Şimdi Ara

2012 Yılının Pick Up'ı VW Amarok seçildi!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kar küremiyo olmamış bence

Burda da hepsi bi arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Amarok sinifinda lider bir arac bende buna katiliyorum tek eksigi otomatik sanzuman.

Konu vw olunca, sen hep katılırsın zaten + yönlerine. - yönlerinde de ortalığı yıkarsın. L 200 le SSangyong karşısında dut yemiş bülbüle döner senin amorokun. Sınıfıda lidermiş.... Yesinler, sineklerin lideri

Yahu sen daha gözünün gördüğü halde panoramik tavanın açılmadığını bu yüzden bütün araca çöp diyebilen bir mantığa sahip forum üyesisin.Sen tabiiki böyle düşüneceksin.

Bak canım. Ne vw ile ilgileniyorum, ne modellerini tanırım. vw modellerinin ne olduğu beni ilgilendirmediğinden, araştırma gereği duymadım, benim için referans noktası, bayiye gidip, bu aracı yakından inceleyen ve konuyu açan şahıstır.

Yine de, vw lerden kafanı kaldırıp dünyada neler olduğunu, alman araçlarının ilerlemek yerine sürekli geri gittiğini görmeni dilerim. Gözlüklerin at gözlüğüne benzeyebilir ama cam gözlükleriyle değiştirmende fayda görüyorum.

Selamlarımı sunarım.

VW ile ilgilenmiyor.
    Modellerini dahi tanımıyor.
    Araştırma oranı 0.
    Tam tahmin ettiğim gibi hayatında showroom'una bile uğramamış.

Fakat buna rağmen 2 mesajından biri karalamaya yönelik. Hakkaten nerenden kalktın arkadaş ya, boşver forumu kız arkadaşın yada eşin falan varsa bi gezmeye çıkar boğaz kenarında çay may için yemek yiyin bi kendine gel.

Janjan, 2000 yılından 2003 yılına kadar Golf kullandım. Yerine Octavia aldım ve 2006 yılında sattım. Yerine Rio aldım ve 2011 e kadar kullandım. 2006 yılında terördeki bir olay nedeniyle, avrupa yapımı araç almamaya karar verdim. Yine de geçen sene Golfe baktım. 3 ay süre verdiler. Tek kelime etmeden skodaya gittim. 50.000 fiyat çektiler. Kiaya baktım. Özel iskontolar aldım ve içi daha geniş ve donanımlı Ceratomu 35.000 e aldım. Showrooma gittim ama ukelalık dizboyu olduğundan bir daha vw showroomuna uğramamak boynumun borcu.

Araştırma 0 derken, ben bütçeme göre davranırım. Her yerde herkesle yarış yapmıyorum, çok fazla uzun yola gitmiyorum. Gitsem bile uçakla giderim gideceğim yere. Çok fazla araştırmaya zamanım olmuyor. İşim vaktimi çok fazla alıyor(Bazen akşamları da çalışıyorum)

2 mesajımdan biri, totem olarak görülen vw in normal bir 4 tekerlekli araç olduğu yönünde eleştiriye yönelik.

Eşim de var, çocuğum da. Gerektiği zaman dolaşıyorum, ama çoğunlukla çizimlerimi yapıyorum. Sen benim için endişelenme, ben vaktimi nasıl değerlendireceğimi bilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

quote:

Amarok sinifinda lider bir arac bende buna katiliyorum tek eksigi otomatik sanzuman.

Konu vw olunca, sen hep katılırsın zaten + yönlerine. - yönlerinde de ortalığı yıkarsın. L 200 le SSangyong karşısında dut yemiş bülbüle döner senin amorokun. Sınıfıda lidermiş.... Yesinler, sineklerin lideri

Yahu sen daha gözünün gördüğü halde panoramik tavanın açılmadığını bu yüzden bütün araca çöp diyebilen bir mantığa sahip forum üyesisin.Sen tabiiki böyle düşüneceksin.

Bak canım. Ne vw ile ilgileniyorum, ne modellerini tanırım. vw modellerinin ne olduğu beni ilgilendirmediğinden, araştırma gereği duymadım, benim için referans noktası, bayiye gidip, bu aracı yakından inceleyen ve konuyu açan şahıstır.

Yine de, vw lerden kafanı kaldırıp dünyada neler olduğunu, alman araçlarının ilerlemek yerine sürekli geri gittiğini görmeni dilerim. Gözlüklerin at gözlüğüne benzeyebilir ama cam gözlükleriyle değiştirmende fayda görüyorum.

Selamlarımı sunarım.

VW ile ilgilenmiyor.
    Modellerini dahi tanımıyor.
    Araştırma oranı 0.
    Tam tahmin ettiğim gibi hayatında showroom'una bile uğramamış.

Fakat buna rağmen 2 mesajından biri karalamaya yönelik. Hakkaten nerenden kalktın arkadaş ya, boşver forumu kız arkadaşın yada eşin falan varsa bi gezmeye çıkar boğaz kenarında çay may için yemek yiyin bi kendine gel.

Janjan, 2000 yılından 2003 yılına kadar Golf kullandım. Yerine Octavia aldım ve 2006 yılında sattım. Yerine Rio aldım ve 2011 e kadar kullandım. 2006 yılında terördeki bir olay nedeniyle, avrupa yapımı araç almamaya karar verdim. Yine de geçen sene Golfe baktım. 3 ay süre verdiler. Tek kelime etmeden skodaya gittim. 50.000 fiyat çektiler. Kiaya baktım. Özel iskontolar aldım ve içi daha geniş ve donanımlı Ceratomu 35.000 e aldım. Showrooma gittim ama ukelalık dizboyu olduğundan bir daha vw showroomuna uğramamak boynumun borcu.

Araştırma 0 derken, ben bütçeme göre davranırım. Her yerde herkesle yarış yapmıyorum, çok fazla uzun yola gitmiyorum. Gitsem bile uçakla giderim gideceğim yere. Çok fazla araştırmaya zamanım olmuyor. İşim vaktimi çok fazla alıyor(Bazen akşamları da çalışıyorum)

2 mesajımdan biri, totem olarak görülen vw in normal bir 4 tekerlekli araç olduğu yönünde eleştiriye yönelik.

Eşim de var, çocuğum da. Gerektiği zaman dolaşıyorum, ama çoğunlukla çizimlerimi yapıyorum. Sen benim için endişelenme, ben vaktimi nasıl değerlendireceğimi bilirim.

Allah bağışlasın, uzun ömürler versin hocam... Iyi niyetle yazmış olduğum bir mesaja bile ters tepki veriyorsunuz daha da yorum yapmam ben bunun üzerine.

Saygılarımla.

• Oh bugün de güldük çok şükür.
  • Nereye kadar medya'ya para yedirerek zirveye oynayacaklar çok merak ediyorum. Şu sıradan otomobil markasını başımıza otomobil devi yaptınız.
  • Amaroku bilmem ama ben L200-İsuzu ve Nissan kullandım üçüde iyiydi kendim sıralamaya koysam 1nciliğe nissanı koyarım.Amarok cüsseli bir araç ama arazi şartlarına Nissan kadar yatkın olacağını zannetmiyorum
  • içi polodan kalitesiz kazık gibi sert plastik.göstergeler bile polo ayıp yaa bari golf den alsaydınız navara gibi rakibin var içerde polo parçası
  • Normal bir sonuç.
    Neden diyecek olursanız en son çıkan pickuplardan biri amarok.
    Diğerleride başarılı fakat onların önceki senelerde ödülleri olduğu için bu sene de amarok almış.Normal sonuç
  • Ford F ve Japon pickupları varken , VW pickup mı? Şaka yapıyorsunuz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetta24

Bence çok yerinde bir seçim.Neticede bir Vw üretimi ve harika bir araç

Size çok gülüyorum. Bu kadar fanatiklik olmaz ya.

o Amarok ; Ford F veya bir L200 karşısında araçtan sayılmaz.
  • 2012 mi yazıyor, ben mi yanlış görüyorum. yılın daha başında o yılın aracı nasıl ve neye göre seçilebilir ilginç doğrusu.

reklam kokuyor burası
  • tebrikler o zaman vw ne.
  • quote:

Neye gore katiliyosun allah askina vw oldumu herseye katiliyosunuz zaten l200 ler hiluxlar varken daha yepyeni bi araca odul verilmis reklam kokmuyomu
  • quote:

Orijinalden alıntı: soda23

Normal bir sonuç.
    Neden diyecek olursanız en son çıkan pickuplardan biri amarok.
    Diğerleride başarılı fakat onların önceki senelerde ödülleri olduğu için bu sene de amarok almış.Normal sonuç

Katiliyorum. Olay esasinda budur. Her yil ayni araca odul verilemiyor. Dikkat edilirse yeni cikan ya da kasa yenileyen araclar odullerde bir adim ondedir. Elantra, Cruze orneklerinde oldugu gibi. Tabii burada hatir-gonul-etkileme-para-pul-adam kayirma isleri de donuyordur mutlaka. VW de bu konuda diger markalardan geri kalmaz. Bilakis onde gider...

VW ile ilgili olumlu-olumsuz, hakli-haksiz her haber ya da yorumu dogrudan uzerine alinan ve buyuk bir heyecanla klavyeye sarilan cevval anti-VW'ciler de isin suyunu cikardi artik... Bir kisi kullanmadigi, benimsemedigi, satin almayi dusunmedigi bir urun hakkinda nasil bu kadar adrenalin salgilayabilir? Bilincalti midir, gocunma midir, takinti midir, kuyruk acisi midir, nasil bir ruh hali ise artik...ben cozemedim bunca zamandir. Saskinlikla okuyup egleniyorum.

O dergi onu secmis, bu dergi oburunu secmis... Ne onemi var? Bize olan biten bir sey yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

amarok alan bir müşterimiz arabadan gayet memnun arazidede denemiş.bence yakışır ne de olsa bir vw

quote:

Orijinalden alıntı: Jetta24

Bence çok yerinde bir seçim.Neticede bir Vw üretimi ve harika bir araç

quote:

Orijinalden alıntı: bellagiooo

adının vw olması yetti bence yoksa abartılacak birşey yok

Evlere şenlik mesajlar gelmeye başlamış bile.Saygılar.

• Aracın iç mekanı hakikaten çok kalitesiz, debriajı da kaya gibi bu arada, tipik vw kalitesini kesinlikle yansıtmıyor. ama dizel motorla birlikte otomatik şanzıman getirilirse bu sınıfta "neden olmasın?" dedirten modellerden biri olabilir.

not: vw kullanıcısıyım.
  • Tanıdıgımız 2 kısı amarok aldı bırının dıreksıyon kutusu degıstı dıgerı mazot pompasından ses geldıgı ıcın degıstırdıler arazı kabılıyetının ıyı olmdıgını ancak ferah oldugu ıcın aldıgını soyluyordu ama 2 sıde aracından sogudu cunku daha 2 sıde 5.000km bıle olmadan basına gelmıs bu olaylar
  • Gerçekten bir pick up alacak adam amarok a felan bulaşmaz gider bunu alır paşa paşa biner.
     2012 Yılının Pick Up'ı VW Amarok seçildi!!

Show yapmayı seven biri gider bu amerikan pick up larına benziyen afilli duran amarok alır.
  • Adamlar pick up uretti hemen odul aldi.

Artik inanasim gelmiyor.Yillardir pickup ureten firmalar var bu isde belli noktaya gelmis fakat vw uretince daha iyi oluyor garip valla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.