Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 1. sayfadaki aşamaları yapara 1.1.3 olan versiyonumu 2.0.1 yaptım sorunsuz şekilde laptop ve vista kullanıcısıyım hiç sorun yaşamadım ama henuz tr ve numara formatı cıkmaması biraz sıkıcı ama ingilizce bilenler için problem olmuyor inşallah yakın zamanda da instaler çıkarda eski güzel günlere döneriz cydia bi turlü alışamadım aslında...

Hüzürlü ve kolay upgrateler dilerim :)
    ...:::Sony PSP 1.50_2+2 GB PRO DUO MEM STICK:::...
    ...:::Iphone 3G 16GB:::...

• quote:

Orjinalden alıntı: atlantiq

quote:

Orjinalden alıntı: fujisie

Yukarıda anlatılanları ve yorumları okudum 2 sorum olacak cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1- 2.01 versiyon windows vista da çalışırmı? yönergeleri mac deki gibi vistada da yükleyebilir miyiz?
    2-Ben Asus laptop kullanıyorum ve telefonum 1.1.4 verisiyon (2G) daha önce 2.00 versiyon çıkmıştı vista ile yüklenmiyordu ben 2.01 versiyona yukarıda anlatıldığı gibi mac olmadan pc ile geçebilir miyim?
    (2 soru da birbirine benzedi) :)

dun akşam 3g mi 2.0.1 e upgrade ettim.vista kullanıyorum hiçbi sorun olmadı. ama hala şebeke sorunu yaşıyorum sanırım turbo simde sorun var

İşte dostum bende anlatmak istediğim sorun bu 3G telefonda sorun yaşamamışsın bendeki 2G neyse ben bilen birine danışayım yada olmadı dbanka götüreyim parası ile yaptıralım. Şebeke sorunu vermesi ise beni daha da düşündürüyor eğer öyle bir sorun olacaksa iphonemiz bir işe yaramaz o zaman update etmenin anlamı da kalmaz bir araştıralım buraya da yazarım.
    Nissan NOTE 1.4 Tekna SAMSUNG GALAXY S6 inci beyazı samsung i5 3210 8gb ddr3 1600 120 gb ocz vertex 3 ssd 2 gb atı rodeon hd 7670 intel hd 4000 notebook Samsung 50HU6900 UHD TV DSMART HDSMART UYDU AEGO M 2 1 ses sistemi (ingiliz)

• quote:

Orjinalden alıntı: barbee

Eğer e-posta programınız açılışta çöküyorsa, Cydia'dan BossPrefs -> More -> Fix User Dir Permissions'ı kurun.

bura için yeni bi sourcemi eklemek lazım acaba bulamadımda.
    ve gerekli source'ları bulamıyorum.bunları nerden temin edebilirim.mesela summerboard vardı tema uygulaması,onu yükleyemiyorum installerda yada cydia da görünmüyor.bunun gibi boss vs sistem ve modify programlarının sourcelerini nerden bulabilirim. bilgisi olan varsa , paylaşırsa sevinirim.
    ...:::Sony PSP 1.50_2+2 GB PRO DUO MEM STICK:::...
    ...:::Iphone 3G 16GB:::...

• quote:

Orjinalden alıntı: melih_18

Arkadaşlar 2.0.1 geçtikten sonra imei değişti benim orjinale dondu sanırsam ne yapmalıyım eski imei not almıstım onu nasıl yaza bilirimm

1.1.4 e dönmen lazım sonra fake imei ile yaratmış olduğun ipsw yi atman lazım ingiliz anahtarına bakmanı tavsiye ederim
  • Arkadaşlar yakında turkcell ve avea bu ürünleri getirecek bence versiyon yükseltip dertsiz başınıza dert almayın sonuçta şebeke problemi ile karşı karşıyayız.
    Nissan NOTE 1.4 Tekna SAMSUNG GALAXY S6 inci beyazı samsung i5 3210 8gb ddr3 1600 120 gb ocz vertex 3 ssd 2 gb atı rodeon hd 7670 intel hd 4000 notebook Samsung 50HU6900 UHD TV DSMART HDSMART UYDU AEGO M 2 1 ses sistemi (ingiliz)
  • Valla süper olmuş exchangede calısıyor artık wifi gücüde forumda anlatılan gibi değil sorun yasayanlar lütfen acces point frekans ayarları ve channel ayarlarına baksınlar
  • Arkadaşlar elimde 16 GB 3G bir iphone var. T.Sim de mevcut. Şu an için ne yapılabilir durumda bu versiyon için? Kendim tecrübe etmek istemiyorum. Ankara dayım. Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa bende ona yardımcı olacağım merak etmesin. Yalnız durum acil.

atlantisprensi@mynet.com

MSN adresim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 21 Ağustos 2008; 9:26:30 >
  • barbee öncelikle anlatımların ve paylaşımların için çook teşekürler , bende dün yaklaşık 4 saat ugrastım 1.1.4 ten 2.0.1 e geçmek için, fakat 2003 diye bir hata alıyorum! forumlarda aradım fakat bu hata koduyla ilgili bir çözüm bulamadım. iTunes te shift + restore yapınca ekran donuyor ve 1-2 dk sonra 2003 hatası veriyor? çözümü konusunda fikri olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: exanta

barbee öncelikle anlatımların ve paylaşımların için çook teşekürler , bende dün yaklaşık 4 saat ugrastım 1.1.4 ten 2.0.1 e geçmek için, fakat 2003 diye bir hata alıyorum! forumlarda aradım fakat bu hata koduyla ilgili bir çözüm bulamadım. iTunes te shift + restore yapınca ekran donuyor ve 1-2 dk sonra 2003 hatası veriyor? çözümü konusunda fikri olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

itunesu sil ve birdaha yukle sorun duzelecektir.

iPhoneia.net

Professional iPhone User & Tamir & Yedek Parca & Teknik Destek
  • Merhabalar;
    1.1.4 olan 2G İphone'numu 2.0.1'e WinPwn (2.0.0.4) ile yükselttim.
    2.0.2'ye yükseltmeyi QuickPWN ile bir türlü beceremediğim için son çare WinPwn (2.0.0.4) ile 2.0.1 e yükseltip onun üzerine 2.0.2'ye QuickPWNRC3 ile zorlamayı deneyeceğim. Yapmışken 2.0.2 yapmak lazım sonra onca program yükleyip telefonu istediğim hale getirdikten sonra yapmak daha meşakatli oluyor.
    Bütün bu hamleler için İponedo Akıl Defterini hazırlayan arkadaşa teşekkür ederim.
    Bu harekete başlamadan önce iki sorum (sorunum);
    1- WinPWN ile unlock edilmiş telefon için QuickPWNRC3'de Unlock Phone seçeneğini işaretleyecek miyim?
    2- Ananas gelmesin diye Boot Logo'yu değiştirdim, orjinal Apple logosu bu güncelleme ile geri gelir mi? (Başka logo açılışı da yavaşlattı gibi geldi.)

tşk..

2.0.1 restore dosyasını indiriyorum, zipli geliyor.

öyle de winpwn programı görmüyor.

unzip yapsam dosya dağılıyor.

ne yapmam lazım?

az önce geçtim 2.0.2 sorunsuz çalışıyor fakat program indirmedim henüz sorunsuz çalışır mı installer ve cydia içindekiler ve backup yaptıktan sonra avea yazan yer att oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predouret -- 27 Ağustos 2008; 20:52:47 >
  • tesekkür ederim paylaşımın için, bende 2 kez sildim tekrar kurdum iTunes i,, 7.7 yi kaldırdım 7.5 kurdum olmadı, sonra tekrar 7,7, kurdum yıne aynı, 2003 hatası devam ediyor .. mecburen 1.1.4 e geri dondum..
    Saygıda mecbur , sevgide özgürsünüz...
  • Öncelikle yapılan işlemler ve anlatımlar için teşekkürler. Bende 3G cihaz var. verilen linkten 3G 2.0.2 dosyasını indirdim. sonra QuickPwnRC3 dosyasını ve 39-46 dosyalarınıda indirdim. QuickPwnRC3 açıp 3G yi seçip iPhone1,2_2.0.2_5C1_Restore yi bulup ok diyorum onay veriyor. ileri diyorum add cydia add installer ve replace boot logos çıkıyor. cydia ve installeri seçtikten sonra ileri diyorum 39-46 dosyasını yüklemem için ekran vermiyor?? Cihazım 3G oluğu için mi direk bağlantı yapmam için ekran geliyor. bu şekilde bağlantı yapıp restore desem ne olurki, itunes üzerinden 2.0.2 ye update demekle aynı şeye gelmiyormu 39-46 dosyalarını bunun içine gömmedikten sonra?? Kotalı kullanıcıyım bı kadar dosyayı boşunamı indirdim şimdi.. Linktki resimli anlatım sadece 2G ler için. 3G ler içinde bi çözüm bulun lütfen. 2.0.2 daha stabiliteymiş bizde görelim bakalım neymiş ne değilmiş..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.