Şimdi Ara

2012 Yılının Pick Up'ı VW Amarok seçildi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Amarok sinifinda lider bir arac bende buna katiliyorum tek eksigi otomatik sanzuman.

Konu vw olunca, sen hep katılırsın zaten + yönlerine. - yönlerinde de ortalığı yıkarsın. L 200 le SSangyong karşısında dut yemiş bülbüle döner senin amorokun. Sınıfıda lidermiş.... Yesinler, sineklerin lideri

arkadasim sol tarafindan kalktin herhalde ona buna catiyorsun öncelikle günaydin l200 süpheli ama ssangyong'u ezer gecer her türlü acimaz amarok iyi forumlar.

Arazi için doğrudur ama binek olarak Ssangyong'u nasıl geçiyormuş merak ettim Amarok arazi için Ssangyong binek için araçlar yapmış

Şu an piyasadaki f/p pick up'ı Ssangyong Actyon sports diğer pickuplarda şehiriçi kum torbası gibi kafanız tavana vururken bu araçta 5 noktadan bağlantılı süspansiyon var var mı böyle bir pickup daha?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 4 Şubat 2012; 9:50:34 >

• Fiyatına göre en iyi pickup Tata. Dandik ama fiyatına göre iyi yani.
  • quote:

quote:

quote:

Amarok sinifinda lider bir arac bende buna katiliyorum tek eksigi otomatik sanzuman.

Konu vw olunca, sen hep katılırsın zaten + yönlerine. - yönlerinde de ortalığı yıkarsın. L 200 le SSangyong karşısında dut yemiş bülbüle döner senin amorokun. Sınıfıda lidermiş.... Yesinler, sineklerin lideri

arkadasim sol tarafindan kalktin herhalde ona buna catiyorsun öncelikle günaydin l200 süpheli ama ssangyong'u ezer gecer her türlü acimaz amarok iyi forumlar.

Günaydın.

L200 şüpheliyse zaten, sınıfının lideri değildir demekki. Lider olabilmesi için şüphe götürmeyen, kesinlik içeren ifadeleri ihtiva etmesi lazım. SSangyonga acımasız davranması, o aletin Mercedes motorunu yerin dibine sokmasını dörtgözle bekliyorum. Böyle testler yapmıyorlar işte maalesef.

Keşke param olsa, ikisini de alsam, testimi yapsam, sonra da amaroku bayır aşağı salsam. Tavan dayanım testi çok iyiymiş ya, onu ölçecektim de. Onu da gözlerimle görmek istiyorum, bu dünyadan göçmeden.

• Syangyongu dayımda var biraz daha narin bir araba. Ama Amarok arazide mitsubishi l200 ile başa çıkamaz.
  • ben hilux bekliyordum
  • bence vw'de illuminati'ye katkida bulunuyor ve o yuzden butun medyada buyuk bir yeri var vw'nin
    bu arada ben bmw 3m pick-up bekliyordum
  • Sekil
    Olarak guzel arac ama hic ilgi alanima girmiyor yorum yok
  • amarok alan bir müşterimiz arabadan gayet memnun arazidede denemiş.bence yakışır ne de olsa bir vw
  • "Dayımda, komşumda, abimde, amcamda, kuzenimde, bir yakınımızda var; güzel araç" cıları konuya değerli paylaşımları için bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

amarok alan bir müşterimiz arabadan gayet memnun arazidede denemiş.bence yakışır ne de olsa bir vw

Toprak yol arazi mi oluyor?

@gorkemuse,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Yahu sen daha gözünün gördüğü halde panoramik tavanın açılmadığını bu yüzden bütün araca çöp diyebilen bir mantığa sahip forum üyesisin.Sen tabiiki böyle düşüneceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

quote:

amarok alan bir müşterimiz arabadan gayet memnun arazidede denemiş.bence yakışır ne de olsa bir vw

@gorkemuse,

kardeş bu aracı alan da off-road için almıyor zaten rahat ol sen

• Bence çok yerinde bir seçim.Neticede bir Vw üretimi ve harika bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetta24

Bence çok yerinde bir seçim.Neticede bir Vw üretimi ve harika bir araç

• quote:

quote:

quote:

@gorkemuse,

Öyleyse "Arazide de iyi" diyemezsiniz. L200'ün gittiği, çıktığı yerlerin yarısında gidemez VVV.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@gorkemuse,

Öyleyse "Arazide de iyi" diyemezsiniz. L200'ün gittiği, çıktığı yerlerin yarısında gidemez VVV.

kardeş l200 ün dap dar kabini ile vw deki geniş kabini ve konforu bulamazsın.vw ticari araçta en iyisidir.

• yakışır
  • Farklı şeyler konuşuyoruz. Neyse, uzatmanın anlamı yok. Size VVV ile mutluluklar dilerim.
  • Nissan, Mazda, Mitsubishi, Toyota, Ford ve İsuzu markalarının tüm pick uplarını işim gereği çok uzun süreler boyunca kullandım.

Bugün kendime bir pick up alacak olsam Nissan ve İsuzu bayilerinden başka bir yere uğramam bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

quote:

Yahu sen daha gözünün gördüğü halde panoramik tavanın açılmadığını bu yüzden bütün araca çöp diyebilen bir mantığa sahip forum üyesisin.Sen tabiiki böyle düşüneceksin.

Bak canım. Ne vw ile ilgileniyorum, ne modellerini tanırım. Başlığı açan üyenin yazmış olduğu yazıyı güzelce bir oku istersen. Demiş ki: Tavan açılmıyor. vw modellerinin ne olduğu beni ilgilendirmediğinden, araştırma gereği duymadım, çünkü açılmayan ve sabit ışıklandırma da olabilir. Ben kendi aracımı bile sunroof istemediğim için bir alt donanımlı aldım. Kısacası sunroof olayı beni hiç ilgilendirmiyor. İster açılsın, ister açılmasın, benim için referans noktası, bayiye gidip, bu aracı yakından inceleyen ve konuyu açan şahıstır.

vw o kadar donanımdan kırpıyor ki, açılmayan sunroof olayı bile beni şaşırtmıyor... ki açılmayan bir sunroof ne işe yarar ki diye düşünmekten kendimi alamamıştım.

O konuda spo aldırmamak için harcadığın efor ve çabayı taktir ettiğimden, sana karşı hiç bir şekilde saldırıda bulunmuyorum. Ben o kadar çaba sarfetsem, şu anda dükkanımda mal kalmazdı, gerçekten takdire şayan bir çaban var. Ha,şahsi fikrim spo alınması veya vw aldırmamak değildi, kimsenin zevkine ve parasına sahip değilim. İsteyen istediğini alsın karışmam. Umrumda da değil zaten. Ancak beni kızdırıp da gaza getirmekse amacın, beceremeyeceğini söyleyebilirim. Çünkü ben buraya eğlenmek amaçlı giriyorum, kimseye bir araba satmak amaçlı değil.

Yine de, vw lerden kafanı kaldırıp dünyada neler olduğunu, alman araçlarının ilerlemek yerine sürekli geri gittiğini görmeni dilerim. Gözlüklerin at gözlüğüne benzeyebilir ama cam gözlükleriyle değiştirmende fayda görüyorum.

Selamlarımı sunarım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.