|
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıl 73bin km başlıktaki aracın otomatik versiyonunu kullanıyorum. Beni bir kere dahi üzmedi, severek kullanıyorum. Üzerinde landirenzo turbo evo lpg kit var aldığım gün taktirmıstım. Daha önce de aynı aracın sport paket düz viteslisini 60bin km aynı lpg kiti ile kullandım ikisinde de standart bakım dışında sanayiye uğramadım. Ayrıca A14NET motorlar lpg ye tam uyumlu bunu bizzat kullanarak test etmiş oldum. Aracın lpg ye geçtiğini hiç anlamadım ve lpg den dolayı da filtre dışında lpg ustalarına hiç uğramadım. Neyse teferruata girmeyeyim fazla. Malum lpg nin Avantajınin kalmamasından dolayı biraz da artık araba yüzü gözümde eskidiğinden değiştirmek istiyorum. Toplamda 6 yıl kullanmış oldum. Aklımdaki tek model golf 7.5 1.0 comfortline otomatik. Yılda en fazla 15bin km yapılacak arabayla. 240bin TL civarlarına makyajlı orta paket almayı düşünüyorum. Aklımdaki modelle ilgili sizlerin düşünceleri nelerdir sormak istedim. Lütfen kullanıcı deneyimi olan üyeler yorum yaparsa çok sevinirim. Dizel ya da atmosferik kesinlikle düşünmüyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jon doe -- 12 Ekim 2021; 12:25:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt