Şimdi Ara

20 Yaş Kitap okumaya başlamak için geç bir yaş mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 Yaş Kitap okumaya başlamak için geç bir yaş mıdır?

İnsan kahkahalarla güldüğü zaman, kabalığı ile tüm hayvanları geride bırakır.
    Köleler, gerçek yaşamdaki güçsüzlüklerini unutmak için, bir ideale veya bir kurmaca tanrıya gerek duyarlar.
    Gür ırmaklar kendileriyle birlikte bir çok çakıl ve çalı çırpıyı da sürükler; güçlü ruhlar da bir çok aptal ve mankafayı.

• Hiçbir şey için geç değildir. Ne ile ilgili olursa olsun okumaya başlayın. İstek sağlandığında her konudan kitabı rahatlıkla bitirebilir hale geleceksiniz.

Niye geç olsun:)

Orijinalden alıntı: noraliya

biraz zorlanabilirsin belki
    ilk bas az sayfalı eğlenceli kitaplarla bağla okumaya yavas yavas yükselt.
    [Lost] - [Prison Break] - [Chuck] - [Heroes] - [FlashForward] - [Spartacus] - [Dexter] - [Fringe] - [Super Natural] - [Persons Unknown] - [Haven] - [The Vampire Diaries] - [True Blood] - [The Prisoner] - [Leverage] - [House M.D] - [How I Met Your Mother] - [Visitors] - [Spartacus] -[ Terminatör Sarah Connor Chronicles] - [White Collar] - [The Walking Dead] - [Flashpoint]
    97 Doğan S 1.6 Alev Kırmızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

quote:

Orijinalden alıntı: noraliya

biraz zorlanabilirsin belki
    ilk bas az sayfalı eğlenceli kitaplarla bağla okumaya yavas yavas yükselt.

bende başlamak istiyorumda az sayfalı kitap arıyordum Alaaddinin sihirli lambası kitabı (27 sayfa) fazla gelmez demi?
    Daha Fazla Göster
  • ben de 18 yaşındayım ve başlamak istiyorum. daha önceleri sıkılıyordum. bazen özenip okumaya başlardım sonra bırakırdım ne yapabilirim devamı sağlamak için? tavsiyeleriniz nelerdir?

Arkadaştan dostan daha iyidir kitap okumak bence hemen başla

Güney Kore Sinema Sever
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

ben de 18 yaşındayım ve başlamak istiyorum. daha önceleri sıkılıyordum. bazen özenip okumaya başlardım sonra bırakırdım ne yapabilirim devamı sağlamak için? tavsiyeleriniz nelerdir?

Tarzın olan şeyleri oku. Neyi ilgin çekiyorsa onları oku. Film gibi düşün. Mesela ben polisiye romanlarına,tıbbi gerilim romanlarına bayılırım. Sürekli bu yönde okurum ben. Mesela daha bugün yeni sipariş ettiğim kitaplar geldi. Arasında Şimdilik 5 tanesi dilimize çevrilmiş serinin 5. kitabı var ve ben başlamak için sabırsızlanıyorum. Ayrıca Jeff Abbott'un Panik kitabını okuyorum. Bu bitsin, dediğim serinin yani Tess Gerritsen'in 5 kitabı İkiz Bedenler'i okuyacağım. Kitaba birazcık istersen mesafeli davran yani eğer kan vs. olaylarından tırsıyorsan pek hoşuna gitmeyebilir. Yani gerçekten belki bu söylediğime gülümsüyorsundur ama rüyanda falan görünce hiç de gülümsenecek şeyler olmuyor. Bilinçaltını ister istemez etkiliyor.

• Hiçbirşey kazanmadan, sırf "Kitap okudun mu?" sorusuna "Evet okudum" diye cevap verebilmek için okunan kitap isterse 3 yaşında okunmaya başlansın bir değeri yoktur.

Ancak okuduğun kitap sana birşeyler katıyorsa, olaylara bakış açına farklılık getiriyorsa vs. istersen 50 yaşında okumaya başla yine kazançlı çıkarsın...

Yani sırf okumuş olmak için okumayacaksın.

Orijinalden alıntı: daniel_x

quote:

Orijinalden alıntı: K.a.a.N

ben de 18 yaşındayım ve başlamak istiyorum. daha önceleri sıkılıyordum. bazen özenip okumaya başlardım sonra bırakırdım ne yapabilirim devamı sağlamak için? tavsiyeleriniz nelerdir?

Tarzın olan şeyleri oku. Neyi ilgin çekiyorsa onları oku. Film gibi düşün. Mesela ben polisiye romanlarına,tıbbi gerilim romanlarına bayılırım. Sürekli bu yönde okurum ben. Mesela daha bugün yeni sipariş ettiğim kitaplar geldi. Arasında Şimdilik 5 tanesi dilimize çevrilmiş serinin 5. kitabı var ve ben başlamak için sabırsızlanıyorum. Ayrıca Jeff Abbott'un Panik kitabını okuyorum. Bu bitsin, dediğim serinin yani Tess Gerritsen'in 5 kitabı İkiz Bedenler'i okuyacağım. Kitaba birazcık istersen mesafeli davran yani eğer kan vs. olaylarından tırsıyorsan pek hoşuna gitmeyebilir. Yani gerçekten belki bu söylediğime gülümsüyorsundur ama rüyanda falan görünce hiç de gülümsenecek şeyler olmuyor. Bilinçaltını ister istemez etkiliyor.

teşekkür ederim deneyeceğim

• ben kitap okumaya 24 yaşımda başladım 100-250 civarı sayfalı kitapları kısa sürüyor diye sevmiyorum
    genelde tercihim 500+ sayfalı olan kitaplardır

Hey Allahım niye geç olsunHer yaşta herzaman okunmalı okutulmalıdır xDD

Fan Club

Kissing. Shoes. Grace. Beryllium clock. Half human. Who am I? Eye of harmony. Nice everybody hate me !
  • Bende roman tarzı kitapları okuyamıyorum.Genelde hep kişisel gelişim veya psikoloji üzerine okurum.Roman okurken çok sıkılıyorum.
  • Özellikle ilgi alanına hitap eden kitaplar ile başla.Yani konu cezbedici olsun ki,kitabın sende oluşturduğu antipatiyi(bu ifade değişkenlik gösterebilir) konunun çekiliğiyle yenebilesin.Bir de dili daha sade kitaplarla başlamanı öneririm.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.