Bildirim
2017 Audi A3 Sedan mı 2017 Skoda Superb mi?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kesinlikle SuperB -
SuperB.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Superb
Ben de superb diyorum. -
insignia
Vay be bukadar iyimi bu araba, ben gözü kapalı herkes audi der sanmıştım..
Superb den sonra e serisi anca, bagaj ve arka koltuk mesafesi için s lazım.
A3 sedan ne hocam daha bugun dolasan geyik testinden sonra
Superb herturlu alır
quote:
Orijinalden alıntı: .twin.turbo.
A3 sedan ne hocam daha bugun dolasan geyik testinden sonra
Superb herturlu alır
Geyik testi?
öyle kesin bir şekilde superb denecek bir kıyaslama değil, ihtiyaç da önemli, yoksa tabiki aynı firmanın bünyesindeki üst segment araç alt segmentten daha tercih edilesi olacaktır, eskisine göre görsel olarak da çok başarılı olduğu düşünülürse superb iyi bir tercih olabilir, diğer yandan audi daha yüksek bir kalite hissi verecektir malzeme kalitesi olarak -
Beklentiler ne? Yaş kaç? Bunlar hep kısas.. Mesela 24-25 yaşındaki birinde Superb abes durur. -
Audinin led matrix farları standart sunması çok çekiciyken ön konsolun A180 gibi çook boş olması hiç hoş değil..
Superb ise donanım olarak oldukça dolu olmasına rağmen çok etkileyici bazı opsiyonlar tr de sunulmuyor (9.2" ekran gibi)
quote:
Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga
Beklentiler ne? Yaş kaç? Bunlar hep kısas.. Mesela 24-25 yaşındaki birinde Superb abes durur.
Yaş 35 ikizlerim var eşimde kullanıyor aracı.. 5 yıl satmadan bineceğim bir araç arıyorum. ÖTV muafiyeti ile alacağım için ötv oranı yüksek bir araç tercih etmek istedim. 5 yıl satmayacağımı düşünürsek servis ve periyodik bakımlarda önemli.
A3 Sedan Alırdım. -
Manevra testi
donanımhaber forum
Audi a3 Sedan Geyik Testi Rezalet!! Egea bile Daha iyi » Sayfa 1 - 7https://forum.donanimhaber.com/audi-a3-sedan-geyik-testi-rezalet-egea-bile-daha-iyi--125873065
Aile için biçilmiş kaftan SuperB.
-
arabaya binecekseniz superb, fors atacaksanız a3 alın. -
Tabiki superb -
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
Manevra testi
donanımhaber forum
Audi a3 Sedan Geyik Testi Rezalet!! Egea bile Daha iyi » Sayfa 1 - 7https://forum.donanimhaber.com/audi-a3-sedan-geyik-testi-rezalet-egea-bile-daha-iyi--125873065
Aile için biçilmiş kaftan SuperB.
Ohaaa 😱
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
2 aracıda detaylı araştırıp inceleyip Superb tercih ettim ,benim için artıları çok daha fazla . Bekar ve öğrenci olsam a3 sedan alırdım onun dışında her türlü Superb .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kadjar neden tutulmadı
- audi a4 1.8 tfsi neden tutulmuyor
- lada vega 1.5
- ford transit 140 ps motor yorumları
- 650.000 tl ye alınabilecek araba
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X