20.000-30.000 tl arası gündelik kullanıma uygun arasıra da oyun oynanabilecek fiyat performans ürünü laptop önerir misiniz?
ELDİVENLERDEKİ EN 13594 ETİKETİ
Yeni yasaya göre bu etiketin eldivenlerde bulunması gerekiyor peki tek bir eldivende bulunması yeterli mi yoksa her iki eldivende de mi bulunması gerekiyor?
TOYOTA AURİS 2010 1.6 KULLANMIŞ OLANLAR YARDIMCI OLABİLİR Mİ?
Merhabalar 2010 model 1.6 Toyota auris özellikle engebeli çukurlu tümsekli toprak arazide daha belli oluyor yavaşça ilerlerken arka alt taraflardan böyle kasılmaya benzer ses geliyor. Misal sağ arka tümseğe denk gelip sol arka çukura veya tam tersi durumlarda araç arka alt takımından kasılmaya benzer bir ses geliyor. Normal sürüşte tümseklerde vs bişey yok alt takımı göstermek için aracı lifte kaldırdım ustalar alt takım sağlam diyo arkada zaten torsiyon çubuğu var başka da bişey yok burç ve amortisörden başka bişey yok tümseklerde vs ses yok ama tümseğe çok hafif frenle girersem o zaman geliyor bir de bu otoparkların diyelim rampasından çıkıyorum aracın önü düzlüğü kavuştu arkası rampada kaldı tam o anda bir kasılma sesi geliyor bir türlü bulamadım tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi??
SİLİNSİN
Merhabalar 2010 model 1.6 Toyota auris özellikle engebeli çukurlu tümsekli toprak arazide daha belli oluyor yavaşça ilerlerken arka alt taraflardan böyle kasılmaya benzer ses geliyor. Misal sağ arka tümseğe denk gelip sol arka çukura veya tam tersi durumlarda araç arka alt takımından kasılmaya benzer bir ses geliyor. Normal sürüşte tümseklerde vs bişey yok alt takımı göstermek için aracı lifte kaldırdım ustalar alt takım sağlam diyo arkada zaten torsiyon çubuğu var başka da bişey yok burç ve amortisörden başka bişey yok tümseklerde vs ses yok ama tümseğe çok hafif frenle girersem o zaman geliyor bir de bu otoparkların diyelim rampasından çıkıyorum aracın önü düzlüğü kavuştu arkası rampada kaldı tam o anda bir kasılma sesi geliyor bir türlü bulamadım tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
Bu kasalarda vsa devreye girdiğinde bir ses çıkarıyor telefon sesine benzer bir de bu durumda sizler araçta bir yolda tutunmaya çalışma frenleme vs gibi bir şey hissettiniz mi yoksa sadece ışık yanıp ses geliyor hissiyatımı var?
Daha önce BMW vardı esp ışığı yandığında bariz hissediyordum aracın kontrolü ele aldığını.
Taahhütümün bitmesine az bir zaman vardı mobil uygulama üzerinden taahhüt yeniledim ve internet gitti. Bu zamana kadar modemde veya kablolarda hiçbir sorun yoktu sorunsuz kullanıyordum. Şu anda power ve wlan ışığı yanıyor dsl ışığı yanıp yanıp sönüyor ve bir zaman sonra tamamen sönüyor. Hiç bir zaman sabit yanmıyor internet ışığı zaten hiç yanmıyor dsl yanmadığı için. Modeme reset attım olmadı fişini çekip 30 dk bekledim yine olmadı zaten bu sorun olduğunda modeme fiziksel temasta bulunmadım. Müşteri hizmetleri dsl sinyal alamadığımdan bahsediyor. Arıza kaydı açtılar. Bu adamlar da gelip modem arızalı deyip gidiyorlar. Bu sorunla karşılaşanlar var mı? Nasıl çözüm buldunuz?
TÜRK TELEKOM TAAHHÜT YENİLEME SONRASI İNTERNET KESİNTİSİ
Taahhütümün bitmesine az bir zaman vardı mobil uygulama üzerinden taahhüt yeniledim ve internet gitti. Bu zamana kadar modemde veya kablolarda hiçbir sorun yoktu sorunsuz kullanıyordum. Şu anda power ve wlan ışığı yanıyor dsl ışığı yanıp yanıp sönüyor ve bir zaman sonra tamamen sönüyor. Hiç bir zaman sabit yanmıyor internet ışığı zaten hiç yanmıyor dsl yanmadığı için. Modeme reset attım olmadı fişini çekip 30 dk bekledim yine olmadı zaten bu sorun olduğunda modeme fiziksel temasta bulunmadım. Müşteri hizmetleri dsl sinyal alamadığımdan bahsediyor. Arıza kaydı açtılar. Bu adamlar da gelip modem arızalı deyip gidiyorlar. Bu sorunla karşılaşanlar var mı? Nasıl çözüm buldunuz?
TRAFİK HIZ SINIRINI GÖSTEREN PROGRAM
Trafikte hız sınırının belli yerlerde azaldığını değiştiği anlık kaç olduğunu gösteren bildiğiniz bir program var mı?
TRAFİK HIZ SINIRINI GÖSTEREN PROGRAM
Trafikte hız sınırının belli yerlerde azaldığını değiştiği anlık kaç olduğunu gösteren bildiğiniz bir program var mı?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 110
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 931)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
3 Yanıt
0