Şimdi Ara

2012-2013 Opel Corsa 1.3 cdti nasıl bir tercih? (araç alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
9.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba. Bu araç kafamıza yattı gibi. Sahibindende 35 civarı fiyatları. 32-33 e indirmeye çalışacağız. Bilenler aracı yorumlayabilirlerse memnun olurum. Ayrıca corsa yerine bu fiyat aralığında dizel, manuel, b sınıfı hb araba önerilerinize de açığım. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Bugün aracı aldık 2012 enjoy euro 5 motorlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 24 Haziran 2015; 13:04:04 >

• Yok mu corsa kullanan?
  • Tavsiye ederim. Ama o fiyatlara temizini bulabileceğinizi sanmam.
  • 35 e o model temiz bulmanız zor.bi de essentia almayın mümkünse en Boşu,boşu da yeterlidir ama tavsiye etmememin sebebi kiralık çıkması çok.almadan evvel yetkili servis bakımına baktırın Bakım yoksa rent a car çıkmasıdır.bi de plâka Değişikliği sorgulatın,eski plâka 34 ise kiralık çıkmasın olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkürler. Maalesef çıkabileceğimiz en yüksek miktar bu. Bu miktara temiz kaç model bulunur sizce?
  • Tabi tabi bulunur neden Olmasın.ben o senelerde dedim.zaten 2007-2015 başına kadar aynı kasa.hafif makyaj var o Kadar.ağzına dek dolu olsun diyorsanız enjoy 111.yıl serisi var.2010 model olması lazım.piano black kaplama dolu içerisi.alabileceğin en dolu corsadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sungur16 -- 14 Haziran 2015; 22:33:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece corsa mı bakıyorsunuz hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Rozetmen

Peki hocam inceleyeceğim.

@U.C.Y

Hayır farklı seçeneklere de açığız ancak aile aracı olarak kullanacağız annem corsa ve polo dışındakilere pek sıcak bakmıyor gibi
  • 90 beygirli alın
  • Eğer bu paralara corsa bulmak zorsa punto yada fiesta bakabilirsiniz. İlla bir modelde takılı kalmamanız sağlıklı olur. 3 takla atmış, şase zarar görmüş yada km düşürülmüş corsa yerine eli yüzü düzgün başka bir araç bakabilirsiniz.
  • i20 fiesta bakabilirsiniz

corsa da olabilir ama ben şahsen kendisinden kurtulmaya çalışıyorum. Fiesta ya da i20 ye de bindim ama kullanmadım. İkiside güzel araçlar corsa tercih etmemiş olsam bu iki araca kayardım

1.3 cdti çok bir performansı yok ama yakıt olarak iyi. Performans istersen yakar tabi ama çokta yetişmez. 100 km hızdan sonra güzel gidiyor aslında arap atı gibi sonradan açılıyor. Onun dışında servisi çok pahalı. 35 gibi civarlara zor bulabilirsiniz biraz daha çıkmanız gerekebilir 37 38 vs. Ayrıca mümkünse 2013 model bakmaya çalışın euro 5 motorlu bulun gerçi 2012 den sonra 5 geldi diye hatırlıyorum. 75 lik değil 90 lık ta bulabilirseniz daha iyi olur. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim 2011 model kullanıyorum 36 bin km devirdim şuana kadar. Ayrıca corsa genel kısmına da yazabilirsiniz

• 2012 model start-stoplu 95hp'lik EcoFlex sahibiyim. Aracımdan çok memnunum, kendi segmentine göre hem daha performanslı hem de daha az yakıyor. Donanım olarak b segmentinde fiesta harici zaten çok bir şey bulunamıyor, o yüzden alırken de donanımı çok önemsemedim. Bu modeller için fiyatlar çok yükselmiş durumda 39-40'a varıyor. 75liklerin fiyatları da sizin aradığınız ölçülerde bulunabilir diye düşünüyorum. Spesifik olarak sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarım.
  • Cevap yazan herkese çok teşekkürler.

@mob411

Aile arabası kullanacağımız için fiestayı listeye almadık arkası çok dar çünkü. i20 nin de yeni kasasını kullandım pek etkilemedi açıkçası 1.2 atmosferik motordan kaynaklı olabilir. Kaldı ki paramız eski kasa i20 ye yetiyor o yüzden hiç düşünmedim onu da.

Sizce bunlar corsadan daha mı iyi öyleyse yandık.

Corsa genel pek hareketli değil gibi geldi ama oraya da yazarım. Tavsiyeler için teşekkürler.

@U.C.Y

Fiestayı yazdığım nedenden ötürü düşünmüyoruz. Puntoyu araştırmak lazım.

@Müdürspor

Keşke 95 lik bulabilsek hocam Hem az sayıda var hem de fiyatları çok yüksek o yüzden bize uzak bir ihtimal. Ama son vites 3000 devirde kaç hız yaptığını aklınızdaysa yazarsanız memnun olurum araç uzun yolda kullanılacak çünkü.

• şuan 200000 km de 2006 punto kullanıyorum, aracı hasar için servise bıraktığımda 2013 model 40000 km deki cdi corsa yı bir hafta kullanmak zorunda kaldım... ve kıyas için şöyle söyleyim son gün artık lanet ettiğim corsayı servise bırakıp kaçtım,,

benim gözlemim aklıma gelenler puntoya göre corsanın artıları,
    kapılar daha tok kapanıyor(fitillerin yeni olmasından olabilir), cam açma motorları daha kaliteli gibi, lastik sesi yol gürültüsü daha az, yol üzerinde süspansiyon daha iyi geldi

eksi yönleri, iç aksam plastik kalitesi kötü, trim sesleri var, sürüş keyfi yok, ses sistemi ve kullanımı kötü, debriyaj kavraması (kendi arabama yeniden geçtiğinde pedal yok sandım :), vites geçişleri (ara hızlanmalarda vites küçültürken takılmaları),direksiyon hissizliği, motor sesi fazla geliyor, rüzgar sesi aynı

açıkcası ben sevemedim,

diesel manuel olarak kia rio düşünülebilir, illa corsa diyorsanız punto alın derim şase motor aynı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akıllıdeli06 -- 15 Haziran 2015; 11:46:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: akıllıdeli06

şuan 200000 km de 2006 punto kullanıyorum, aracı hasar için servise bıraktığımda 2013 model 40000 km deki cdi corsa yı bir hafta kullanmak zorunda kaldım... ve kıyas için şöyle söyleyim son gün artık lanet ettiğim corsayı servise bırakıp kaçtım,,

benim gözlemim aklıma gelenler puntoya göre corsanın artıları,
    kapılar daha tok kapanıyor(fitillerin yeni olmasından olabilir), cam açma motorları daha kaliteli gibi, lastik sesi yol gürültüsü daha az, yol üzerinde süspansiyon daha iyi geldi

eksi yönleri, iç aksam plastik kalitesi kötü, trim sesleri var, sürüş keyfi yok, ses sistemi ve kullanımı kötü, debriyaj kavraması (kendi arabama yeniden geçtiğinde pedal yok sandım :), vites geçişleri (ara hızlanmalarda vites küçültürken takılmaları),direksiyon hissizliği, motor sesi fazla geliyor, rüzgar sesi aynı

açıkcası ben sevemedim,

diesel manuel olarak kia rio düşünülebilir, illa corsa diyorsanız punto alın derim şase motor aynı zaten

Corsa düşünmemizin sebebi 17 senedir sıfır aldığımız corsa aracımızın hiç problem çıkarmaması aslında. İnanır mısınız 17 senelik her yeri taş gibi plastik aracımızda tek bir trim sesi bile yok. Bu tip sorunları ilk defa sizden duyuyorum belki servis aracı olmasındandır onlar çok hor kullanılıyor.

Ben burada yıllardır otomobil bakıyorum az çok bilgim de var. Aracı kendime alacak olsam punto tercih edebilirim ama bizimkiler corsa diyorlar polo diyorlar başka da bir şey demiyorlar Punto dedim fiat istemiyoruz dediler bir şey diyemedim açıkçası. Sonuçta onlar kullanacaklar. Öneriniz için teşekkürler bakalım bu fiyata temiz corsa ya da polo bulamazsak belki başka araçlara yöneliriz.

• O fiyata Corsa ile aynı platformda üretilmiş olan Grande Punto Dynamic 1.3 MJet 90HP 6 ileri temiz bulabilirsiniz. Corsa bulmanız zor. Essentia Corsa alacağınıza Dynamic Punto donanım bakımından çok daha iyidir.
  • 2012'de sıfır aldığım 95'lik corsa kullanıyorum. 34-35'e bulunan araç temiz olmaz bence. Yılbaşına doğru satabilirim, ozaman 40'dan aşağı satmam.
    2000 devirde 5. vites 95-100kmh yapıyor. 3000 devirde 140-150 yapar sanırım. 75'liklerle vites aralıkları farklı diye hatırlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 15 Haziran 2015; 16:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

O fiyata Corsa ile aynı platformda üretilmiş olan Grande Punto Dynamic 1.3 MJet 90HP 6 ileri temiz bulabilirsiniz. Corsa bulmanız zor. Essentia Corsa alacağınıza Dynamic Punto donanım bakımından çok daha iyidir.

Kaç model dynamic punto bulabiliriz bu fiyata temiz?

@funnel

Sağolun hocam. Ama benim baktığım essentia 75 beygir. Sizinki 95 lik enjoydur muhtemelen. Onların fiyatları zaten o aralıkta. 35 e şirket aracı olmayan hiç mi bulamam ki?
  • Düz Punto Pop 2013-14 bulabilirsin. Bu en boşudur.

2010-11 EVO Dynamic bulabilirsin. EVO Active çok rahat bulursun.

2008-09 Skydome'lu full Grande bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Düz Punto Pop 2013-14 bulabilirsin. Bu en boşudur.

2010-11 EVO Dynamic bulabilirsin. EVO Active çok rahat bulursun.

2008-09 Skydome'lu full Grande bulursun.

Dizel için değil mi hocam bu dediğiniz fiyatlar?

Edit: Bir de hocam bu puntoların içi fiorino gibi değildir değil mi?Şirket aracı olarak 2013 fiorino ve şahsi 99 model corsa var bizde. Corsanın içi çok daha sağlam ve dayanıklı hissettiriyor. Şimdiden fiorinonu içinde birkaç parça elimizde kaldı bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 15 Haziran 2015; 17:53:12 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.