Şimdi Ara

2004 model peugeot 307'yi nasıl bilirsiniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
32.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bossbee

20 bine 307 mi ? Techno paketli (park sensörü bile var)2005 model 1.6 sını 18-19 bine rahat bulursun. Ben olsam almam. Süspansiyon sıfır, kaporta sıfır, kabin içi gürültü bol. Bir arkadaşımda 1.4 dizel var. Yolda gürültüden duramıyorsun, traktör gibi. CD changer i arızalı. En bakımlısı bile arıza çıkartmaya yer arıyor. Bazı arkadaşlar arıza yapmadığından bahsetmiş. Araba uzun yolda ve çok Km sonrasında belli olur. Yılda 10 000 km yi geçmeyen arkadaşlar şahine bile arıza yaptıramazlar. Yılda 30 000 km yi geçen şöförler sorsana arabanın kalitelisini. Toyota tektir. Diğer markalar arkadan gelir. Her neyse ben de yaklaşık 22 - 25 bin YTL bütçeyle bir araba alacağım. Ya skoda octavia elegance ya da 2005 honda civic alacağım. 307 nin yanına yaklaşmam. 21 - 22000 YTL ye 2004-2005 canavar bi elegance buldum mu atlayacağım

amann noluurr 307 al , walla darılırım... hey allahım ya okumuyo musun burda kac kişi bahsetmş o efsane sorunları yasayan yok ben de dahil, 2005 model xt aracım war ustelik de tuplu bir tek sorunla karsılasmdk sadece periyodik bakım icin gidildi servise, izmir ünallar peugeot yetkili serviste kayıtları mevcut isteyene ispatlayabilirim nedir bu 307 nin bu forumda cektigi, madem begenmiyosun bari kotuleme yada baska markanın fanatikligini yapma burda git totyota topiginde paylas engin(!) bilgilerini....
    Orjinalden alıntı: caver

Elinizde 20000 YTL var. 307 ve octavia elegance arasında seçim yapmanız gerekse hangisini alırsınız ? Hangisi daha geniştir ? Hangisinin kaportası ve yürüyen aksamı daha sağlamdır ? Hangisi daha yumuşak süspansiyonludur ? Hangisi daha güvenlidir ? Hangisi daha konforludur ? Hangisinin bagajı daha geniştir ? Hangisinin 2. eli daha güçlüdür ? Hangisinin kabin içi gürültüsü daha azdır ? Hangisi daha dayanıklıdır ? Biriniz çıkıp 307 desin yav

Siz yine de 307 fanatiğiyseniz bir şey diyemem. Gidip alın ve binin. Kargaya yavrusu şahin gibidir. Bir arkadaşımda broadway vardı. Arabayı öve öve bitiremiyordu. Süpermiş, sağlammış falan filan. Her hafta tamircideydi. Sonra arabayı sattı corolla aldı ve ne dedi biliyor musunuz ? "Ben eşşeğe biniyormuşum" Daha iyisini bilmeyene tabi ki kendi arabası süper gelir. Ben marka fanatikliği falan yapmıyorum. Citroen, Ford, BMW, Audi, Skoda, VW, Honda markalarının değişik modellerinden bazıları çok hoş bazıları da hoş gelmiyor. Örneğin Focus çok iyidir ama Fusion'u asla almam. Şimdi ben Ford düşmanı mıyım? Dostu mu? Paramın karşılığını kim verirse onu alırım. Marka model farketmez

• Elimde 20000 ytl vardı.Gittim 307 aldım.10 kere aynı kararı verecek olsam yinede gidip octavia almam.Dediğin fanatiklikse fanatiğim arkadaş.

// Avuç İçi İle Direksiyon Çevirenler Kulübü \\
  • çok ilginç bir başlık olmuş
    birçok kişi 307 için sorunlu demiş ama sorunlu diyenler 307 sahibi değil

Orjinalden alıntı: turgay307

Elimde 20000 ytl vardı.Gittim 307 aldım.10 kere aynı kararı verecek olsam yinede gidip octavia almam.Dediğin fanatiklikse fanatiğim arkadaş.

Tebrikler. de sorularıma cevap değil. Teknik özellikleri hangisinin daha iyi? Skoda Octavia ya hiç binmedin ve 307 yi de görüntüsü için almışsındır. Yanlış mıyım? Yine de para senin nasıl istersen harcarsın. Peugeot da milyar dolarlık firma, o da satış yapmalı, bi şekilde ayakta durmalı di mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

Orjinalden alıntı: unofan06

arkadasım 2004 peugeot 370 alcak. fiyat 20 bin ytl.

benzinli bir araba

45 bin km de.

fiyat nasıl arkadaslar. ayrıca bu araba hakkındaki görüsleriniz neler.

son olarak aynı fiyata daha iyi hangi araba alınabilir

Arkadaşım dizeli 17000ytl.'ye bugün satıldı 1.4HDİ olan.Ona göre sen karar ver,fiyat çok pahalı.

hangi şehir?
    km ve kaç model?

İstanbul Güngören,
    Araç 2004 model 113000'deydi.

• quote:

quote:

Elimde 20000 ytl vardı.Gittim 307 aldım.10 kere aynı kararı verecek olsam yinede gidip octavia almam.Dediğin fanatiklikse fanatiğim arkadaş.

Tebrikler. de sorularıma cevap değil. Teknik özellikleri hangisinin daha iyi? Skoda Octavia ya hiç binmedin ve 307 yi de görüntüsü için almışsındır. Yanlış mıyım? Yine de para senin nasıl istersen harcarsın. Peugeot da milyar dolarlık firma, o da satış yapmalı, bi şekilde ayakta durmalı di mi?

Sende octavia'mı var

• quote:

quote:

quote:

Sende octavia'mı var

octavi vw grubunun.. vw grubundan bir araç sahibide olabilir..

• Sık kullanımlarda fransızlar dayanıksız oluyor,citroen de daha az bu durum ama renault çok daha kötü.Kullandım gördüm,alman ile japonlar bu konuda bayağı bir önde.

Ama doğru olan bir nokta var,o paraya daha donanımlısını bulamazsınız.
    Benim mantığım ise şu,biraz daha fazla veririm gider,donanımlı bir 307 alacağıma donanımsız başka bir japon veya almanı tercih ederim

Orjinalden alıntı: deserthawk

Sık kullanımlarda fransızlar dayanıksız oluyor,citroen de daha az bu durum ama renault çok daha kötü.Kullandım gördüm,alman ile japonlar bu konuda bayağı bir önde.

Benim mantığım ise şu,biraz daha fazla veririm gider,donanımlı bir 307 alacağıma donanımsız başka bir japon veya almanı tercih ederim

Aynen katılıyorum. Benim aracıma gelince 95 corolla XEİ var LPG li Turgay307 Ne yapıcaksınız Burhan Altıntop gibi "peh!" mi diyeceksiniz? Şuan ev taksidi ödediğimden bu arabaya yaklaşık 1 sene daha binmeyi düşünüyorum. Sonra Skoda octavia elegance alacağım. Aslında aklımda VW Passat 1.8 T var ama çok pahalı. 30 -35 civarında. Bir arabaya 30 bin bağlamam. Skodayı arabamın üzerine 10 kaat verip almayı planlıyorum. Mantık şu 5-9 bin aralığında Doğan SLX veya doğan S alırım. 12-19 bin aralığında Corolla veya focus, 20-25 bin arası skoda, honda veya toyota olabilir. 30 bin ve üstünde ise aile arabası alacaksam C-Max, jip alacaksam Land Rover Freelander veya toyota rav4, binek alacaksam passat 1.8 T veya Vectra 1.8 veya volvo s40 veya BMW 3.18 veya Audi 3 olabilir. Arabanın km sinin 60binin altında olmasına, kaportasında hata olmamasına, kokpitinin eskimemiş olmasına ve arabanın diri durmasına dikkat ederim. Benim şu anki arabam 170 binde. Geçen yağını değiştiriyorum usta sordu kaç model diye. 95 i duyunca sapıttı. İstanbulda bir dünya araç gördüm 1-2 yaşında yağ içinde. Arabamın motoru yıkanalı neredeyse 1 ay oluyor. Fotografı 5 dakka önce çektim. Ne dersiniz ?

2004 model peugeot 307'yi nasıl bilirsiniz

• quote:

quote:

Sık kullanımlarda fransızlar dayanıksız oluyor,citroen de daha az bu durum ama renault çok daha kötü.Kullandım gördüm,alman ile japonlar bu konuda bayağı bir önde.

Aynen katılıyorum. Benim aracıma gelince 95 corolla XEİ var LPG li Turgay307 Ne yapıcaksınız Burhan Altıntop gibi "peh!" mi diyeceksiniz? Şuan ev taksidi ödediğimden bu arabaya yaklaşık 1 sene daha binmeyi düşünüyorum. Sonra Skoda octavia elegance alacağım. Aslında aklımda VW Passat 1.8 T var ama çok pahalı. 30 -35 civarında. Bir arabaya 30 bin bağlamam. Skodayı arabamın üzerine 10 kaat verip almayı planlıyorum. Mantık şu 5-9 bin aralığında Doğan SLX veya doğan S alırım. 12-19 bin aralığında Corolla veya focus, 20-25 bin arası skoda, honda veya toyota olabilir. 30 bin ve üstünde ise aile arabası alacaksam C-Max, jip alacaksam Land Rover Freelander veya toyota rav4, binek alacaksam passat 1.8 T veya Vectra 1.8 veya volvo s40 veya BMW 3.18 veya Audi 3 olabilir. Arabanın km sinin 60binin altında olmasına, kaportasında hata olmamasına, kokpitinin eskimemiş olmasına ve arabanın diri durmasına dikkat ederim. Benim şu anki arabam 170 binde. Geçen yağını değiştiriyorum usta sordu kaç model diye. 95 i duyunca sapıttı. İstanbulda bir dünya araç gördüm 1-2 yaşında yağ içinde. Arabamın motoru yıkanalı neredeyse 1 ay oluyor. Fotografı 5 dakka önce çektim. Ne dersiniz ?

aracınıza özen gösterdiğiniz belli.Güzel arabaları kir içinde görünce ben üzülüyorum şahsen

Gönlünüzdeki araca kavuşursunuz umarım

• quote:

quote:

quote:

aracınıza özen gösterdiğiniz belli.Güzel arabaları kir içinde görünce ben üzülüyorum şahsen

Gönlünüzdeki araca kavuşursunuz umarım

Dostum sağol. Diğer yorumlarını okudum arabadan anladığın ve aklı başında biri olduğun belli. Aslında arabama pek de özen göstermedim. 2 senedir bende ve sadece yağını lastiklerini ve trigerini değiştirdim. Bir kaç küçük bakım dışında bir şey yapmadım. 40000 km yol yaptım hala da yapıyorum. Ben 3.sahibiyim hesap edin. Eğer peugeot u bu şekilde kullanıp da hala sağlam bırakan olduysa beri gelsin. Japon ya da Alman kullanmayan arkadaşlar hakikaten bilmiyorlar neden bahsettiğimizi. Arabaları zırt pırt arıza çıkartıyor ama bu onlara normal geliyor. Ne de olsa Şahinlerle doğanlarla büyümüş bir nesiliz . Kimseyi kırmak istemem hepinize saygılar.

• Arkadaşım benim pejo almadan önceki arabam toyotaydı.3,5 sene bindim toyotaya,ondan önce 2 yılda bmw ye bindim.Yani Alman arabasınıda biliyorum Japon arabasınıda.pejoyu alalı tam 1 sene oldu.30000 km yi doldurdum.Sen mi öğreteceksin bana hangi arabanın iyi,hangisinin kötü olduğunu.Kendi fikirlerinizi kendi zevklerinizi başkalarına empoze etmeyi bi bırakın artık.

• quote:

Arkadaşım benim pejo almadan önceki arabam toyotaydı.3,5 sene bindim toyotaya,ondan önce 2 yılda bmw ye bindim.Yani Alman arabasınıda biliyorum Japon arabasınıda.pejoyu alalı tam 1 sene oldu.30000 km yi doldurdum.Sen mi öğreteceksin bana hangi arabanın iyi,hangisinin kötü olduğunu.Kendi fikirlerinizi kendi zevklerinizi başkalarına empoze etmeyi bi bırakın artık.

Kimseye bi şey empoze ettiğimiz yok. Zevk de senin, para da hangi arabayı alırsan al, bize ne? Yalnız hala soru cevaplanmadı Daha önce sormuştum; Aynı fiyata alınabilen; Pejo mu Skoda mı daha sağlamdır, rahattır, konforludur, donanımlıdır... falan diye. Hala "Pejodur kardeşim !" diyen biri çıkmadı. Yoksa keyif senin ne istiyorsan ona bin. Benim derdim burda marka kavgası yapmak değil. Unutmayın arabadan hiç anlamayan insanlara tavsiyede bulunuyorsunuz ve okuyanlar bizim lafımızla gidip araba alabilirler. Onun için kendi fikrimizin yanında objektif olarak arabaların özelliklerini belirtelim, millet kendi karar versin. Olmaz mı ?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 13 Temmuz 2016; 10:07:14 >

Orjinalden alıntı: individual

1997-2001 yılları arasında 91 model 205
    2001-2007 yılları arasında 98 model 106 kullandım.
    şimdide 2007 den beri 307 kullanıyorum.

11 yıldır peugeot kullanan biri olarak şunu diyebilirim.
    peugeot babamın oğlu değil.
    kim ne derse desin.
    ama 11 yıl boyunca ben rutin bakımlar haricinde servise gitmedim.
    hatta bakım bile yaptırmam ben araca.
    20000 km 40000 km için servise bakıma gitmem.
    ne değişmesi gerekiyorsa kendim değiştiririm.

kendi aracım 307. DH de 307 ler sevilmez. ama kusuruma bakmayın umrumda da değil.
    forumlarda sürü psikolojisi hat safhada oldu.biri taş atar.
    diğerleri de arkasından gider.

kardeşim para senin.
    o paraya focus da alırsın.golf de alırsın.megane de alırsın.corolla da alırsın.civic de alırsın.307 de alırsın.
    bunlardan biri en iyi olsaydı inanki herkes o aracı alırdı.
    sonuçta fiyatları aşağı yukarı aynı değil mi yukarda saydıklarımdan.
    günah keçisi ilan edilen araçlar yollarda zibil gibi dolaşırken neden millet onları alıyor acaba?
    en iyi araç yoktur.
    sana göre en iyi ile başkasına göre en iyi araç farklıdır.

dediğim gibi para senin.zevk senin.
    burda kimsenin sözüne bakıpta araba alınmaz.
    hatta cep telefonu alınmaz.

civici de kullananlara sor.
    megane ı da kullananlara sor.
    focusuda kullananlara sor.
    307 yi de kullananlara sor.

sonra kendin test et.içine hangisi sinerse onu al kardeşim.
    şimdiden hayırlı olsun.

+307 ajan

• forum donanımda atalar ne demiş?

"fransızdan uzak dur"

• quote:

Orjinalden alıntı: individual

1997-2001 yılları arasında 91 model 205
    2001-2007 yılları arasında 98 model 106 kullandım.
    şimdide 2007 den beri 307 kullanıyorum.

11 yıldır peugeot kullanan biri olarak şunu diyebilirim.
    peugeot babamın oğlu değil.
    kim ne derse desin.
    ama 11 yıl boyunca ben rutin bakımlar haricinde servise gitmedim.
    hatta bakım bile yaptırmam ben araca.
    20000 km 40000 km için servise bakıma gitmem.
    ne değişmesi gerekiyorsa kendim değiştiririm.

kendi aracım 307. DH de 307 ler sevilmez. ama kusuruma bakmayın umrumda da değil.
    forumlarda sürü psikolojisi hat safhada oldu.biri taş atar.
    diğerleri de arkasından gider.

kardeşim para senin.
    o paraya focus da alırsın.golf de alırsın.megane de alırsın.corolla da alırsın.civic de alırsın.307 de alırsın.
    bunlardan biri en iyi olsaydı inanki herkes o aracı alırdı.
    sonuçta fiyatları aşağı yukarı aynı değil mi yukarda saydıklarımdan.
    günah keçisi ilan edilen araçlar yollarda zibil gibi dolaşırken neden millet onları alıyor acaba?
    en iyi araç yoktur.
    sana göre en iyi ile başkasına göre en iyi araç farklıdır.

dediğim gibi para senin.zevk senin.
    burda kimsenin sözüne bakıpta araba alınmaz.
    hatta cep telefonu alınmaz.

civici de kullananlara sor.
    megane ı da kullananlara sor.
    focusuda kullananlara sor.
    307 yi de kullananlara sor.

sonra kendin test et.içine hangisi sinerse onu al kardeşim.
    şimdiden hayırlı olsun.

Hangi parçaları değiştiriyorsunuz ? Neden 20000 km de parça değiştirmek zorunda kaldınız ? 20000 km de bir sorun çıkartan araba sorunsuz mudur? Hayatında Peugeot dan başka arabaya binmemiş biri nasıl başka marka ve modeller hakkında bilgi sahibi olur? ve hala sorumun cevabına 307 diyecek bir babayiğit çıkmadı. 2004 Skoda Octavia Elegance ve 307 arasındaki kıyaslamada kaporta, süspansiyon,frenler, konfor, kabin içi sessizlik, arıza yapmama özelliklerinden birinde bile 307 iyidir deyin be kardeşim. Yoksa zevk sizin ne yapıyorsanız yapın, neyi istiyorsanız alın. Ammmaaaaaaaaaaaaa biliyormuş gibi 307 çok iyidir, sorunsuzdur falan demeyin. Laga lugayı bırakalım. Teknik bilgi istiyorum. Neden bu iki modeli karşılaştırdığıma gelince; fiyatları hemen hemen aynı. Bi de 407 den bahsedelim sıfırı 45-50 bin civarında. Hadi biriniz çıkın o parayı hakediyor deyin. Yoksa paranızı nereye harcarsanız harcayın bana ne.

• quote:

Hangi parçaları değiştiriyorsunuz ? Neden 20000 km de parça değiştirmek zorunda kaldınız ? 20000 km de bir sorun çıkartan araba sorunsuz mudur?

senin ehliyetin dahi yok anlaşılan
    arabalar belli km ler sonucunda yağı,filtreleri vs.. değişir.
    ilerde yaşın tutup ehliyet aldığında bu gibi şeyleri motor derslerinden de öğrenebilirsin.

quote:

Hayatında Peugeot dan başka arabaya binmemiş biri nasıl başka marka ve modeller hakkında bilgi sahibi olur?

ben 11 yıl boyunca peugeot sahibi oldum.
    peugeot hakkında bile yorum yapmamışken sen nasıl olur da başka modeller hakkında yorum yapıyorsun dersin?

zamanını internet kafelerde harcayacağına öss sınavı için ders çalış
    ama sen daha okuduğunu bile anlamayan ,anlayıpda yorum yazamayan biri gibi duruyorsun burda.

quote:

Ammmaaaaaaaaaaaaa biliyormuş gibi 307 çok iyidir, sorunsuzdur falan demeyin.

ben 307 için sorunsuz vs.. demedim
    birde gözlerin bozulmuş anlaşılan.
    dikkat et
    ayrıca 307 yi kullanan biri olarak olumlu ve de olumsuz yanlarını anlatabilirim.
    ama sen octavia yı sadece oto pazarlarında ,gazete ilanlarında gördüğün halde hala yorum yapacak gibisin.
    önce al sonra yap yorumunu

quote:

Laga lugayı bırakalım.

konuşmalarına dikkat et
    misket arkadaşın yok karşında

quote:

Yoksa paranızı nereye harcarsanız harcayın bana ne.

zaten adam senin laflarına göre araba almayacak.
    senden kimse yorum istemedi.
    emi canım benim

• bossbee demiş ki;
    Hangi parçaları değiştiriyorsunuz ? Neden 20000 km de parça değiştirmek zorunda kaldınız ? 20000 km de bir sorun çıkartan araba sorunsuz mudur?

senin ehliyetin dahi yok anlaşılan.
    otomobiller belirli kilometrelerde ya da zamanlarda motor yağı,hava filtesi,yağ filtresi vs.. değiştirir.
    18 yaşını doldurup ehliyet alacağın zaman zaten ehliyet kurslarında kafana takılan şeyleri hocalarına sorabilirsin.

bossbee demiş ki;
    Hayatında Peugeot dan başka arabaya binmemiş biri nasıl başka marka ve modeller hakkında bilgi sahibi olur?

ben 11 yıl peugeot kullanmama rağmen kendi araçlarım hakkında yorum yapmazken sen nasıl olurda bana başka modeller hakkında bilgi sahibisin dersin?
    sen önce okuduğunu anlamayan yada şöyle böyle anlayıp da yorumunu yazamayan biri gibi gözüküyorsun buradan.
    internet kafelerde vakit harcayacağına en azından ders çalışsan daha hoş olur.
    80 li yıllarda niyazi demir adlı bir yazar vardı.
    bir sürü kitapları var.
    okuduğumuzu anlayalım kitabını sana tavsiye ederim.

bossbee demiş ki;
    2004 Skoda Octavia Elegance ve 307 arasındaki kıyaslamada kaporta, süspansiyon,frenler, konfor, kabin içi sessizlik, arıza yapmama özelliklerinden birinde bile 307 iyidir deyin be kardeşim.

dikkat ettiysen ben 307 kullanıyorum.oysaki sen octavia bile kullanmıyorsun.
    gazete ilanlarında resimlerini gördüğün skoda octavia için nasıl yorum yapacaksın be kardeşim?
    önce al bakalım bir kullan skodayı.ondan sonra değerli yorumlarını paylaş

bossbee demiş ki;
    Yoksa zevk sizin ne yapıyorsanız yapın, neyi istiyorsanız alın.

zaten millet farklı bir davranış yapmıyor.sana cep telefonu bile sorulamaz sanırım.

bossbee demiş ki;
    Ammmaaaaaaaaaaaaa biliyormuş gibi 307 çok iyidir, sorunsuzdur falan demeyin.

ben öyle birşey yazdığımı göremedim.tekrar okudum tekrar göremedim.
    sanırım gözlerin de bozuk.e tabi yaşın itibari ile çok atari oynuyorsun.
    ya da başka taraflarından salladın galiba

bossbee demiş ki;
    Laga lugayı bırakalım.

dikkatli konuş.karşında misket arkadaşın yok senin.

bossbee demiş ki;
    Bi de 407 den bahsedelim sıfırı 45-50 bin civarında.

konuyu açan arkadaş 307 hakkında yorum istemiş.
    sana kim sordu 407 yi?

bossbee demiş ki;
    Yoksa paranızı nereye harcarsanız harcayın bana ne.

zaten kimse parasını sana sorarak harcamaz.boşuna beklenti içine girme

emi güzel kardeşim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.