Şimdi Ara

2013 CLİO 4 1.5 DCI EDC? & 2012 PUNTO 1.3 95HP DUOLOGİC?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
9.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yakın zamanda araç alacağımdan çok kararsızım , min 3-4 sene kullanabileceğim, beni değiştir demeyecek, 2 kişilik eşimin de kullanabileceği bir dizel otomatik araç arıyorum.

3-6 ay içerisinde satınalmamı yapacağım, acaba bekleyip clio4 1.5 dci edc ye mi baksam yoksa gidip punto 1.3 95hp duologic s&s mu alsam bilemiyorum , tavsiyelerinizi bekliyorum.

arada kaldım

• Punto daha mantıklı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enrique Iglesias07

Punto daha mantıklı geliyor.
    punto bahsettiğim modeli 40-41.000 civarına alıyorum, clio4 kaçtan gelir bilemiyorum şimdi ama yine bu civarlarda olacağı kesin, fiat'a ön yargılarım var daha önce hiç kullanmadım ama okuduğum kadarıyla italyan montaj ve o eski tofaştan eser yokmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: liebermann

punto bahsettiğim modeli 40-41.000 civarına alıyorum, clio4 kaçtan gelir bilemiyorum şimdi ama yine bu civarlarda olacağı kesin, fiat'a ön yargılarım var daha önce hiç kullanmadım ama okuduğum kadarıyla italyan montaj ve o eski tofaştan eser yokmuş..

Alıntıları Göster
    mantığa gel
    daha çıkmamış aracı karşılaştırıp diğeri mantıklı geliyor diyor.
    bekleme derdiniz yoksa yeni clio'yu görüp karar vermeniz daha iyi olur diye düşünüyorum(1.2 dci motorda çıkacak ama sanırım ilk etapta gelmeyecek)

• quote:

Orijinalden alıntı: baybars_

mantığa gel
    daha çıkmamış aracı karşılaştırıp diğeri mantıklı geliyor diyor.
    bekleme derdiniz yoksa yeni clio'yu görüp karar vermeniz daha iyi olur diye düşünüyorum(1.2 dci motorda çıkacak ama sanırım ilk etapta gelmeyecek)

Alıntıları Göster
    Punto fiatın en iyi arabalarından daha çıkmamış aracı beklemek yerine punto derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: enpisagor

Punto fiatın en iyi arabalarından daha çıkmamış aracı beklemek yerine punto derim

Alıntıları Göster
    şu anda bir aracınız varsa yani bekleme şansınız varsa tabii ki clio'yu bekleyin ama şu an araçsızsanız bir an önce punto'yu alın ayağınızı yerden kesin derim.
  • O fiyata bmw 330d varken üstelik 100 kmde 5.3 mazot yakıyor.

http://www.sahibinden.com/bmw-3-serisi-3.30d

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

O fiyata bmw 330d varken üstelik 100 kmde 5.3 mazot yakıyor.

clio yu 2014 yazın da ancak görürüz TR de punto yu beğeniyorsanız sıkı pazarlıkla alın .

• quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

clio yu 2014 yazın da ancak görürüz TR de punto yu beğeniyorsanız sıkı pazarlıkla alın .

Alıntıları Göster
    İki araçda otomatik olarak rahat kullanılamaz diye düşünüyorum çünkü ikiside otomatik şanzumanı malesef oturtamadı sıkıntı çıkma riski büyük tabiki sadece risk faktörü var illaki aldığınızda sıkıntı çıkaracak diye bir durum söz konusu değil ancak ihtimal yüksek sorunsuzda binebilirsiniz bence C4 felan bakın.
  • quote:

e46 dizel motorlar sorunlu bilinir hep ve büyük masraflar açar.Ayrıca 2013 modelle en yenisi 2005 model olan eski teknoloji bir aracı karşılaştırmak mantıksız.Konuyu açan arkadaşın istekleri farklı.
    330un hem vergisi çok hemde bakım maliyetleri pahalı olan bir araç.Ustası her yerde bulunmaz.Sıkıntı.
    Bu arada yeni clioyu görüp öyle karar vermenizi tavsiye ederim.Birçok yenilik getirmek zorunda artık reno.Umarım çağa ayak uydurur ve güzel donanımlarla gelirse 1.5 dci çok tutan bir araç olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanYazgan. -- 5 Temmuz 2012; 11:50:20 >

• quote:

Şakacı seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

quote:

Şakacı seni

Alıntıları Göster
    3.30d baktım , 240.000km 2003 model.. tabiiki de bu paraya bu tarz araçlar çok, ancak TR'de 2. ele güvenmek çok ama çok zor.. Of dead ; C4'e de baktım, sıfırları donanım seviyesi iyi modeller kredi maliyeti ile 50.000'e çıkıyor neredeyse, 50.000'e çıktıktan sonra 50'yi veren 10 daha verir jetta passat alır, bu hikaye böyle devam eder :)

ayrıca C4 konusunda 2. elde inceledim, değer düşüklüğü çok yaşandığını duydum, 1-2 model incelediğimde de gerçekten yalan olmadığını gördüm. ayrıca pazar payı düşük aracı kullanmak konusunda bugüne kadar ben çok sıkıntı yaşadım, chevrolet kullanıyorum 8 yıldır, arıza yapar, parçasını bulamazsın, servisi pahalıdır vs. vs. birsürü sorunla karşılaşırsın. zaten renault ve fiat 'a beni yönlendiren de bu oldu. bıktım usandım servislerde hemen hizmet alamamaktan, parça beklemekten, değer yitirmekten.. paran var, satın alacaksın , ortada mal yok mülk yok.. gelecek mi diye soruyorsun, zaman ne diyorsun, ne zaman gelirse o zaman takılır deniyor.. çok yaşadım ben bu sorunları..

• quote:

3.30d baktım , 240.000km 2003 model.. tabiiki de bu paraya bu tarz araçlar çok, ancak TR'de 2. ele güvenmek çok ama çok zor.. Of dead ; C4'e de baktım, sıfırları donanım seviyesi iyi modeller kredi maliyeti ile 50.000'e çıkıyor neredeyse, 50.000'e çıktıktan sonra 50'yi veren 10 daha verir jetta passat alır, bu hikaye böyle devam eder :)

ayrıca C4 konusunda 2. elde inceledim, değer düşüklüğü çok yaşandığını duydum, 1-2 model incelediğimde de gerçekten yalan olmadığını gördüm. ayrıca pazar payı düşük aracı kullanmak konusunda bugüne kadar ben çok sıkıntı yaşadım, chevrolet kullanıyorum 8 yıldır, arıza yapar, parçasını bulamazsın, servisi pahalıdır vs. vs. birsürü sorunla karşılaşırsın. zaten renault ve fiat 'a beni yönlendiren de bu oldu. bıktım usandım servislerde hemen hizmet alamamaktan, parça beklemekten, değer yitirmekten.. paran var, satın alacaksın , ortada mal yok mülk yok.. gelecek mi diye soruyorsun, zaman ne diyorsun, ne zaman gelirse o zaman takılır deniyor.. çok yaşadım ben bu sorunları..

Alıntıları Göster
    puntoyu seviyorum ama clio derim. puntodan daha iyi olacağını tahmin ediyorum. (daha yeni)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

puntoyu seviyorum ama clio derim. puntodan daha iyi olacağını tahmin ediyorum. (daha yeni)

Alıntıları Göster
    ''eşim de kullanacak, 3-4 yıl sorunsuz binebileceğim bir araç olmalı'' vs. cümleler kuran adama e46 330d tavsiye etmek.

neyse;
    eğer beklemek sizin için problem değilse, clio'yu bekleyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gözler italyan hakemde

Piyasaya çıkmamış makina için tavsiye mi istedin?

en azından yorum yapılabilir? yorum yapmış olmak için değil, yorum için..
  • quote:

quote:

Piyasaya çıkmamış makina için tavsiye mi istedin?

en azından yorum yapılabilir? yorum yapmış olmak için değil, yorum için..

Alıntıları Göster
    Duallogic şanzımanla ilgili görüşler olumsuz genellikle. Pek tavsiye edildiğini görmedim. Clio'yu bekleyip o zaman karar vermek daha mantıklı olacaktır. Tabi acele değilse.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    clio 4 forumda yayınlanan fotoğrafladaki gibiyse ben punto alın derim.Açıkçası tasarım hiç hoşuma gitmedi.Tasarım da bence bir araçta aranması gereken ilk unsur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

clio 4 forumda yayınlanan fotoğrafladaki gibiyse ben punto alın derim.Açıkçası tasarım hiç hoşuma gitmedi.Tasarım da bence bir araçta aranması gereken ilk unsur.

Alıntıları Göster
    Clio çok güzel olmuş ama Punto dolu bir halde multijetle şahane bir araç. Bence beklemenizi gerektirecek kadar iyi bir araç değil clio. Bagaj hacmi yeterli olsaydı ben de almayı düşünüyordum.

Aveo HBlerin dizel otomatiği var mı bilmiyorum, varsa o da düşünülebilir.
  • quote:

aynı fikirdeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Clio çok güzel olmuş ama Punto dolu bir halde multijetle şahane bir araç. Bence beklemenizi gerektirecek kadar iyi bir araç değil clio. Bagaj hacmi yeterli olsaydı ben de almayı düşünüyordum.

Aveo HBlerin dizel otomatiği var mı bilmiyorum, varsa o da düşünülebilir.

şu an chevrolet lacetti kullanıyorum, 8 senedir.. tekrar GM alacağımı hiç zannetmiyorum.. :) ayrıca bilgi, aveo da dizel otomatik yok..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.