Şimdi Ara

2004 model peugeot 307'yi nasıl bilirsiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
32.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 model 307 xr 1.4 benzinli düz vites sahibiyim.Aracımın ilk sahibiyim ve şu an 18000 kmde.Şu ana kadar yukarıda bahsedilen hiçbir sorun ile karşilaşmadım,aracımdan çok memnunum.Yol tutuşu,konforu,performansı vs beni yeterince tatmin ediyor.Taviye ederim.
  • Nasıl bir şöhretse bu…

sahibi olmayanlar ya da kullanmayanlar “sorunlu” diyor, yıllardır kullananlar ise (ben dahil) “sorun yaşamadım” diyor…
  • Yaklaşık 1 yıldır biniyorum 307'ye.Yakın çevrem almamam için çok ısrar etti ama dinlemedim.Seçenekler arasında en donanımlısı bu idi.Şimdi iyiki almışım diyorum.1 yılda 30,000 km yol yaptım ve çok şükür hiç bir sorun yaşamadım.Görünüş çok güzel(özelliklede siyahın)..İçi çok ferah.Ön cam geniş,birde sunrof'lu ise balkonda oturuyor gibi oluyosun.
    Herkes istediği gibi karalaya bilir bu arabayı.Yanlız arabayımı değiştirecek olsam tek alternatifim 308 olur.
    20,000 ytl araç temiz ve bakımlı ise normal bir rakam.
  • Evet benimde dikkatimi çekiyor. Ömründe 1 kere binmemiş olanlar yok arkadaşımda vardı yok komşuda vardı falan filan neden mok atıyorsunuz anlamadım. Her araçta her modelde sorunlar var bunu kabul etmek lazım. Ama sınıfının en iyi iç mekanı 307 de var bunu kabul edelim arkadaşlar. Aracım 2005 temmuz ve 69bin kmde şu anda. Rutin bakımlar harici çok az gittim servise. Gitme sebeblerim ise tek tek yazıyorum bakalım sorun diyebilecekmsiniz. Ön cam buttonlarında sorun vardı tık hemen yenisi ile değiştirdiler, Anahtarın sustalısı bozuldu hemen sipariş verdiler Fransa'dan 20günde geldi. Bunların hepsi garanti kapsamında değerlendirildi. Ayrıca aracımda 50mm'lik yaylar +17" jant var ve yol tutuşundan çok memnunum. Aracım dizel ama ışıklarda durduğumda araçtakiler motorun stop ettiğini sanıyor. Gerçi klima+müzik sistemi var ama sonuçta sarsıntı ve içeri ses almama konusunda çok başarılılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaBeRgE -- 11 Temmuz 2008; 15:54:59 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FaBeRgE

Evet benimde dikkatimi çekiyor. Ömründe 1 kere binmemiş olanlar yok arkadaşımda vardı yok komşuda vardı falan filan neden mok atıyorsunuz anlamadım. Her araçta her modelde sorunlar var bunu kabul etmek lazım. Ama sınıfının en iyi iç mekanı 307 de var bunu kabul edelim arkadaşlar. Aracım 2005 temmuz ve 69bin kmde şu anda. Rutin bakımlar harici çok az gittim servise. Gitme sebeblerim ise tek tek yazıyorum bakalım sorun diyebilecekmsiniz. Ön cam buttonlarında sorun vardı tık hemen yenisi ile değiştirdiler, Anahtarın sustalısı bozuldu hemen sipariş verdiler Fransa'dan 20günde geldi. Bunların hepsi garanti kapsamında değerlendirildi. Ayrıca aracımda 50mm'lik yaylar +17" jant var ve yol tutuşundan çok memnunum. Aracım dizel ama ışıklarda durduğumda araçtakiler motorun stop ettiğini sanıyor. Gerçi klima+müzik sistemi var ama sonuçta sarsıntı ve içeri ses almama konusunda çok başarılılar.

faberge senin aracın gerçekten süper olmuş ,autoclubturkey de ,youtube da ,tuningpeugeot da gördüm ,hatta bi ara drag filan da yapıyodun herhalde eskişehir civarlarında ,gerçekten abartıya kaçmadan çok güzel modifiye yapmışsın

• bu fiyat aralığında bu donanıma sahip dizel ve 2003 üstü bir araba var mı?
  • merhabalar tum arkadasların yorumlarını okudum sanrım 307 ye bınmeyen sahıp olmayan arkadaslar camur atıyor gıbıme geldı ben aracı uzun sure test etme sansına sahıbım aracta en buyuk sıkıntı bence yol bılgısayarın ısıgı zayıf ;susbansıyon cok etkısız
    ama verdıgın paraya aldıklarını kıyaslarsan 307 bence cok fazlasını verıyor
    camur at ızı kalsın bızım araclar deger kazansın bu fıkırler bıttı artık turkıyede
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpego

merhabalar tum arkadasların yorumlarını okudum sanrım 307 ye bınmeyen sahıp olmayan arkadaslar camur atıyor gıbıme geldı ben aracı uzun sure test etme sansına sahıbım aracta en buyuk sıkıntı bence yol bılgısayarın ısıgı zayıf ;susbansıyon cok etkısız
    camur at ızı kalsın bızım araclar deger kazansın bu fıkırler bıttı artık turkıyede

• quote:

Orjinalden alıntı: turgay307

quote:

Orjinalden alıntı: alpego

merhabalar tum arkadasların yorumlarını okudum sanrım 307 ye bınmeyen sahıp olmayan arkadaslar camur atıyor gıbıme geldı ben aracı uzun sure test etme sansına sahıbım aracta en buyuk sıkıntı bence yol bılgısayarın ısıgı zayıf ;susbansıyon cok etkısız

banada öyle geliyor ama herkeste kötü niyetinden yazmaz heralde;
    sen gene enaz 2 yere baktır almadan,
    araba alıyorsun sonucta dostum

• çamur atsın izi kalsın değil arkadaşlar arıza istatistikleriine bakıncada görülüyor. japon arabaları daha az sorunlu arkadan almanlar sonra fransızlar amerıkalılar italyanlar filan. Japon araçları gerçekten uzun sure sorun çıkarmıyor.çıkaranda olabılır şansına bu işler. genel olarak japon ve almanlar bir adım önde
  • yaw cok abartılıyo bu 307 olayı

bızde 2004 model xt war emın olun ne bıkere yolda kaldı nede durduk yere bı arıza yaptı hıcbır problemı yok

arabanı alın terı akıtarak aldıysan bunun bılıncınde suruyorsan hıc bır araba durduk yere amam aman sorun cıkarmaz 307 de dahıl

arabanın eksılerı benım gozumde sert suspansıyon ve yol gurultusu baska bı sorunu yok

konforu felan guzel ıcı genıs ferah yayıla yayıla gez donanım olarak gayet yeterlı klıması cok guzel farları cok ıyı aydınlatıyor vıteslerı bahsedıldığı gıbı sıkıntılı felanda değil

nebılım araba genel anlamda guzel bence , arabayı kullanan onemlı essek gıbı bınıyosan arabaya her yerı dokulur adam gıbı bınıyosan yıllar sonra bıle tertemız kalır
  • 307 fiyatına göre en zengin donanımı sunan ve en iyi tasarıma sahip arabadır...bu bile alınması için yeterli sebebdir..

ayrıca arkadaşım 1.4 hdi modelini 2 yıldır kullanıyor maşşallah önemli bir problem çıkarmadı henüz...bu arada araçda 6 hava yastığı standart diye biliyorum duyrulur..
  • 20 bine 307 mi ? Techno paketli (park sensörü bile var)2005 model 1.6 sını 18-19 bine rahat bulursun. Ben olsam almam. Süspansiyon sıfır, kaporta sıfır, kabin içi gürültü bol. Bir arkadaşımda 1.4 dizel var. Yolda gürültüden duramıyorsun, traktör gibi. CD changer i arızalı. En bakımlısı bile arıza çıkartmaya yer arıyor. Bazı arkadaşlar arıza yapmadığından bahsetmiş. Araba uzun yolda ve çok Km sonrasında belli olur. Yılda 10 000 km yi geçmeyen arkadaşlar şahine bile arıza yaptıramazlar. Yılda 30 000 km yi geçen şöförler sorsana arabanın kalitelisini. Toyota tektir. Diğer markalar arkadan gelir. Her neyse ben de yaklaşık 22 - 25 bin YTL bütçeyle bir araba alacağım. Ya skoda octavia elegance ya da 2005 honda civic alacağım. 307 nin yanına yaklaşmam. 21 - 22000 YTL ye 2004-2005 canavar bi elegance buldum mu atlayacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bossbee

20 bine 307 mi ? Techno paketli (park sensörü bile var)2005 model 1.6 sını 18-19 bine rahat bulursun. Ben olsam almam. Süspansiyon sıfır, kaporta sıfır, kabin içi gürültü bol. Bir arkadaşımda 1.4 dizel var. Yolda gürültüden duramıyorsun, traktör gibi. CD changer i arızalı. En bakımlısı bile arıza çıkartmaya yer arıyor. Bazı arkadaşlar arıza yapmadığından bahsetmiş. Araba uzun yolda ve çok Km sonrasında belli olur. Yılda 10 000 km yi geçmeyen arkadaşlar şahine bile arıza yaptıramazlar. Yılda 30 000 km yi geçen şöförler sorsana arabanın kalitelisini. Toyota tektir. Diğer markalar arkadan gelir. Her neyse ben de yaklaşık 22 - 25 bin YTL bütçeyle bir araba alacağım. Ya skoda octavia elegance ya da 2005 honda civic alacağım. 307 nin yanına yaklaşmam. 21 - 22000 YTL ye 2004-2005 canavar bi elegance buldum mu atlayacağım

amann noluurr 307 al , walla darılırım... hey allahım ya okumuyo musun burda kac kişi bahsetmş o efsane sorunları yasayan yok ben de dahil, 2005 model xt aracım war ustelik de tuplu bir tek sorunla karsılasmdk sadece periyodik bakım icin gidildi servise, izmir ünallar peugeot yetkili serviste kayıtları mevcut isteyene ispatlayabilirim nedir bu 307 nin bu forumda cektigi, madem begenmiyosun bari kotuleme yada baska markanın fanatikligini yapma burda git totyota topiginde paylas engin(!) bilgilerini....

• sayın bossbee, bu arad yılda 30000 km yapanlara sorun demssn , tabiki yılda 30000 km yapmadk ama hemn hemen 1.5 yılda tup takıldaktan sonra 32000 km yaptık yukarda yazdıklarıma bu dahil, ustelik 307 en donanımlı araclardan biridir, konforludur ici pek cok hb araca gore cok geniştir
  • quote:

Evet benimde dikkatimi çekiyor. Ömründe 1 kere binmemiş olanlar yok arkadaşımda vardı yok komşuda vardı falan filan neden mok atıyorsunuz anlamadım. Her araçta her modelde sorunlar var bunu kabul etmek lazım. Ama sınıfının en iyi iç mekanı 307 de var bunu kabul edelim arkadaşlar. Aracım 2005 temmuz ve 69bin kmde şu anda. Rutin bakımlar harici çok az gittim servise. Gitme sebeblerim ise tek tek yazıyorum bakalım sorun diyebilecekmsiniz. Ön cam buttonlarında sorun vardı tık hemen yenisi ile değiştirdiler, Anahtarın sustalısı bozuldu hemen sipariş verdiler Fransa'dan 20günde geldi. Bunların hepsi garanti kapsamında değerlendirildi. Ayrıca aracımda 50mm'lik yaylar +17" jant var ve yol tutuşundan çok memnunum. Aracım dizel ama ışıklarda durduğumda araçtakiler motorun stop ettiğini sanıyor. Gerçi klima+müzik sistemi var ama sonuçta sarsıntı ve içeri ses almama konusunda çok başarılılar.

en iyi iç mekan derken kalite olarak mı söylediniz?
    eğer iç mekan kalitesiyse katılmıyorum bir golf astra daha kaliteli...
    ferahlık olarak diyorsanız olabilir 307 gerçekten çok ferah bir araç...

• quote:

Orjinalden alıntı: ba2khan

quote:

faberge senin aracın gerçekten süper olmuş ,autoclubturkey de ,youtube da ,tuningpeugeot da gördüm ,hatta bi ara drag filan da yapıyodun herhalde eskişehir civarlarında ,gerçekten abartıya kaçmadan çok güzel modifiye yapmışsın

Teşekkür ederim hocam kendi çapımızda bişiler yapmaya çalıştık işte

@Whisper911
    Pardon o kısım biraz kapalı kalmış açayım. Ferahlık+şekil+kullanım şekli bence en iyisi. Malzeme kalitesi olarak evet Golf daha iyi ama butonların+yol bilgisayarının yeri bence çok kötü. Veya alışkanlık oldu bende yeri =)

not: Golf 5 en yakın arkadaşımda var yani bilinçli konuşuyorum her gün biniyorum :)

• quote:

Orjinalden alıntı: unofan06

arkadasım 2004 peugeot 370 alcak. fiyat 20 bin ytl.

benzinli bir araba

45 bin km de.

fiyat nasıl arkadaslar. ayrıca bu araba hakkındaki görüsleriniz neler.

son olarak aynı fiyata daha iyi hangi araba alınabilir

Arkadaşım dizeli 17000ytl.'ye bugün satıldı 1.4HDİ olan.Ona göre sen karar ver,fiyat çok pahalı.
  • @faBeRgE
    golf 5 i şahsen iç mekan yol bilgisayarı v.s. çok beğeniyorum arkadasım sayesinde bende sık sık binebiliyorum..
    ancak 307 ile karşılaştırıcak kadar 307 ile gezmedim bilemiyorum haliyle saygım sonsuzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: enoman

quote:

Orjinalden alıntı: unofan06

arkadasım 2004 peugeot 370 alcak. fiyat 20 bin ytl.

benzinli bir araba

45 bin km de.

fiyat nasıl arkadaslar. ayrıca bu araba hakkındaki görüsleriniz neler.

son olarak aynı fiyata daha iyi hangi araba alınabilir

Arkadaşım dizeli 17000ytl.'ye bugün satıldı 1.4HDİ olan.Ona göre sen karar ver,fiyat çok pahalı.

hangi şehir?
    km ve kaç model?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.