Bildirim
2014 - 2020 ARASI VOLKSWAGEN GOLF POLO PASSAT TECRÜBESİ OLANLAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hangi motor hangi şanzıman hangi motor hangi golf hangi Passat
Detay yok bütçe yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ söz bilmezsen sükut eyle seni adam sansınlar -
2014 model Fındık motorlu 75 beygir 1.0 atmosferik manuel Polo'nun yok
2020 model 4x4, station wagon 2 litre 200 beygir Passat'ın da yok.
Hangisi lazım sana?
Nasıl soru bu birader, Volkswagen dönem dönem sıkıntılı sanziman, motor, enjeksiyon, şanzıman + motor yönünden sorunlu arabalar satmıştır. O dönemlerde insanları biraz kobay yerine kullanip zamanla düzeltmiş sonra alternatör, Adas sistemlerinin yazılımı gibi yeni sorunlar eklemiştir. Tam olarak ne öğrenmek istiyorsun acaba :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2017 model 1.4 tdi bluemotion dsg cus motor polo 5 yıl kullandım. motor ve şanzıman dsg vs sistemleri olarak elhamdülillah bir şey yaşamadım. bakımlarının tam ve orijinal parçalar ile zamanında yapılması aracın dilinden anlayıp ona göre kullanılması mümkünse tek kişi tarafından sürülmesi önemli etkenler.
_____________________________ . -
Şöyle düzenleyeyim 1 milyon ile 1.5 milyon bütçe 1.4 tsi veya 1.2 tsi galiba dsg bir zaman sonra yenilenmiş kronik sorunları giderilmiş hangi yıldan sonra onu bilmiyorum ama sorunları giderilmiş olan dsnin bulunduğu 1.4 tsi yada 1.2 tsi 1-1,5 milyon arası alıp sorunsuzca binilebilecek araçları yazarsanız daha açıklayıcı olur.
_____________________________ -
2015te sıfır 1.2 tsi polo aldım, 6 yıl kullandım sorun çıkarmadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler