Şimdi Ara

2012 Yılının Pick Up'ı VW Amarok seçildi!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 4x4 highline kullanıcısıyım. Konforu ve ekonomisinden çok memnun kaldım. Asfaltta lux bir araçtan farkı yok. Arazi olarak üzerindeki normal lastikle 25cm karda, 15cm batak camurda, 25cm Ormanli koyü kumuna girdim ve çıkabildim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba ve iyi haftalar!

Yükseltme kiti kullanmaksızın, 18 janta takılabilecek en büyük lastik hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim (orijinalinde 255/60 var). Cevabınız için şimdiden teşekkürler!
  • akt02 adlı forum üyesininde dediği gibi eksik var fazlası yok.

arazi sınıfında en iyi araç 1-nissan skyster ve 2-L200'dür.aksi idda edilemez.

şahsen kendim bir navara kullanıcısı olarak ve diğer arabalarıda kullandığımı varsayarak (amorak-l200-ısuzud-max ranger xl) bana kalsa amorak'un daha çok yolu var.hem asfalt hemde hafif arazide en iyi araç bana göre nissan navara'dır. l200 asfalt sınıfında oldukça ses veriyor ve rahat değil .amorak'ta ayarsız bir şekilde yükseklik var ve bunu test eden herkes diyor virajlara yattığımda güvensiz geldi ama işte VW sorun çıkarmayabilir diyorlar böyle bir şey yok arkadaş. iç olarak evet güzel bir araba amorak ama kalitesiz işçilik ve parçaları var.hele o debriyaj nedir öyle ya.

kısacası

hem sağlamlık hem arazi hem asfalt bana göre

1-navara
    2-l200
    bu sınıftan sora istediğinizi değiştirebilirsiniz...
    3-amorak ranger(yabana atılmaması lazım) d-max ssyng(çokta tipsiz arkadaş )

ayrıca daha asfatta bir amorak tarafından harcandığımı göremedim ziraa tonluk bir arabam olmasına rağmen otomobillerle bile çok rahat baş edebiliyorum. henüz buraya elinizdeki kağıtlarda yazan verilere göre gelmeyin o kağıtlarda bu arabalar 220 km basamaz yazıyor fakat defalarca o hıza çıkmış biriyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan5252 -- 25 Ekim 2013; 14:04:00 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.