Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar fake imeide WinPwn düzgünce yapıp 202 ye gecen yokmu allah askına ?
  • bölümümüzde çok fazla üst konu olduğu için bu konuları tek bir linke alıp bölümümüzü daha düzenli hala getirmeye çalışıyoruz bu konu linkini yine üst konuda iPhone Bölümü Önemli Konu Linkleri başlığından tıklayarakta ulaşabilirsiniz iyi forumlar
    Iphone de kalıyor arkadaşlar beyaz ekranda.
    Yardımcı olabilecek var mıdır ?
    2.1 den 2.0.2 veya 2.0.1 e downgrade nasıl yapılıyor ?
  • Arkadaslar İphone2g 1.1.4 versiyonlu cihazım var bunu 2.1 e yukseltmek ıstıyorum acıkcası hıc denemedım bilmıyorumda nasıl yapacagımı bana özel msjla anlatabılecek arkadaş olursa cok sevınecegım ve dua edecım ılgılenen herkese sımdıden teşekkur ederım
    benim abd den getirttigim iphone 1.1.4 üm var 9aydır sorunsuz çalışıyordu.iphone itunes a bağlı iken sanırım yanlışlıkla bir şeye bastım sonra bişeyler yüklediğini farkedince birden kabloyu çıkarttım ve yarıda kaldı sonra birden herşey gitti tel.den şu an SIM locked insert an unlocked and valid sim to activate iphone yazıyo ekranda sadece emergency call var ve locked sim diyo:((
    ne yapabilirim yardımcı olabilirmsnz lütfen?

Orjinalden alıntı: ayselelcin

arkadaşlar merhaba.
    benim abd den getirttigim iphone 1.1.4 üm var 9aydır sorunsuz çalışıyordu.iphone itunes a bağlı iken sanırım yanlışlıkla bir şeye bastım sonra bişeyler yüklediğini farkedince birden kabloyu çıkarttım ve yarıda kaldı sonra birden herşey gitti tel.den şu an SIM locked insert an unlocked and valid sim to activate iphone yazıyo ekranda sadece emergency call var ve locked sim diyo:((
    ne yapabilirim yardımcı olabilirmsnz lütfen?

Siz yanlışlıkla 2.1 versiyon yüklemişsiniz büyük ihtimalle. Ya jallbreak yapıp 2.1 ile yola devam ediceksiniz, yada 1.1.4 e geri döneceksiniz.
    Saygılarımla...

Not; Korkulacak birşey yok yanlız, heyecan yapmayın sakince yönergeleri izleyin sorun ortadan kalkıcaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oral.sezen -- 27 Ekim 2008; 15:47:41 >

arkadaslar benım bı sorum olucaktı cewaplarsanız benı cok mutlu edersınız :)

hongkong tan ıphone 3g aldım sım unlocklu hatım taktım kulanıyorum..

jaılbreak ı kurdugm zaman bu unlock olayında sorun yasaarmıyım onu sormak ıstıyorum sızlere kesın bısey solersenız sevınırım
  • Bu topiği uzun süredir takip ediyorum o kadar çok soru sorulmuş ki hangi birine cevap yazılabilir? İlgili arkadaşlar deneyimlerini anlatmışlar bence bu kadar soruya cevap yetiştirmek zor olacaktır sorunlara çözüm üretmek adına işlem yapan arkadaşlar deneyimlerini anlatsınlar böylece saha az soru sorulur ben 100lerce soru ile karşılaştım üstelik bu soruların çogunun cevabı verilmiş kullanıcılar forumu ne yazık ki iyi okumuyorlar anlaşılan. Böylelikle birçok kişinin kafası karışıyor ve hata bile yapılabiliyor.

Şehir efsanesi üretmek tahmin yürütmek yerine lütfen müsbet ve ilmi cevaplar yazalım. Sonuçta herkesin telefonu kendi gözünde değerlidir. Aman Allah zeval vermesin bu gavur icadı iphonelerinize :)

3-4 gönüllü üyenin katkıları ile güzel bir forum olmuş ancak bu kadar çok soru karşısında cevaba yetişemeyenler adına forum etkisini kaybetmiş gözüküyor.

Bu sadece benim öngörüm.

Saygılar.
    Nissan NOTE 1.4 Tekna SAMSUNG GALAXY S6 inci beyazı samsung i5 3210 8gb ddr3 1600 120 gb ocz vertex 3 ssd 2 gb atı rodeon hd 7670 intel hd 4000 notebook Samsung 50HU6900 UHD TV DSMART HDSMART UYDU AEGO M 2 1 ses sistemi (ingiliz)

• Ya arkadaşlar ben iphone yi 2.1 ile update etmiştim. sonra telefonu resetledim ayarların yedeğini almamışım telefonun tekrar kırılması gerekiyordu ben de yönergeleri takip ederek Quickpwn ile kırdım fakat kırma sırasında 2.0.2 yi kullandım telefonda ise 2.1 kurulu idi

Neyse bu telefonda itunes falan çıktı ben de DFU ya aldım telefonu sonra kırma işlemini yaptı program.

Ardından telefon açıldı o ayar ekranı geldi 3.9 4.6 yazdı sonra elma logosu geldi ama TELEFON AÇILMIYOR ne yapacağımı bilemedim itunes de görmüyor telefonu tekrar quickpwn denedim olmadı winpwn ile de denedim olmuyor
    telefon şimdi açılıyor o elma logosu çıktıktan sonra işlem yaptığını gösteren o yuvarlak küçük dönen şey çıkıyor. ama o da kilitleniyor telefon saatlerdir böyle kaldı

Lütfen anlayan birisi yardım etsin ne yapacağımı bilmiyorum tekrar DFU ya da alamadım...

bugun genpa garantili bir iphone 3g aldm..jailbreak yapmak istiyorum ama bir sorum olucak

jailbreak yapınca turbosim 'e ihtiyacım olacak mı? yoksa direk hattımı takınca yine çalışacak mı telefonum?

bir de jaikbreak işlemi sırasında sim kartımı çıkarmam gerekiyor mu?

Orjinalden alıntı: ertugbilgin

--------------------------------------------------------------------------------

bugun genpa garantili bir iphone 3g aldm..jailbreak yapmak istiyorum ama bir sorum olucak

jailbreak yapınca turbosim 'e ihtiyacım olacak mı? yoksa direk hattımı takınca yine çalışacak mı telefonum?

bir de jaikbreak işlemi sırasında sim kartımı çıkarmam gerekiyor mu?

bendede sim kilitsiz 2.1 3G vardi(almanyadan aldim).dün jailbreak yaptim.ne versiyonla ilgili nede jailbreak den sonra sim kilidi ile ilgili herhangi bir problem yasamadim.halen turbo simsiz kullanabiliyorum.sendede problem olacagini sanmiyorum

Bu 2.1 ye yada 2.0.2 ye yükseltsem ne gibi değişiklikler olcak ? şuanki halinden memnunum fakat sıkıntıdan yükseltebilirim

1. 2.1 e mi yükseltelim 2.0.2 yemi arkadaşlar acil yardım

2. birde benim imei pasaport kayıtlı. imei değişme falan olmuycak dimi

3. itunes 7.7 denmiş. iTunes 7.7.0.43 bu sürümü buldum olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Honey Sweety -- 6 Kasım 2008; 13:34:41 >

18. adım sonuan kadar geliyorum ama sonrasında program kendini tamamen kapatıyor ne yapmam lazım, yardım ederseniz sevinirim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm#22328992

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

quote:

Orjinalden alıntı: shaq t

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Dostum kurdum ama uygulamadan önce sorayım,heryerde araştırdım ama kimse net birşey söylememiş...

TAM OLARAK 4.6 yapmanın ne gibi bir getirisi var ?

ilk sayfaya bak çok güzel anlatıyor....

Elbet okudum ama bukadar 4.6 olmasını istenmesinin sebibi daha çok şey mi...Bu söyleti olan 2.0 versiyonu gelince Apple'ın isterse bizimkileri kitleyebilecek olması falan mı ?

Yani o da söylenti, onun dışındaki getirileri sanki çok elzem gözükmedi bana,ama yanılıyor olabilirim belki de çok önemli...

Onun için sordum sana yani

Ya sonuçta BootNeuter ile BL yi 4.6 yapmak 10 dakika bile sürmüyor ve çok basit. Ben az önce canım istedi diye yaptım. 3.9FB Bootloader lı telefonum şu anda 4.6 bootloader a sahip. Yani bu kadar basit bir işlem. Sen yap BL yi 4.6, başın ağrımasın bence... Hiç olmadı psikolojik olarak rahat olursun :)

Merhaba ,

Sitede yeniyim,,3 haftalık iphone sahıbıyım.3g 8gb ve 3.1.2 versıyon jaılbreak ve unlock olarak londradan geldı.Kayıtlı degıl.Bildigim kadarıyla BL 4.6 olursa ziphone ile imei change yapılabılıyomus.Tel kapandı ve kullanamıyorum.ipod touch oldu bu aralar :)).sanırım benim BL3.9 cunku ziphoneda ımeı change cıkmıyo.Ben sadece BL3.9 dan BL4.6 ya gecmek ıstıyorum.Digerleri zaten yapılmıs durumda.

Bunun için bana yardımcı Olur musunuz??Ayrıca siteye ve emegı gecenlere cok tesekkur ederım..yenı gırenler bıle hersey hakkında kolayca bılgı sahıbı olabılecek durumda acık ve secık bılgıler sunulmus.Allah razı olsun..Yorum yapan herkes bılınclı durumda bu cok guzel.uye oldugum ıcınde mutluyum.sureklı takıp edıcem.Ellerinize saglık.Cevabınızı en yakın zamanda almayı mud edıyorum..

SaygılarımlA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andyan -- 4 Aralık 2009; 20:24:43 >

• barbee B kullanıcısına yanıt
    usta geri dön...
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.