Şimdi Ara

2004 model peugeot 307'yi nasıl bilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
31.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadasım 2004 peugeot 370 alcak. fiyat 20 bin ytl.

benzinli bir araba

45 bin km de.

fiyat nasıl arkadaslar. ayrıca bu araba hakkındaki görüsleriniz neler.

son olarak aynı fiyata daha iyi hangi araba alınabilir

• bir sürü mekanik sorunlar. sert süspansiyon. yüksek motor sesi. benim vardı zor saatım kurtuldum.
  • bnm arkadaşta vardı bi kere virajda 2 teker kaldık viraj alabilme gibi bir yeteneği yok arabanın. stock bir peugeot 307 odun gibi bişeydir. ayrıca da çok sorun çıkartıyordu evet.
  • İstatistiklere ve çevreden duyumlarıma göre tarihteki en sorunlu arabalardan biri 307. Zaten sanayide özel pug servisindeki usta kendisi itiraf etti. Alırsan benle akraba olursun, 306 al daha iyi diye. Elektriki aksamdaki problemlerin yanısıra, zayıf süspansiyon, yolları belirsiz şanzıman vs. gibi özellikleriyle sürüş özellikleri de rakiplerinin çok çok gerisinde. 307 nin iki tane iyi noktası var. Birisi zengin donanım, diğeri geniş iç mekan. Başka da bişey yok. Aynı paraya çok güzel seçenekler varken 307 almaya karar verenleri zaten hiç anlamıyorum. Zevkler tartışılmaz ama biraz araştırılınca çok kolay öğreniliyor 307 ve sorunları.
  • 307 sahibi yakın bir arkım yok .....
    ancak etraftan hep sorunlu diye duydum çok....ne kadar doğrudur bilemem...
  • otomatik vites ise kesinlikle alma derim ben

100000 km bile dayanmadan masrafı büyük arızalar

çıkardığını biliyorum
  • öncelikle hangi modelini alıcak arkadaşın xt ,xr ,envy ,xs ,hdı ??? , en donanımlısı xt dir ,sanıldığı gibi pek sorunlu bir araç değildir ,ufak tefek sorunları vardır ama abartmaya gerek yok ,her arabada var böyle sorunlar , al bir siyah 307 hafiften de mod yap 10 numara araç olur ,o fiyata o donanımda araba bulamazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 nasıl bilirsiniz
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunlu hantal ve pek beğenilmeyen bi araç olarak bilirim
  • Çevremde duyduğuma göre peugeot 307 çok sorunlu bir araçmış.Gerek mekanik gerek başka türlü bir çok sorun çıkartabiliyomuş kullanıcısına.Ve belittiğiniz gibi yaklaşık 20 bin ytl gibi bir parayı bu arabaya koymak bence hiç mantıklı değil.O bütçe ile daha kaliteli daha güvenle binilebilecek araçlar çok mesela astra classic elegance,ford focus ghia,honda civic gibi araçlar bakabilirsiniz.Bu araçlardan birini almak size her açıdan avantaj sağlayacaktır
  • sorunlu bir araç uzak durun

fabrikasyon hatası

forumda ağlayan sürüyle 307 sahibi görmek olası
  • Bende az daha 2005 te sıfır alıcaktım 30 verip gidip astra classic aldmıştım 26 ya kampanyayala düşünce.Astrada bir sorun çıkmadı 3 yıldır kullanıyorum. Ama bi zamanlardada herkesler 307 peşindeydi tipten dolayı bir cazibesi vardı o arabanın.Sonradan karamanın koyunu misali dökülen çoğalınca sorunlu araba dıye yaygın bir kannat oluştu yoksa 2005 e kadar herkes almak için kuyruktaydı 307 yi.zaten o zamanlar 206 lardaad bir patlama vardı kabul etmek lazımmmmm
  • Yorum yazan arkadaşların kaçı acaba uzun sure 307 sahibi olmuş ya da kullanmış merak ediyorum, ben 307 aracı 3 sene kullandım, kapı gergi kolu haricinde hiç sorun yaşamadım (ona da sorun denirse), iç ferahlığı ve sunduğu aksesuarlar da cabası idi…307nin fiyatına göre sunduklarını sınıfındaki hiç arabada bulamamıştım. Tek sorun sert süspansiyonları, bir de debriyajı biraz sert ama zamanla alışırsın…

Size önerim aracı yetkili servise ya da 307lerden çok iyi anladığını düşündüğünüz bir ustaya aracı detaylı bir şekilde inceletmeniz, sonuç olumlu çıkarsa size hiç sorun çıkarmaz…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wm1tr -- 11 Temmuz 2008; 14:57:33 >
  • herkes yok çevresinden yok başkasından duyduklarıyla yorumlar yapıyo ,bu sitede indivual,extremeenvy,faberge gibi 307 sahipleri var sor bakalım onlara hangisinde sorun varmış ,birkaç tane kronik ufak sorunu olduğu doğrudur ( 5 li cd çalarının bozulması,yol bilgisayarının sıcaklarda silikleşmesi ve sert süspansiyonlar ) ama bunlarda alınmaması için sebeb değil ,tekrar diyorum o fiyata bu kadar donanımlı bir araba bulamazsın
  • bizde triptonik modeli var 1 seneyi geçti 2.el aldık 2004 model full deri koltuk ısıtmalı koltuklar vs 71000 km de daha Allaha şükür tık demedi hiç bi sorunu yok çok şükür gayet hoş bi araç fiyatına göre donanımları süper bence çok güzel bi araç
  • aynısını ben de yaşadım. virajdan savrulduktan sonra kırmızıda bekleyenlerin üzerine sekiz çizerek gidiyordum. toplayamadım arabayı. durduğumda kırmızıda bekleyen en arkadaki kadın bembeyaz olmuştu. bu arabayla viraja dikkatli gir alacaksan. ama ben alma derim daha da demem ona göre. :)

quote:

Orjinalden alıntı: Vanished

bnm arkadaşta vardı bi kere virajda 2 teker kaldık viraj alabilme gibi bir yeteneği yok arabanın. stock bir peugeot 307 odun gibi bişeydir. ayrıca da çok sorun çıkartıyordu evet.
  • bizim 2005 model 307 1.6 hdi xs aracımız vardı hiç öyle sorun yasamadık bakımdan bakıma konforu motoru 10 numara görünümü hala cekici lütfen sallamayalım ben o arabayla ne virajlara girdim odunmus 307 emsallerine göre daha konforlu bir araçtır parasının hakkını en iyi veren araclardan biridir
  • cok fazla sorun var diyenler kadar sorunsuz diyen de var,

sanırım biraz şans alırken iyi baktır derim ben..
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

cok fazla sorun var diyenler kadar sorunsuz diyen de var,

sanırım biraz şans alırken iyi baktır derim ben..

Kimse ayranım ekşi demez.

Şu da var ama:Adı Çıkmış dokuza inmez sekize.
  • ben kullandım.Yaklaşık 1 hafta kadar.O kadar hor kullanılmış olmasına rağmen bir sorunu yoktu.Ayrıca tüplüydü araç
  • 2004 xt aracım var 60.000 de bakım harici hiç servise gitmedim 20.000 de bir bakımı var
    sorunlu diyenler acaba kullanmışlarmı ben astradan bu araca geçtim konfor olarak
    aralarında çok fark var.. 10 numara bir araç.......
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.