Şimdi Ara

2009 Audi A6 2.0 TFSI alınmalı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2012 model titanium x focus aracım var. Henüz 45 binde. 20 gün önce baba oldum, ve şimdiden focusun bagajı yetmez oldu. Ayrıca artık güvenliği de çok önde tutmak istiyorum.

Bir araç buldum 113 binde aracımın üzerine 9.000 TL takas teklifini kabul etti.

Sadece sol arka çamurluğunda boya işlemi var.

Benim araçta ise çok şükür en ufak bir kaza yok.

İstanbul da yaşıyorum ve gerekmedikçe trafiğe çıkmıyorum. Zorunlu olarak bir hastaneye gitmek birde eşimin ailesi anadolu yakasında ( evime 28 km ) oraya gidip geliyorum.

Sizce Audi A6 2.0 TFSI alınmalı mı ?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Buyurun arkadaşlar buda ilgilendiğim araç.

link kaldırılmıştır.

---

Arkadaşlar yazılan cevaplar doğrultusunda konuyu yeniden düzenlemek istiyorum.

70 bin TL aralığında d veya e segmenti hangi araçları önerirsiniz ?

10 11 LT ye kadar yakması önemli değil. Mevcut aracımın vergisi 950 TL senelik 2.000 TL bandrolüde karşılayabilirim.

Yılda maksimum 10 bin km yol yapıyorum. Yarısı memlekete gidip geliş vs. uzun yol.

Yeni bir bebeğim olduğu için bagaj ve güvenlik benim için en önemli iki unsur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarget -- 7 Haziran 2015; 13:45:57 >

• Öncelikle bebiş hayırlı olsun, Rabbim vatana millete hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.

Focus'un motoru hakkında bilgi vermemişsiniz, fakat aracı bahsettiğiniz gibi kullanıyorsanız alınabilir tabii ki. Bakım maliyetleri ve kasko vb giderlerini göze aldıysanız alınabilir.

Güvenlik odaklı yaklaşıyorsanız, Volvo S60 da iyi bir seçenek. Aracınız elden çıkarması zor bir araç değil. Bence satın, parasını cebinize koyun. Takasa bağımlı kalmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tfsı değilde tdı alsan daha iyi olur.

C sınıfından E sınıfına atlamak kolay değildir. Vergi, yakıt, bakım, servis bunlar size en az 2 kat daha masraflı olur focusa göre.

tdi alsan hem 2.el daha iyi hemde yakıt daha az yakar orası kesin.

Hesap ortada bütçeniz el veriyorsa almamak hata.

Yalnız ist gibi şehirde a6 olmuş, a8 olmuş, bana göre hiç ama hiç farkı yok. Küçük bir şehirde yaşasanız o zaman tadından yenmez.
  • Vergi, İstanbul trafiği (çizik, vuruk, kaza riski, boyutlar) ve yakıt sorun değilse mantıklı. Sonuçta atla deve farkı var.
  • Yanıtlar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Focus 1.6 Turbo Dizel 115 beygir.

Takas olarak düşünmekte ki asıl amacım şu, aracıma oldukça yüksek bir meblağ yazmama rağmen audi a6 nın sahibi aracı elinden çıkaramadığı için teklifime sıcak baktı. Piyasada fazla a6 tfsi yok. Emsal araçlara ise kafadan +10 bin fazla fiyat istiyorlar. Benim bulduğum araç 70 bin TL civarında.

Bütçe konusuna gelince çok şükür kazancım iyi durumda. En azından kendi başıma ailemin geçimini sağlayıp her ay kenara bir kaç bin tl atabiliyorum.

Focus az yaktığı için zaman oluyor ki bakkala ekmek almaya bile arabayla gidesim geliyor.

% 100 bir yakıt performans değişimi olacaktır, ama açıkçası orasını pek düşünmüyorum. Sadece vakti zamanı geline 3 - 5 bin lira aşağısına da olsa elimden çıkarsam benim için yeterlidir.
  • bu motor secenegi nispeten ucuz oldugu icin cok bilincli kullanicalara denk gelmiyor maalesef. arac gercekten temizse ve canina okunmamissa alinabilir. bebek gelince masrafiyla geliyor onu da hesap edin ama :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi a4 1.8 tfsi vs 2.0 dizel
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel araçtır alınır keyifle güvenle binilir.
  • Piyasası 2,0TDI a göre bayaa düşük. 2009 TDI 150.000 deki araçlara 100.000 civarı istiyorlar. sadece makyaj farkı var. Makyajlı kasalarda TFSI yok sanırım. Benim bile A4 1,8TFSI'ı satıp alasım geldi. 70.000 e A6 bedava. Yakıtta fark eder illaki ama öyle 15lt falan yakmaz bana göre. Yakıtı sorun olmazsa geri kalanını boşverin bence prestiji yeter. Size focustan daha çok keyif vereceği kesin. Maddi durumunuz varsa alın derim.
  • Vergi + yakit maasin yarisi gitti

Hele bide bizim gibi 1600 gaymeyle calisiyorsaniz dusunmesi bile kotu

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Vergi + yakit maasin yarisi gitti

Hele bide bizim gibi 1600 gaymeyle calisiyorsaniz dusunmesi bile kotu

Aylık 1600 tl gelirle çalışan adam zaten bu arabayı alamaz merak etme

• Ben olsam değiştirmem.

Aracınız tam istanbul'a göre. Az yakar, çok kaçar. Yeni, arızası yok.

Diğer araç muamma. 6 yaşında, tfsi motor, basınca fena yakar, trafikte daha fena; 6 litre mazot nere 11-12 ve hatta 13 litre benzin nere? Aradaki yakıt farkı tek bile koyar yeni baba olana. Haricinde ne çıkar bilinmez, arızası çıkar mı çıkmaz mı.

orta direk, yeni çocuklu aileye gitmez bu araç.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarget

Arkadaşlar buyurun ilgilendiğim araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-daha-iyi-fiyat-yok-audi-a6-208191392/detay/

Hocam 2009 temiz A4 ler bile kac paralars satiliyor size 69 a a6 vermez kimse vardir onda bi terslik..Aman dikkatli arastirin derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesler s.a temizse 1saniye dusunmeden alinir yakitida lpgyle cozersiniz dizeline 100bin vermeye gerek yok. a6 diyonuz ya arabanin dibi dibi

• 2009 model arabayı ıhsye soksak fazla bişey yapamaz
  • sarget S kullanıcısına yanıt
    Hocam oncelikle bebeginiz anali babali buyusun,bahti acik olsun.

Hem performansli hem guvenli bi arac bakiyosaniz S60 size daha uygun olur.Ozellikle T4 motorla (1.6 turbo benzinli 180 beygir) cok daha iyi bi secenek olur bence.Hem daha genc hem daha az km'li hem daha guvenli.

Hocam ornek olarak bi link koyuyorum,siz daha detayli bakabilirsiniz :http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-akbars-otomotiv-den-2011-volvo-s60-1.6t_premium_180hp_otomatik-215775315/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 7 Haziran 2015; 12:16:00 >

• Takoz gibi bir arabadır kendileri arkadaşımda makyajlı dizeli var, yeni kasası ile malzeme kalitesi arasında sanki sınıf farkı var ayrıca yakıt olarak üzer.

• bence anlamsız bir heyecan olur focus tan a6 ya geçiş, parça ve servis fiyatları ford a göre çok daha yüksek mali olarak zorlayacak bir araba bu, mevcut aracınızdan memnunsanız bagaj mevzusunu araca eklemelerle çözmeye çalışsanız daha iyi olur
  • Bagaj isteyen adama S60 önerilmiş

B sınıfı araçlar 70 binlere satılırken, bu araç bedava.
    Varsın daha fazla yaksın.

Araç temizse alınır binilir. Merak etmeyin satarken zarar da etmezsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.