Şimdi Ara

2012 Yılının Pick Up'ı VW Amarok seçildi!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
7.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://otomobil.milliyet.com.tr/-2012-yilin-pick-up-i-amarok-secildi-/otoguncel/haberdetay/03.02.2012/1497683/default.htm?ref=milliyet_anasayfa

“2012 Yılın Pick Up’ı” Amarok seçildi!

Hafif Ticari Araç sektörünün en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen “What Van?” 2012 yılının en başarılı modellerini açıkladı. Pick up kategorisinde birinciliğe Volkswagen Amarok layık görüldü.

Dünyanın en prestijli yayınlarından What Van?’ın konularında uzman editörleri tarafından her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen değerlendirmeler neticesinde verilen ‘What Van? Ödülleri’ sahiplerini buldu.

12 farklı kategoride değerlendirmelerin yapıldığı ‘What Van? Ödülleri’nde Volkswagen Amarok, hem asfalt zeminde hem de arazide sergilediği performansı, kusursuz yapım kalitesi ve yakıt ekonomisi değerleriyle ‘2012 yılının en iyi Pick Up’ı seçildi.

Yapılan değerlendirmede, What Van? editörleri, Amarok’un 122 hp (Tek turbo) 2,0lt TDI ve Türkiye’de de satılmakta olan 163 hp (Çift turbo) 2.0 lt BiTDI versiyonlarını test ettiler.

Özellikle güvenlik konusunda son derece olumlu dereceler alan Amarok, planlı fren uygulamalarıyla dik yokuşlarda sürüş hızlarını sabit tutarak, herhangi bir talihsizlikle karşılaşmadan inişin gerçekleştirilmesini mümkün kılmasıyla fark yarattı.

Amarok’ta standart olarak sunulan ve Elektronik Denge Programı, Fren Destek Sistemi, Çekiş Kontrol Sistemi ile Römork Denge Kontrolünün de dahil olduğu güvenlik paketi editörler tarafından son derece beğeniyle karşılandı.

Genel olarak büyük 4x4 pick up’larla anılan virajlardaki sallanma ve yalpalama hareketini en aza indiren Amarok’un asfalt zemindeki yol tutuşu da değerlendirmelerde öne çıkan diğer özellikler oldu.

• Yaaa, bırak yaaa!

2012 Yılının Pick Up'ı VW Amarok seçildi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 4 Şubat 2012; 7:58:41 >
  • kavga çıkar
  • Aaa! Bu dergi Kangoo'ya da bir ödül vermiş ! What Van? Awards 2012: Van of the Year: Renault Kangoo ZE

http://www.whatvan.co.uk/index.php?option=com_content&task=view&id=1344&Itemid=65

What Van? Awards 2012: Light Van: Fiat Doblo Cargo

What van? Awards 2012: Medium Van: Ford Transit

What Van? Awards 2012: Large Van: Iveco Daily

Reklam veren odaklı haber ( Milliyet kenini AdMag yerine koymuş ) .......En büyük ödülü kazanan hakkında tek kelime yok. Her zaman diyorum suyu gözünden için diye. Reklamcıların tek yanlı merceklerine makum olmayınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 4 Şubat 2012; 9:26:03 >

• vw düşmanları konuya bekleniyor
  • Bu arabanın yakıt ekonomisi değerlerine göre nasıl ödül aldığını çözemedim

Reklamlarında bir depo ile 1000 km diyor ee neye göre?

Ben imzamdaki araç ile 4 kişi+dolu kabin+klima açık 1100 km civarı gidebiliyorum

Daha yeni çıkmış,otomatik şanzımanı dahi olmayan bir araç için korkunç derecede reklam kokan bir ödül...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ulan daha FORD RANGER IN EN SON KASASININ İNCCELEDİLER MİKİ KONUŞUYOLAR, ARAÇ TÜRKİYEYE GELSİN O ZAMAN SEÇİM YAPSINLAR FORD RANGER IN SON KASASI AMAROKU DİLİM DİLİM DOĞRAR BÖYLE BİR ARAÇTIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Bu arabanın yakıt ekonomisi değerlerine göre nasıl ödül aldığını çözemedim

Reklamlarında bir depo ile 1000 km diyor ee neye göre?

Ben imzamdaki araç ile 4 kişi+dolu kabin+klima açık 1100 km civarı gidebiliyorum

Daha yeni çıkmış,otomatik şanzımanı dahi olmayan bir araç için korkunç derecede reklam kokan bir ödül...

Amarok depo kapasitesi 80 lt.

Ssangyong Actyon depo kapasitesi (yanılmıyorsam) 75 lt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

vw düşmanları konuya bekleniyor

Observe your enemies, for they first find out your faults. Antisthenes (445 BC - 365 BC)

A wise man gets more use from his enemies than a fool from his friends. Baltasar Gracian

Voltaire atfedilen "Ben düşmanlarımla başa çıkabilirim. tanrı beni dostlarımdan korusun" sözünün orijinalini bulamadım. Şimdilik kaydı ile burada dursun.

Evet düşündüğüm gibi yanlışlıkla Voltaire'e atfedilmiş doğrusu aşağıda

Defend me from my friends; I can defend myself from my enemies. Garantissez-moi de mes amis, écrivait Gourville proscrit et fugitif, je saurai me défendre de mes ennemis. ("Defend me from my friends," wrote Gourville, exile and fugitive, "I can defend myself from my enemies.") — Gabriel Sénac de Meilhan, Considérations sur l'esprit et les moeurs (1788): "De L'Amitié." Sénac de Meilhan was quoting Jean Hérault, sieur de Gourville (1625 - 1703).

The remark has often been attributed to Voltaire and to Claude-Louis-Hector de Villars.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 4 Şubat 2012; 9:23:34 >

• Amarok sinifinda lider bir arac bende buna katiliyorum tek eksigi otomatik sanzuman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaibeli bir sonuç Mitsubishi , Toyota , Ranger varken gidip bu seçildi peh!!!
  • quote:

Geldim. Sorun ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Amarok sinifinda lider bir arac bende buna katiliyorum tek eksigi otomatik sanzuman.

Konu vw olunca, sen hep katılırsın zaten + yönlerine. - yönlerinde de ortalığı yıkarsın. L 200 le SSangyong karşısında dut yemiş bülbüle döner senin amorokun. Sınıfıda lidermiş.... Yesinler, sineklerin lideri
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Geldim. Sorun ne?

laf atsana vw kim yılın aracı seçilecek vw ne ki almanların şahini bir tek bizim ülkede rağbet görüyor diğer arabalardan hiçbir artısı yok hatta fiyat olarak kazık durumda vs ben mi öğreticem
  • quote:

quote:

quote:

Geldim. Sorun ne?

laf atsana vw kim yılın aracı seçilecek vw ne ki almanların şahini bir tek bizim ülkede rağbet görüyor diğer arabalardan hiçbir artısı yok hatta fiyat olarak kazık durumda vs ben mi öğreticem

Aynen katılıyorum. Sen fazlasını yazmış, eksik bırakmamışsın. Teşekkür ederim, parmaklarımı yormadığın için

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geldim. Sorun ne?

Aynen katılıyorum. Sen fazlasını yazmış, eksik bırakmamışsın. Teşekkür ederim, parmaklarımı yormadığın için

ne demek her zaman yardımcı oluruz

• ben bu yılın ticari aracı seçimlerini komik buluyoruum, sanki her sene onlarca yeni ticari mdeli piyasaya sürülüyorda en iyisini seçiyorlar
    zaten neredeyse bütün markaların birer ödülü oluyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Geldim. Sorun ne?

ne demek her zaman yardımcı oluruz

Ellerine sağlık.

Kafama takıldı da, Amaroklarda bekleme süresi 2 yılı geçti mi? Yoksa 1,5 yılla falan mı sınırlı. Hayır,şunu merak ediyorum, boyut büyüdükçe bekleme süresi artıyor mu acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Amarok sinifinda lider bir arac bende buna katiliyorum tek eksigi otomatik sanzuman.

Konu vw olunca, sen hep katılırsın zaten + yönlerine. - yönlerinde de ortalığı yıkarsın. L 200 le SSangyong karşısında dut yemiş bülbüle döner senin amorokun. Sınıfıda lidermiş.... Yesinler, sineklerin lideri

arkadasim sol tarafindan kalktin herhalde ona buna catiyorsun öncelikle günaydin l200 süpheli ama ssangyong'u ezer gecer her türlü acimaz amarok iyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.