Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw nie başka bi prog arıosun gerek yok ki jeilbreak yaptıysan ve cydia da yüklüyse telde bootneuter indiriver sorunun çözülmüş olur :)) yaw bilgisayardan anlayaman ben iphone yüzünden uzman oldum hee hehehehehe :))))

quote:

Orjinalden alıntı: tristen

Arkadaşlar winpwn-2.5 ile unlok yapmaya çalışıyorum
    versiyonum 2.0.2
    şöyle bir hata alıyorum

öncelikle cihaz 1.0.2'ydi sonra 2.0 ve bilmeden de 2.0.2ye çıktı. bu arada hiç unlok olmamaış bir cihaz.
    unlok olmadan version güncellendi ve şu an unlock yapamıyorum

QuickPwnRC3 ile jailbreak işlemini başarıyla yaptım. ama winpwn 2.5 ile unlok yapamıyorum
    2.5 kullanmak zorundayım, çünjkü sadece 2.0.2'yi bu destekliyor

Bu arada hep xp hem de vista'da denedim

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn

• bootneuter'ı yükledim zaten
    ama Turkcell hatıımı takına active etmemi söylüyor

saygılar

Orjinalden alıntı: Teshki

arkadas hepsi iyi hos iphone 3g sim kilidini nasi acacas peki :( buraya yazip yardimci olurssan sevinirim simdiden tesekkurler

3G'nin sim kilidini kırmak için akşamdan ıslanmış pirinci düdüklüde 2 saat pişirin, soğuduktan sonra 2 gece yastığınızın altında bekletin. 3. gece (3G olduğu için) iPhone'u pirince yatırın ve ay ışığı alan bir yerde bırakın. Sabaha kim kilidi, sim kilidi kırılır.........

Bu kadar yazıyoruz burada okumadan sorun diye mi yahu?
  • kardes onu okuyoruz programdada deneyince goukuyor ama hani 3G acmanin bir yolu varmi diye sorduk cunku elimdeki iphone 3G ve sim kilidi acma sorunu var baska bir turlu acmanin yolu varmi diye sormustum

Partition u 800mb almamiz soylenmis... Bunun ozel bir nedeni varmi ?

Orjinalden alıntı: m_carleone82

@ barbeee

Partition u 800mb almamiz soylenmis... Bunun ozel bir nedeni varmi ?

Evet daha düşük partition büyüklüğünde programın ipsw dosyasını hazırlayamayıp, çökme ihtimali var.

Arkadaşlar forumu uzun zamandır (yabancı forumar dahi) taki pediyorum fakat kafam biraz karıştı. Iphone 3G ile Iphone arasında sadece frmware farkımı var ? Yani her ikisini de aynı winpwn 2.5 ile unlock edebilirmiyiz ?
    Bundan başka Jailbreak' yapan programla hem Jailbreak hem de unlock yapabilirmiyim aynı zamanda ? IPWS olayını anladım inşallah ileride paylaşmaya başlarız ama kimse 3G olayından bahsetmiyor benim de kafamı karıştıran şey bu.

Ve şimdilik son olarak hangi Frmware tavsiye edilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sohrabeck -- 1 Eylül 2008; 14:55:43 >
  • Daha önce telefonu pwnage işleminden geçirmiş isek. Winpwn 2.5 ile sadece 2.0.2 için custom bir ipsw dosyası oluştursak. Daha sonra pwnage işlemi yapmadan direk itunes ile oluşturduğunmuz custom ipsw'yi göstererek restore etsek acaba olur mu? Yoksa her versiyon yükleme işlemi için pwnage işlemi gerekiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sohrabeck

Herkese selamlar

Arkadaşlar forumu uzun zamandır (yabancı forumar dahi) taki pediyorum fakat kafam biraz karıştı. Iphone 3G ile Iphone arasında sadece frmware farkımı var ? Yani her ikisini de aynı winpwn 2.5 ile unlock edebilirmiyiz ?
    Bundan başka Jailbreak' yapan programla hem Jailbreak hem de unlock yapabilirmiyim aynı zamanda ? IPWS olayını anladım inşallah ileride paylaşmaya başlarız ama kimse 3G olayından bahsetmiyor benim de kafamı karıştıran şey bu.

Ve şimdilik son olarak hangi Frmware tavsiye edilir ?

iPhone 2G (ilk iPhone), iPhone 3G ve iPod Touch için çıkan sürüm dosyaları farklı. Dolayısı ile hangi cihazı kullanıyorsanız ona ait dosyayı indirmelisiniz.

Winpwn bu cihazların üçü için de işlem yapabiliyor.
    iPhone 2G: sim kilidini kırıyor (Unlock), Jailbreak ve Activate işlemlerini yapıyor.
    iPhone 3G: Jailbreak ve Activate
    iPod Touch: Jaiilbreak ve Activate

Versiyon yükseltecekseniz dikkat etmeniz gereken temel husus IMEI numanızın klonlanmış olup olmamasıdır. Eğer klonlanmış ise baseband'i yükseltirseniz imei numaranız orijinaline döner.

Versiyon 2.0.2 sanıyorum içlerinde en düzgün çalışanıdır.

• Barbee teşekkürler

Yeni alınmıl olan bir Iphone 3G için yapılması A'dan Z'ye yapılması gerekenleri açıklayan bir mevzu varmıdır acaba ? Varsa esirgemeyin lütfen.
    Ayrıca rus sitelerinde winpwn 2.5 Beta için sakıncalı demişler. Kaygıdeğer bir durum varmı acaba ?
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sohrabeck -- 1 Eylül 2008; 20:35:56 >
  • ya arkadaşlar lütfen yardım her şeyi eksiksiz yapıyorum makinede sorun yok ama restart atıyor...itunes ile normal şekilde 2.0.2 yapılmış iphone var winpwn yada quickpwn ile custom dosyasını oluşturuyor daha sonra yönergelerle dfu mod tam işleme başlıyacak fakat daha sonra pc restart atıyor hem winpwn hemde quickpwn aynı şeyler başıma geliyor..belki 500 sefer denedim ama hep aynı yerde restart atıyor...nolur bi açıklama yapın kafayı yiyeceğim en sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatlower -- 2 Eylül 2008; 2:31:56 >

Orjinalden alıntı: fatlower

ya arkadaşlar lütfen yardım her şeyi eksiksiz yapıyorum makinede sorun yok ama restart atıyor...itunes ile normal şekilde 2.0.2 yapılmış iphone var winpwn yada quickpwn ile custom dosyasını oluşturuyor daha sonra yönergelerle dfu mod tam işleme başlıyacak fakat daha sonra pc restart atıyor hem winpwn hemde quickpwn aynı şeyler başıma geliyor..belki 500 sefer denedim ama hep aynı yerde restart atıyor...nolur bi açıklama yapın kafayı yiyeceğim en sonunda

Şunları deneyin:
    1). USB'ye bağlı diğer bileşenleri sökün.
    2). USB sürücülerini güncelleyin.
    3). USB'den bağlanan kullanmadığınız aygıtların sürücülerini sisteminizden kaldırın.

Örneğin, Logitech QuickCam'in sürücülerinden dolayı bu problemin aynısını yaşadım zamanında.

• Bende sorunsuz sekılde gectım ama sım kılıdı kırılmadı "No Service" yazııyor.Yardımcı olursanız sevınırım.

bu dediğin işlemi yaptım bir ara telefon kapandı yükleme sırasında emin olmadım işlemin tam olarak yapılım yapılmadığından...
    nasıl emin olabilirim doğru veya yanlış yapılıp yapılmadığına...

telefona "cydia" ve "installer" diye iki tane icon eklendi ...

internetten indirdiğim programları telefonuma kurmak için ne yapmam gerekiyor ?

teşkkrüler
    iyi çalışmala.r
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.