Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sertach_khan

Arkdşlar ellerinize sağlık süper oldu walla

Benim soruma bi cevap verseydin cok sevinirdim :(
  • Deniz; Bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla bu mümkün değil.Yani yasal yollardan kayıt yapılmış iphone lar için 2.0 geçilmesi tavsiye ediliyor.Sanırım biraz beklemen gerekecek veya kayıt altına alabilirsen ozaman geç derim ben.
  • Arkadaşlar ben bugün itibariyle 2.0'a geçtim fakat wi-fi gözle görülür birşekilde zayıfladı, 1.1.4 teyken bilgisayarın başında 2 bağlantı buluyordu iphone, şimdi yok. Bilgisayar 2 bağlantıyı görüyor fakat iphone 1 tanesini bulabiliyo o da taa duvarın dibine kadar gidince, wifi de böyle bir zayıflama mantık kuralları dahilinde midir eğer öyle ise bi çözüm yolu varmı 2.0'ı tekrar yüklemeyi düşünüyorum ne dersiniz işe yarar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1iphoneumvar -- 4 Ağustos 2008; 3:14:50 >
    %appdata%\Apple Computer\iTunes
    3. Açılan klasörden Device Support klasörünü açın.
    4. O klasördeki dosyaları başka bir lokalizasyona taşıyarak o klasörde olmamalarını sağlayın.
    5. Ve son olarak aşağıdaki dosyayı oraya koyun.
    x12220000_4_Recovery.ipsw

bunu yaptiktan sonra 1601 hatasi almaya basladim ve telefonu bi daha acamadim . ama n hikmetse sabah kalkip usb ye baglayinca tlf acildi . acaba sarji bittigi icinmi cikmistir dfu moddan yoksa belirli bi sureden sonra cikarmi . bide 2..0 imi unock edebilmemm icin n gerekir ?

bu arada yeniden unlock etmeye calisirken bisi dikkatimi cekti 13. adimda yazilan itunes in pwned isleminin gormesi olayi bende olmadi sorun bu olabilirmi eger buysa nasil cozebilirim ?

• Yazacam yazacam diyorum 2.0'a kaptırmaktan kendimi yazamıyorum buraya

2 gün önce sağ salim 2.0'a geçtim. Öncelikle Barbee'ye teşekkürler.

Ama kolay olmadı geçmem. 1601, 1603 ve 1604 hataları da beni buldu ve sonra farkettim ki DFU mode'a yanlış almaymış sorun.

Daha önceden de yazan olmuş burda ama tekrar hatırlatmakta fayda var:
    1601, 1603 ve 1604 Hatası Alan Tüm Arkadaşların dikkatine!

Custom Firmware'ınızı düzgün oluşturduğunuzu düşünerek, aldığınız bu hata muhtemelen yanlış DFU mode'a almanızdan kaynaklanıyor!
    DFU mode dediğimiz anda, telefonun ekranında iTunes'a bağlanma ikonu olan simge ve USB kablosu olmayacak!

Peki ne olacak? Ekranda hiçbirşey olmayacak. Yani simsiyah ekranda ama açık.
    Bunun için açık olan tel.e aynen reset atar gibi önce HOME tuşuna basılı tutarken, sonra Power tuşuna basın. Sonra ekran kararınca Power'ı hemen bırakıp Home'a basılı tutmaya devam ederek bekleyin. 15 sn. çok uzun bi zaman gibi gelebiliyor basarken ama Home'a basılı tutmaya 15 sn daha devam edin.
    WinXP veya WinVista farketmez, DFU mode'a geçtiğinde bir aygıt bağlantı sesini bilg.inizden duyunca bırakın o tuşu. (Tekrar söylüyorum ekran siyah kapkara olmalı. Hiçbir logo yok!)

Bunu çözene kadar canım çıktı, derken bu konuda bir arkadaşın mesajında gerçeği farkettim. iTunes, iPhone'daki logolu ve logosuz her iki modda da (Recovery ve DFU) "Recovery mod'a alınmış bir iPhone bulundu" mesajı veridiğinden gerçeği geç buldum.

Kolay gelsin

2.0 hakkındaki görüşlerimi daha sonra yazayım. Bu mesajım uzun oldu çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apollo11 -- 4 Ağustos 2008; 19:25:42 >

• http://www.****upload.com/tr/?d=3UONO9VI (**** yerine 'mega' yazın)

Güle güle kullanın

merhaba bu linki tıkladığımda açamıyorum. açabilen biri yardımcı olursa sevinirim

Orjinalden alıntı: dunyao

aynı sorun bende de var, kimse yardımcı olamadı bugüne kadar.

yapabileceğin tek şey, cydia'yi işaretlemeden yap, öyle yapınca oldu, ama telefona cydia kuramamış olduk.

quote:

Orjinalden alıntı: wisdomtr

Arkadaşlar, Hem masa üstü hemde notebook da denedim bir turlu custom firmware olusturamıyorum sonuna doğru hata veriyor. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Nasıl çözeceğim. biilen varsa lütfen.

Arkadaşlar sonradan cydia eklenemiyormu. Teşekkürler.

...Uncharted1...Uncharted2...Heavy Rain...Resident Evil 5...Metal Gear Solid...NFSHP...Mortal Kombat 9...Fifa 11...COD 7...
  • Hayır malesef öyle bir şey olmuyor.
  • Ya arkadaşlar daha bir saat önce 2.0 yptımda şu appstoredan bişey yüklemek için ne gerekiyor???(free olanlar için accaunt istiyorda)

8/5/2008 11:47:50 PM - This is winpwn ver.:2.0.0.3 RC1
    8/5/2008 11:47:50 PM - Apple Mobile Device Support Version 2.0.1.5 installed.
    8/5/2008 11:47:55 PM - Unknown file: C:\Documents and Settings\*****\My Documents\My Downloads\iPhone1,1_2.0.1_5B108_Restore.ipsw
    8/5/2008 11:48:08 PM - 62 logos available online
    8/5/2008 11:48:08 PM - 0 custom payloads available online

diyor. Sanırım daha 2.0.1 desteklemiyor. 2.0 ile gecicez bakalım insallah sorun cıkmaz :)
  • ya daha halen cvp bekliyorum benim sorunum dfu mode deil . okadarini anlarim hem itunes iphone u dfu modda oldugunu soyluyor . ya bii turlu shift restore yaptiramadim surekli 1600 lu hatalari aliyorum artik ne yapacagimi sasirdim bir an once halletmek zorundayim itouch kisali dolasiyoz ortalikta
  • arkadaşlar bende 11. adıma geçmeden ayarları yapıp save dedikten sonra yeşil çizgiler ilerliyor en ama en son 11. adımdaki gibi "succesfuly created ipsw file" demeden herhangi bir hatada vermeden winpwn kendini kapıyor. neden olabilir??
  • arkadaslar dfu moda alamiyorum. ekranda usb kablosu ve itunes cd cikiyo. home ve pwr tusuna basili tutuyorum ekran tamamen kapaniyo. bu sekilde yuklemeyi deniyorum ama hala 1604 hatasi aliyorum. yardim edin telefonsuz kaldim :(
  • Sekizinci adım
    Custom Payload sekmesini seçin ve buradan ipsw dosyasına dahil etmek istediğiniz özel programları seçin.

bu alan da hangi özel programları yüklememişz gerekiyor.

Dokuzuncu adım
    Advanced sekmesine geçin, Activate Phone, Enable Baseband Update ve Unlock Baseband seçeneklerini işaretleyin.

bu alan da ise "enable baseband update" sekmesi dahil diğerleri seçilmiyor.

sorun ner ola bilir...

teşekür ederim
  • arkadaslar biri yardim etsin lutfen... telefon recovery mode da kaldi dfu mode a gecmiyorum. ekranda usb kablosu ve itunes cd si cikiyo. bu durumdayken dfu mode a nasil gecebilirim??? telefonu bilgisayara bagladigim da itunes da direk "restore etmelisiniz" diyo. ne yapmaliyim???
  • emegi gecen herkese tsk ederim sonunda unlocked oldu bizim iphone yapamanlara onerim ziphone 3.0 da otomatik dfu ya alma dugmesi var ona basip yapsinlar uyari alanlarin yuzde 99 u dfu ya alamadigi icin yapamamisdir . tecrube konusuyor :D
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.