civarında iyi seçenek olduğunu düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1daiu56 -- 19 Mart 2018; 11:41:2 >

• f1daiu56 F kullanıcısına yanıt
    Su an uretimde olmamasi sorun yaratitmi

• Neden riske giresin ki o paraya 1.2 TSI DSG al. Hem daha az yakarsın
  • peugeot daki malzeme kalitesi her zaman citroende kullanılanın bir kademe altı ona göre düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

Su an uretimde olmamasi sorun yaratitmi

Öncelikle araç üretimde ama dizel talebinin yüksekliği nedeniyle ülkemize gelmedi bi daha. Açıkçası sorun "yaratır mı"nın cevabı kişiden kişiye değişir.
    benim için önemli olan bi husus değil. çünkü serviste bakım yaptıran (ya da garantisini uzatan) kişi için parça bulamama gibi bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
    Ayrıca bu motorun parçaları tüm peugeot, citroen ve opel (şimdilik crosland x ve grandland x'te var) modellerinde kullanılıyor.

Şunu yapma bunu yap, onu alma bunu al diyecek durumum yok. herkesin kendi ihtiyaçları, bütçesi, istekleri var.

son olarak kişisel olarak. volvo v40 kasa değiştiriyor ama şu anki kasada güzel bi fırsat bulsam alırım diye düşünüyorum. @SroKO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1daiu56 -- 19 Mart 2018; 16:24:6 >

• rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    En cok istedigim sey 0 almakti o da dsg sanzimandi ama kronik diyolar .Daha gidip bayi ile konusamadigim icin garanti kapsamini bilmiyorum.Kullanici kaynakli hata diyip para aldiklari oluyormus

• Vincent54 kullanıcısına yanıt
    Hocam lafım size degil ama o kadar cok neye bakarsam hepsinin bi karsi yorumu cikiyor.Ne yapacagimi sasiriyorum.İlk aracim olacagi icin ince eleyip sık dokuyorum.Kullandigim arac vardi citrone c ellys ama istanbul trafiginde bayiyodu manuel.Otomatigi olsa direk alirdim ki yok nedense ..

• quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

En cok istedigim sey 0 almakti o da dsg sanzimandi ama kronik diyolar .Daha gidip bayi ile konusamadigim icin garanti kapsamini bilmiyorum.Kullanici kaynakli hata diyip para aldiklari oluyormus

5 senelik Leon un Şanzımanını 400 TL işçilik ile değiştirdiler.
    400 tl iscilikle degistirdiler .Peki sanziman parasi almadilar yani.Alma durumdan sikintiya girerim iste :)

degistirirler degistirmezler birsey diyemem.

ama her gun yola ciktiginda ha yolda kalacagim, kaldim diye dusunmek insana kafayi yedirir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.