Bildirim
Astra j 2015 dizel obd 2
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu cihaz işinizi görür.
urun.n11.com
Elm 327 Obd2 Süper Mini Bluetoothlu V2.1 Arıza Tespit Cihazı - n11.comhttps://urun.n11.com/tespit-ve-test-cihazlari/elm-327-obd2-super-mini-bluetoothlu-v21-ariza-tespit-cihazi-P262090610
Tek telefon tek bağlantıya izin verir. Hem odb den arızaya bakayım, hem cihazın multimedya sından müzik çalayım ikisi birden olmaz. Nolur, sen odb den arıza bakarken bir başkası bt teyp ile müzik çalabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ürün açıklamasında bazı opel modellerin desteklenmediği yazıyor -
Bunun beyaz olanından kullanıyorum. Astra j’de çalışıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bluetooth x.0 desteği olan telefonunuz varsa olur. x in hangi değer olduğunu bilmiyorum ancak. S9 umda bluetootla 2 cihazada aynı anda bağlanabiliyorum. Bi denemek lazım . -
Hocam OPCOM cihazı alıp bilgisayar ile kullanmanızı tavsiye ederim. Benim 2008 model Opel Astra H aracımda OBD cihazı ile ecuya bağlanmaya çalıştığım zaman devir göstergesi sapıttı ve beyine Krank Sensörü konum hatası uyarısı kaydoldu. Ayrıca bağlantı sağlanmadı. Daha sonra bi usta ile opcom üzerinden sildik. Opel araçlarda elektronik donanım çok olduğundan dolayı %100 uyumlu olan opcom kullanmanızı tavsiye ederim.
(Reklam gibi olmuş ama olsun)
Çok pahalı onlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam opcom cihazı ile aracın rolenti devir rpm ini değiştirebilir miyiz. 2010 opel corsa bendeki araç
Maalesef hocam dediğiniz olay tech-2 ile ecu menüsünden f6 koduyla yapılıyor. Rölanti sabitleyici Tamamen elektronik olduğu için sadece tech-2 programlama yapabiliyor. Şu video size fikir verebilir. Şükrü SANİOĞLUyoutube
Astra H - 1.6 Devir Dalgalanması Çözümhttps://www.youtube.com/watch?v=coQW6OUnCFo
@korayreyiz
Aliexpress'te 100 lira Burada ise 150-160 lira bandında bulunuyor hocam bence immobilizer kodu bile okuyup tekrar yazabilen bir cihaz için fazla değil.
-
Hocam bende otomatik corsa euro 5 motorlu araç var. rolenti devrini euro 4 motorlu olan corsalara göre düşük tutmuşlar. Rolenti Euro 5 lerde 750rpm devirde iken euro4 lerde 850 rpm devirde. Muhtemelen emisyon dan dolayı düşünüyorum.
Dik yokuşlarda 750 rpm arabayı tutamıyor ve kaydiriyor. Ama 850 olunca kaymadan durabiliyor.
Simdi gelelim benim soruma
Tech 2 cihazı ile rolenti devrini istediğim rpm e ayarlayabilir miyim. Yoksa tech2 ile sistem kalibrasyon yapar yine ayni seviyelerde mi kalır. Yardımlarınız için teşekkür ederim
Video daki gibiyse benim derdin çözümü de orda. Şimdi tech2 bulup denemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aceryeni -- 3 Mart 2019; 23:53:55 >
Tech2 ile programlanan değer minimum değer olarak programlanıyor hocam kendiliğinden değişmiyor olması lazım.
www.opelim.net
Klima R�lanti Problemi - 2011 Astra H - t�m forumu okudum, bulamad�m - Opel Forum - Opelim.NeThttp://www.opelim.net/forums/teknik-servis/116143-klima-rolanti-problemi-2011-astra-h-tum-forumu-okudum-bulamadim.html
Örnek olarak linkteki Forumdaki 4.Mesajda Yükselten kişinin RPM si kalıcı olarak yükselmiş.
Aracınız kaç km’de? Normalde kalkış yaparken manuel araçlarda ayağınızı debriyajdan çekince aracın rahat kalkması için ecu daha Zengin karışım yapar otomatik araçlarda da böyle bir sistem var mı bilmiyorum servise sormakta fayda var. Belkide şanzımanda yazılım güncellemesi vardır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arac 118 binde. Düz yolda fren den çekince ayağını kalkıp gidiyor. Hafif dik yokusta kaymadan duruyor. Ama dik yokusta ayağımı fren den çekince rolenti 750rpm den 600 lere düşüyor tekrar 750 e gelmeye çalışıyor. Bu toparlama sürecinde arkaya kayıyor. Toparlaya bilirse rampada duruyor. Toparlayamazsa kaymaya devam ediyor. 2010 dan önceki otomatik corsalarda rolenti devri 850 rpm civarında. 850 rpm olunca araç dik rampada bile kaymadan durabiliyor.
Minimum rpm değerini bende 850 rpm civarına getirirsem benim araçta sorunsuz duracak. Şimdi tech 2 si olan bir yer bulup denemek lazım. Ona da kaç TL isterler bilmiyorum
Arkadaşlar bende de 2015 Astra j 1.4 t var bu opcom u alsam 1.99 uyumlumudur. Bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim. Uyarsa n11 var almak istiyorum.
Bu soruları almak istediğiniz ürünlerin satıcılarına sorun bence n11 i fln bilmemde aliexpreste vs açıklamada göremeyince soruyorum net bir şekilde cevaplıyorlar. Çalışmazsa satıcı mesajı ile dispute açarsınız vs Türkiyeden alırsanız bunlara iki kat para ödersiniz çalışmazsa satıcının insafına kalıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X