Şimdi Ara

2011 BMW 5-SERİSİ TOURİNG.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
2.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sedan modeli ülkemize henüz gelemeden station wagon modelinin resimleride gün yüzüne çıktı.

İşte resimler....Eskisine göre arka tasarım çok daha belirgin ve hoş duruyor...

http://carscoop.blogspot.com/2010/03/early-reveal-for-2011-bmw-5-series.html

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayacem -- 13 Mart 2010; 21:45:57 >

• Dostum link kurbağa olmuş, bir el at istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

Dostum link kurbağa olmuş, bir el at istersen.

Uyarı için sağol hallettim..
  • Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 13 Mart 2010; 21:47:10 >
  • diğer kasaları sedanlarından daha iyi yapmaya başladılar.

touringden inen iş adamları görebiliriz ilerde.o kadar güzel olmuş

yada şoförün, koltuğunu öne alarak yol verdikleri.E coupe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 13 Mart 2010; 21:52:17 >
  • Çok güzel olmuş bu aralar SW araçlarda büyük gelişmeler var tüm markalarda tasarımı çok iyi yapıyorlar.

• böyle araçları çok seviyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAKYAJLI BMW 5 SERİSİ TANITILDI!
    12 yıl önce açıldı
    BMW 3 serisi (F30)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Port bagajda koydunmu tam gurbetçi aracı
  • bmw nin station araçlarının arka kısımları çok kötü olurdu genelde.ama bu araç muhteşem olmuş.
  •  2011 BMW 5-SERİSİ TOURİNG.....

bu kapı içlerindeki ışıklandırma sedanda var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 14 Mart 2010; 2:33:16 >

• üsttekiler vardı da kapı kollarındakileri ilk kez görüyorum.
  • evet artık sw araçlarda cok süper oluyo
  • Yeni 5 serisi sedan mart ayından itibaren teslim edeceğiz diyor adamlar 68 bin euro dan başlıyormuş fiyatlar.

http://www.sahibinden.com/yeni_5_kasa_bmw_yollarda_mart_ayindan_itibaren_teslimler-49WQQaXQQ20696791WQQpXQQdisplayitem
  • arka stop dizaynı güzel
  • off çok seksi laan
  • Variant daha dogrusu StagenWagon´cu olarak bu tip araclar her zaman hosuma gitmistir, ama BMW felaket bir tasarim yapmis, yemede yaninda yat. Fiyati cok pahaliya satilmasa gercekten düsünebileceyim bir Model olurdu .

Almanya´da StagenWagon (Variant / Avant / Combi) Model´leri daha cok ilgi görüyor, Sedan araclar ise fazla tutulmuyor nedeni belli
  • chris mi tasarlamış bunu acep?
  • Bu yaz değil bir daha ki yaz canlı olarak gurbetçi vatandaşlarmızdan görürüz.
  • neden yeni konu açamıyorum bu özelliği kim kalddırdı anlamadım yetkiliilere sesleniyorum neden konu açamıyorum?

durduk yere bu özelliği kapattığınız için sizi kınıyorum kendini bilmez kişiler bilgsayar başında bir şey olduğunuzu sanıyorsunuz. Böyle saçmalık olmaz bir açıklama olmadan konu açma hakkım nasıl alınır ?

Forumu bırakıyorum kendinizi bir şey sanıyorsunuz bilgisayar başında Daha neler var ama söylenecek bu kadar yeter. Terbiyesizliğinize veriyorum bu hareketinizi
  • Asalet akıyor resmen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.