Yüzbaşı
22 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 49 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhabalar, aracımdaki kısa farları Osram Night Breaker Laser halojen ampüllerle değiştirdim ve gerçekten memnun kaldım. Aynı şeklde uzun huzmeli farlarımın da kalitesinden memnun değilim ve değiştirmek istiyorum, piyasada gördüğüm lüks araçlardaki şimşek etkili farlar dikkatimi çekiyor, aracıma herhangi bir zarar vermeyecek şekilde uzunlar için bu tür led bir farı nasıl uygulayabilirim?

Bu arada araç 2015 Polo.
Malum, kış yaklaşıyor. Birçok kalbur üstü markanın bayilerini aradım fiyatlar aldım. Özellikle Nokian'da aklım bir miktar kaldı; yeni çıkan WR D4 modelinde. Geçen sene farklı bir aracımda Good&Year Ultragrip 8 kullanmıştım, çok memnun kalmıştım ama fiyatı bir miktar yüksek Nokian'a göre.

Kısaca bu markaların ve diğer markaların (Bridgestone, Michelin, Continental, Pirelli vs...) kışlıklarını kullanan arkadaşlar tavsiye veya önerileriniz nelerdir?

Winter is coming.
Herkese merhabalar,

Çok yakın zamanda 2015 model bir polo aldık, comfortline donanım. Ben araçta ön sis farı var zannediyordum zira gündüz farlarının yanındaki alanların onlara ait olduğunu düşünmüştüm ancak o bölgelerin içine baktığımda boş olduğunu farkettim.

Aracıma ön sis farı taktırmak istiyorum, daha önce serviste yaptıran var mıdır? Maliyeti ne kadardır?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Farkettiyseniz Ankara'da hava sıcaklığı son 2 gündür hissedilir derecede düştü, özellikle geceleri. Gündüz sıcaklığı halen 15 derecelerde seyrediyor. Ben henüz taktırmadım, sizde durum nedir?
Herkese merhabalar, titanyum kasa bir saatim var, hafif lokal çizikleri mevcut, malum titanyum biraz daha hassas çizik konusunda çeliğe göre, bu çizikleri gidermek için bir yöntem var mıdır?
Merhabalar herkese,

Aracıma kısa zamanda olmasa da spor bir jant almak istiyorum, ancak merak ettiğim şey en uygun hangi ebatların olduğu,

Güncel bilgiye pek rastlayamadım, her kafadan başka bir ses çıkmış, örneğin 17 jant aracı hantallaştırır diyenler var vs.

Sizce en uygun ebat nedir?
Herkese merhaba,

Bilgisayarıma 2 gün önce windows 8 kurdum gerekli driver ve güncellemeleri yapmama rağmen fn tuşlarım ve ses açma kapama tuşlarım çalışmıyor. Birçok işlem denedim ancak hala sonuç alamıyorum. Bu problem için bildiğiniz herhangi bir çözüm yolu varsa, çok memnun olurum, gerçekten çok sıkıntılı bir durum.

Bu arada denediğim atk package driverlarından sonra microsoft visual c++ runtime hatası ve bir hata daha veriyor özellikle açılışta, ancak bunlar da güncel.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Herkese merhaba, son zamanlarda aldığım ve canımı çok sıkan bir hata var;

Pc çok uzun sürede açılıyor ve ardından masaüstü geldiğinde tema klasik görünüme geçiyor, sağ alt köşede "windows sistem olay bildirim hizmetine bağlanılamadı" hatası alıyorum. Bu hatayla beraber pc'nin kendine gelmesi epey bir zaman alıyor, ayrıca donanımsal birkaç sıkıntıyı da beraberinde getiriyor; örneğin ses açma kapama tuşu çalışmıyor, çift ekran kartından masaüstü için olan intel kart çalışmıyor gibi.

Sorun bazen yeniden başlatmayla veya komut sistemi üzerinden sfc/scannow taraması yaparak düzeliyor, ancak ertesi gün pc'yi açtığımda yine aynı problemle karşılaşıyorum.

Çözümünü bilen bir arkadaşım varsa çok memnun olurum gerçekten çok sinir bozucu bir durum,

Desteğiniz ve yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Herkese merhabalar, tv'yi alalı birkaç gün oldu. Sormak istediğim tv'nin görüntü kalitesini en iyi yapacak şekilde görüntü ayarlarını nasıl yapmalıyız? (Arka plan ışıklandırması, kontrast, parlaklık, keskinlik vs.)
Merhabalar, bu televizyonlar üzerinden direk olarak maçları izleyebilir miyim acaba?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Volkswagen
Mobil cihaz
iPhone
Takım
Galatasaray
Steam
blinkpacman
TV
LG
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
West Ham United FC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 355
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 22.949 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 101 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.