< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Alacağın kişi değiştirmediyse triger zinciri, baskı-balata ve şanzıman robotları masrafın olur. Max 150-200 bin km aralığında bunları değiştirmen lazım. Gerisi artık şansa kalmış genel olarak tavsiye edilen bir araçtır. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnifeRex -- 25 Temmuz 2025; 8:38:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Çok güzel bir örnek olduğu icin yazmaya devam edeyim, (yazacaklarımin hepsi tecrübeye dayalı tahminledir mutlak gerçekmiş gibi değerlendirmeyin) İlk sahibi arabaya 130.000 km ye kadar binmiş ve görünen o ki standart bakım haricinde yukarıda bahsettiğim parçaların hicbiriyle ilgili bir işlem yapmamış ve aracın bütün pahaca ağır sarf malzemelerini ikinci sahibine bırakmış. İkinci sahibide arabayı almış ve bu 2 senede bu biriken şeylerden görece ufak olanlarıni sorun çıktıkça gidip yapmış, Örnegin devirdaim pompasını değişmiş ancak zincir duruyor, kuvvetle muhtemel devirdaim su kaciriyordu zincir ses yapar devirdaim degissek yeter demislerdir ve böyle bir işlem yapmışlar. Ben olsam mesela ikisini bir arada değiştirirdim mesela. Aracın sanzimaniyla ilgili ilk sahibi muhtemelen birşey yaptirmamistir ikinci sahibininde birşey yaptirmadigi ortada dolayısıyla ve baskı balata masrafı muhtemelen sizi bekliyor. Enjektörle ilgili hiçbir bilgi yok bu saatten sonra oda her an sizi bekliyor olabilir. Bu arada aracın km si düşük dolaysiyla bu aracın şehir içinde belkide kısa mesafeli çok fazla kullanıldığının işareti dolaysiyla kurumlara bağlı sıkıntılarda sizi bekliyor olabilir, Gibi gibi. Uzun lafın kısası sadece km bazlı olaya bakıp km düşük dolaysiyla bu araç temiz, bu nedenle bu araca emsallerinden daha fazla para verilir ve bu araç alınır demek herzaman çok doğru değil. Ben ilanları ve o ilanlardaki fiyatları kiyaslarken nasıl düşünmeniz gerektiği noktasında kendimce bir bilgilendirme yaptim. Bu bilgiler ışığında daha doğru değerlendirme yaparsınız. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu arada yazmadan gecmeyeyim bu araçta çözülemeyen bir su kaçağı olmasida kuvvetle muhtemel. Bunu nereden çıkardın derseniz 1 yıl önce devirdaim değişmiş, kuvvetle muhtemel araç su eksilttigi için, Ama araç su.eksiltmeye devam etmiş olacak ki, 3 ay önce termostat ve tüm kelepçeler değişime gitmiş. Ama buda yeterli olmamış ve 2 ay öncede genleşme kabı değişmiş ve yine çözüm olmamış olabilir. Yazdıklarımin.hepsi tekrar ediyorum mutlak gerçek değildir sadece tecrubenin sonucu bende oluşan şüphelerdir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuXeXeX -- 25 Temmuz 2025; 12:1:24 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
aktifte aynı aracı kullanıyorum. 192.000 kmdeyim. 168.000 kmde aldım 1 yıldır bende. triger zincirini tedbiren değiştirdim harici hiçbir masrafım olmadı. ben alıştım araca ve zevkle kullanıyorum. |
|
|