Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu formda emeği geçen bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler winpwn nin en son sürümü çıktımı acaba?? bide kendi hazırladıkları costum firmwarelerini paylaşan arkadaşlara bi teşekkür daha saolun var olun ama ben hala indiremedim bir türlü... acaba çalışan ,denenmiş bir 2.0 costumfirmware upload eden bir dost var mı? benide artık 2.0 heyacanı sardı.. :))
  • sa arkadaslar yeni iphone 3G 16 gb lik aldim ve su anda herseyi activite ettim yeni surum versiyonunuda yukledim benim sormak istedigim kartin simlock olayini nasil acicicam ? bana bu konuda yardimci olur musunuz ?

simdiden tsk ler
  • Merhaba arkadaşlar.hepinizin eline sağlık.Fakat sanırım benim büyük bir sorunum var.( Telefonunuzu DFU Mode'a alıp, iTunes ile shift+restore yaparak size özel yaratılmış ipsw'yi yüklemeniz gerekecek. Bunun için telefonunuzu DFU Mode'a alın.) aldım.itunes açılıyor ve i phone için update istiyor.devre dışı bırakamıyorum sürekli aynı yere geliyor,kabloyu çıkarttım sakatlık çıkmasın diye,bi türlü geçemedim orayı.Fakat ekran karanlıklara büründü daha da açılmıyor.Şarja taksama bişey yok.Nuh diyo Peygamber demiyo alet.Naapmam lazım acil yardım lütfen
  • arkadaslar ne yaparsam yapayim 1604 ten kurtulamiyorum. dfu mode a aldigimdan eminim restore islemi basladiginda ekran bembeyaz oluyo sonra kapanip aciliyo ve elma resmi cikiyo beliyorum bekliyorum fakat surekli 1604 veriyo ne yapmaliyim ??? 1.1.4 e geri doneyim diyorum 2.0 firmware yuklerken yine 1604 hatasi veriyo ne yapabilirim??? telefon acilmiyo yardim edin lutfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdulbay000001 -- 8 Ağustos 2008; 2:44:33 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fferen -- 8 Ağustos 2008; 14:06:11 >

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn
    enable baseband update
    neuter boootloader 3.9/4.6
    unlock baseband
    seçenekleri bende aktif değil işaretleyemiyorum
    bunun sebebi ne olabilir acaba yardımcı olacaklara teşekkür ederim şimdiden
    Saygılar
  • arkaadaslar ben dfu moduna aliyorum yani siyah ekranda duruo itunes da goruo shift+restore ediorum sora bembeyaz ekran gelio iphona sora 1601 hatasi diip kapatiyor...

böyle değil yani eski tip

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn

Hayır çünkü mp3 atmak istiyorum ve ben bu telefonu amerikada da kullandığım için bi sürü para ile satın aldığım oyunlarım da var onları da yüklemek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guyratlee -- 9 Ağustos 2008; 0:10:27 >
  • bütün adımları yapıyorum ancak shift+restorada customı çitikten sonra preparing for iphoneda kalıyor ve 1601 hatası alıyorum

yardımcı olablicek var mdır?

Dikkat:
    http://www.appleiphoneapps.com/2008/07/how-to-newbies-guide-to-winpwn-20-jailbreak/ adresinde, ACTIVATE PHONE seçeneğini seçmeden ipsw yaratmanızı, yoksa telefonunuzun sinyal almayacağı belirtilmiş. ACTIVATE PHONE seçeneğindeki işareti kaldırıp, yaratılan ipsw’yi iPhone’unuza kurduktan sonra iPhone’u iTunes’a bağladığınız anda activate işlemini gerçekleştireceğini önemle vurgulamışlar. Bu tarz bir sıkıntı yaşayan varsa, bunu dikkate almalı.

Böyle bir sorun ile karşılaşırsan geri dönüşü varmı?
    1.mesajdaki işlemlere başlamadan önce itunes açıkmı kalması gerekiyor. Çünkü şöyle bir ifade var; " iTunes’a Pwned! işleminin yapıldığına dair uyarı çıkacaktır."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcelor -- 12 Ağustos 2008; 0:08:30 >

• eline emeğine sağşlık
  • arkadaşlar iphonumu (3g) turbosimle kullanıyordum. telefona upload programı buldum bitane itunes gibi. sonra telefon ıtuneste hata verdi yeniden restore yap dedi. restore işlemini yapmak için ipw dosyası oluştururken "Activate Phone" seçeneğini seçiyormuyuz.

1- 2.01 versiyon windows vista da çalışırmı? yönergeleri mac deki gibi vistada da yükleyebilir miyiz?
    2-Ben Asus laptop kullanıyorum ve telefonum 1.1.4 verisiyon (2G) daha önce 2.00 versiyon çıkmıştı vista ile yüklenmiyordu ben 2.01 versiyona yukarıda anlatıldığı gibi mac olmadan pc ile geçebilir miyim?
    (2 soru da birbirine benzedi) :)
    Nissan NOTE 1.4 Tekna SAMSUNG GALAXY S6 inci beyazı samsung i5 3210 8gb ddr3 1600 120 gb ocz vertex 3 ssd 2 gb atı rodeon hd 7670 intel hd 4000 notebook Samsung 50HU6900 UHD TV DSMART HDSMART UYDU AEGO M 2 1 ses sistemi (ingiliz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: fujisie

Yukarıda anlatılanları ve yorumları okudum 2 sorum olacak cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1- 2.01 versiyon windows vista da çalışırmı? yönergeleri mac deki gibi vistada da yükleyebilir miyiz?
    2-Ben Asus laptop kullanıyorum ve telefonum 1.1.4 verisiyon (2G) daha önce 2.00 versiyon çıkmıştı vista ile yüklenmiyordu ben 2.01 versiyona yukarıda anlatıldığı gibi mac olmadan pc ile geçebilir miyim?
    (2 soru da birbirine benzedi) :)

dun akşam 3g mi 2.0.1 e upgrade ettim.vista kullanıyorum hiçbi sorun olmadı. ama hala şebeke sorunu yaşıyorum sanırım turbo simde sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atlantiq -- 17 Ağustos 2008; 11:11:13 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kosebros -- 17 Ağustos 2008; 12:15:26 >

Buldum alpine miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CagLaR. -- 17 Ağustos 2008; 15:36:18 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.