Şimdi Ara

2004 model peugeot 307'yi nasıl bilirsiniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
32.009
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Sevgili individual kardeş, senin karşında da misket arkadaşın yok. Ancak çelişki benim sözlerimde değil, seninkilerde. Şöyle ki;

"bossbee demiş ki;

dikkat ettiysen ben 307 kullanıyorum.oysaki sen octavia bile kullanmıyorsun.
    gazete ilanlarında resimlerini gördüğün skoda octavia için nasıl yorum yapacaksın be kardeşim?
    önce al bakalım bir kullan skodayı.ondan sonra değerli yorumlarını paylaş"

demişsin. Şöyle söyleyeyim 11 yıllık ehliyet sahibiyim. Yılda ortalama 25-30 bin km yapıyorum. Kendi üzerime 4. aracım. Bu sene 5.yi alacağım nasipse. Diğer markaları boşver de, Toyota da, Peugeot 307 HDİ de, Skoda Octavia Elegance 1.6 da kullandım. Bunlar dışında Ford Fiesta 1.4, Ford Focus 1.6, Ford C-Max TDCİ, Citroen Xsara Picasso, VW Polo 1.4, Toyota CorollaVerso, Opel Astra NJOY, Opel Astra Classic, Opel Vectra 2.0 da kullandım. Neyse bir dünya laf söylemiş ama sorumun cevabını vermemişsin. Biliyorsan konuş, bilmiyorsan sus.
    "2004 Skoda Octavia Elegance ve 307 arasındaki kıyaslamada kaporta, süspansiyon,frenler, konfor, kabin içi sessizlik, arıza yapmama özelliklerinden birinde bile 307 iyidir deyin be kardeşim. "
    Bir kişi istiyorum yav.

"senin ehliyetin dahi yok anlaşılan.
    otomobiller belirli kilometrelerde ya da zamanlarda motor yağı,hava filtesi,yağ filtresi vs.. değiştirir.
    18 yaşını doldurup ehliyet alacağın zaman zaten ehliyet kurslarında kafana takılan şeyleri hocalarına sorabilirsin.
    demişsin de eksik olmuş. Arabaların belirli km lerde bakım yaptırdığı doğrudur. Ancaaaak, bazı arabalar bu bakımların dışında servise uğramazlar. Ama bazı araçlar da ara sıra uğrayıp servisçilerin çayını içmenizi ister. Ben bundan bahsediyorum. Corolla XEİ ile 40000 km yol yaptım hala da yapmaya devam ediyorum sadece triger,lastikler ve yağ, hava filtresini değiştirdim. Tahminim bir 40000 daha yaparım. Trigeri 100 000 km de değişiyor. Piyasada böyle kaç tane araba var ? Peugeot 307 nin ön çamurluğuna elinizle bastırın yamulur. Çarpışmada 307 nin içinde olmak istemem. Octavianın çamurluğuna sopayla vurun eğemezsiniz. Neyse tabi size bunu anlatmak mümkün değil.Arabanızı güle güle kullanın

407 ye gelince; Arabanın iyisi paranın karşılığını verendir. Peugeotun hiç bir modeli paranızın karşılığını vermez demek yerine o an aklıma 407 geldi, onu örnek verdim. Ayrıca 307nin iç kabini, 407 den daha kalitelidir, daha ferahtır ve görüş açısı daha iyidir. Sert süspansiyonu, yumuşak karoseri, sorunlu yürüyeni olmasa veya 2005-2006 modelini 15 civarına verseler ben de gider 307 alırım. Ama o zamana kadar siz 307 ye binin. Ben bu sen sonu -inşaallah- Octaviayı alırım.
    emi güzel kardeşim

• Bir şey daha ekleyeyim. 307 yi sadece ben eleştirmedim. Sanayiye git bütün ustalara sor bakalım sen mi misket oynuyor muşsun, ben mi? Ben körlemesine MArka savunmuyorum. Bunu siz yapıyorsunuz. Benim imzamda marka yok. Şu marka en büyüktür, bu marka enbüyüktür falan demiyorum. Aynı markanın farklı modellerini farklı değerlendiririm. Şöyle ki Fordun Fusion unu almam, beklentimi karşılamaz ve süspansiyonunu beğenmiyorum. Bir arkadaşımda vardı, bindim. (Nerden biliyorsun diye sorarsın şimdi) Ama Fordun Focusu ve C-Max i bence Türkiye de satılan en iyi aile otomobillerinden. Hadi bakalım. Diğer konulara yazdığım yorumlarda farklı arkadaşlara Skodanın yanında; Toyota, Honda, Ford, Citroen, BMW, Audi gib farklı markaların farklı modellerinden de tavsiye ettim. Hatta bir arkadaş 9000 YTL parası olduğunu söyledi, ona 96-97 Doğan SLX tavsiye ettim. Şİmdi bu Doğanı 307 den daha kaliteli bulduğumu mu gösterir ? Elindeki paraya alabileceğin / satabileceğin / kullanabileceğin en iyi arabayı alırsın. Bu kadar basit. Sonra eline biraz daha para geçer ve araştırır, test sürüşü yapar karar verirsin. Arabadan anlayanlar zaten bunu yapar. Ama buraya arabadan hiç anlamayan arkadaşlar da yazıyor, soruyorlar ve sizin verdiğiniz cevaplara bak ; Bilmem kaç yıldır kullanıyorum, hiç sorun yok. Nasıl yani ? Nasıl sorun yok? Desene 3000 km önce CD changerı bozulmuştu şu kadar fiyata serviste yaptırdık. Kliması bozuldu, şu kadara yaptırdık. Trigerini şu kilometrede değiştirdik... gibi daha somut örnekler verin de millet anlasın hangi markanın hangi modeli ne kadar problemsiz. Körü körüne marka fanatikliğini siz yapıyorsunuz, suçlu biz oluyoruz. tamam mı güzel kardeşim ?

• dostlar fikir ayrılıkları olabilir, lütfen birbirimizi kırmadan, aşağılamadan,
    Sevgi Saygı içinde, lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: bossbee
    Peugeot 307 nin ön çamurluğuna elinizle bastırın yamulur. Çarpışmada 307 nin içinde olmak istemem. Octavianın çamurluğuna sopayla vurun eğemezsiniz. Neyse tabi size bunu anlatmak mümkün değil.Arabanızı güle güle kullanın

çamurluğuna sopa ile vurulan 2001 skoda octavia
    http://www.euroncap.com/tests/skoda_octavia_2001/102.aspx

çamurluğuna sopa ile vurulan 2004 model skoda octavia
    http://www.euroncap.com/tests/skoda_octavia_2004/206.aspx

çamurluğuna elinizle bastırdığınız ve de yamulttuğunuz 2001 peugeot 307
    http://www.euroncap.com/tests/peugeot_307_2001/107.aspx

al sana somut örnek güzel kardeşim

inşallah ne skodanın ne de 307 nin içinde kazaya karışmazsın.

yukarıda da dediğim gibi peugeot babamın oğlu değil.
    benim 307 nin fanatikliğimi yapmamı sandığından çok sen skodanın marka fanatikliğini yapıyorsun.

ben normal hayatta da yalan söylemem ki burda neden söyleyim.
    şu 11 yıldır peugeot kullanıyorsun .çıkardıkları arızaları yazmıyormuşum gibi algılaman gerçekten de çok gülünç

neyse sana iyi akşamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 18 Temmuz 2008; 21:25:35 >

• bossbee;

Ne gereksiz insansın yaa

Sana fikrini soran oldu mu?? Beğenmezsen binmezsin.Bin teneke kasa coralla'ya bak keyfine..
    Şu yoruma bakın:" Peugeot 307 nin ön çamurluğuna elinizle bastırın yamulur. Çarpışmada 307 nin içinde olmak istemem. Octavianın çamurluğuna sopayla vurun eğemezsiniz.".. Sen zaten corolla'da eğileyeceğin kadar eğilmişsin.

Niye beğenmediğin araba için burada yoruyorsun kendini..Ben bunda art niyet ararım.Senin aracı kullanan insanlara saygın yok.Kim senin mesajlarına saygı gösterip inansın ki??Boş yere yırtıyorsun kendini..Mesaj kirliliğinden başka birşey değilsin.Boş boş zırlayayıp mesaj atma msn değil burası..
  • quote:

Orjinalden alıntı: caver

dostlar fikir ayrılıkları olabilir, lütfen birbirimizi kırmadan, aşağılamadan,
    Sevgi Saygı içinde, lütfen

Şöyle yetişkin gibi konuşmaya başlayalım. Haklısınız ama önce o başlattı ben hakaret etmedim. Neyse gene de kırdıysam özür dilerim. Çarpışma testlerini biliyorum. Peugeot da 5 yıldız değil ama dikkat et. Ben arabanın bütün özellikleri/fiyatı oranına bakarım. Yoksa Skoda Octavia mükemmel değil. Biliyorum. Diğer bütün özelliklerde öne çıktığı ve makul fiyatı yüzünden tercih ederim. Aslında İlk tercihim Passat 1.6 trendline olurdu. Ama en alt donanım olması ve ağır kasası/yüksek yakıt tüketimi yüzünden Octavia yazdım. Her neyse tartışmaya gerek yok. Herkesin kendi tercihi... Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: rouge34

bossbee;

Ne gereksiz insansın yaa

Sana fikrini soran oldu mu?? Beğenmezsen binmezsin.Bin teneke kasa coralla'ya bak keyfine..
    Şu yoruma bakın:" Peugeot 307 nin ön çamurluğuna elinizle bastırın yamulur. Çarpışmada 307 nin içinde olmak istemem. Octavianın çamurluğuna sopayla vurun eğemezsiniz.".. Sen zaten corolla'da eğileyeceğin kadar eğilmişsin.

Niye beğenmediğin araba için burada yoruyorsun kendini..Ben bunda art niyet ararım.Senin aracı kullanan insanlara saygın yok.Kim senin mesajlarına saygı gösterip inansın ki??Boş yere yırtıyorsun kendini..Mesaj kirliliğinden başka birşey değilsin.Boş boş zırlayayıp mesaj atma msn değil burası..

Haydaaa. Ya arkadaş peki sana soran oldu mu? Ben beğenmediğim araba için yormuyorum kendimi, bana hakaret edildiği için yoruyorum. Benim kimseye saygısızlık yaptığım yok ki, ben arabaları eleştiriyorum. Ama ne hikmetse bazı arkadaşlar direk bana ve kişiliğime saldırıyorlar. Fikrinizi belirtin siz de, niye hakaret ediyorsunuz ? "Zırlayıp durma, sana fikrini soran oldu mu? teneke kasa corollaya bin, ne gereksiz insansın?" yazan ben miyim? Hiç bir mesajımda buna benzer bir hakaret etmedim. Sadece arabalar hakkında yorum yapıyorum, sadece arabalar... Hala fikirlerimi çürüten bir tane adam çıkmadı ama hakaret gırla. Hiç kimse haksızsın diyemiyor ama ne diyorlar ? "Binmezsen binme" Bu mu yani? Yani "Tamam araba işe yaramaz ama pislik atıp durma" mı dmek oluyor ? Lütfen söylediklerimin yanlış olduğunu diğer okuyanlara gösteremeyecekseniz yazmayın. Ben de devamını getirmeyeyim. Saygılar

• az çok okudum yazılanları araba değil sanki insanlar kapışıyor neyse
    bizde vw bora vardı gayet memnunduk ama daha sonra babam 2004 307 xt siyah aldı 5 kollu jant olandan o fiyata ömrümde bindiğim en rahat en donanımlı araba oydu köy yollarında ufff baba napıyosun diye bi dialog ta geçmedi güzel bi arabaydı vw den daha güzel ve karizmatik ti 2005 senesinde babam okuldan almaya geldimi okulda manyak karizmam olmuştu
  • 1.6 benzin triptonik kullandım kısa bi süre içi geniş sınıfına göre fena araba değil yol tutuş kötü demişler öyle okudumda ben bi sorun yaşamadım öyle gerçi 160km çıktım en çok şu yönü iyi diyemem ama kötüde diyemem şahsen tip olarakda çıktığında baya güzeldi şimdi eskidi biraz.
  • 2006 ve üzeri alacaksın alacaksan ben öyle düşünüyorum.gerçi almışsındır şimdiye kalmanda
  • Peugeot?

Kaç Kaç Kaç ( Peugeot olan yere ugramadan )
    Sorun Sorun Sorun ( Mekanik )
    Alma Alma Alma ( Sakın )
    Yuh Yuh Yuh ( O kadar bakımdan sonra yine'mi sorun ? )
  • Yahu daha iyisi daha çok para. Bu kadar özellik Sunan ve bu fiyatı veren kaç model var? Aynı özellikte aynı paraya bana bir model önerebilecek var mı? Ya da aynı fiyata kıyaslayabileceğimiz bir model Sunan var mı? Eleştirenler bu noktayı kaçırıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelweri kullanıcısına yanıt
    Aradan 7 yıl geçmiş adam geliyor konuyu hortlatıyo gelde şimdi içinden güzel dikeklerini aktarma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar bu arabadan almayı planlıyorum.
    ama okuduklarıma bakılırsa arabadan çok insanlar kapışmış.
    konunun dışına çıkılmış.
    Acaba araba nasıl ?
    gerçi şunu fark ettim arabanın fiyatı 10 bin TL kadar artmış :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.