P

Yüzbaşı
10 Şubat 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 27 (Bu ay: 0)
Gönderileri
private void button1_Click_1(object sender, EventArgs e) 
{
if (comboBox1.SelectedIndex.ToString()=="MADEN MAKİNELERİ")
{

this.Visible = false; //ana formumuz gizleniyor
Form2 userform = new Form2(); //formu oluşturuyoruz
userform.ShowDialog(); // oluşturduğumuz form gösteriliyor
this.Visible = true; //showdialog kullandığımız için bu bölüm gösterdiğimiz form kapananınca çalışıyor ve ana formumuz ekrna geliyr
this.BringToFront(); // son olarak ana formumuzu diğer pencereler varsa ön plana alıyoruz.

}

Arkadaşlar buttona tıkladığımda combobox daki seçime göre formların açılmasını istiyorum.Ancak bir türlü başaramadım.C# da yeniyim ustalar bir el atarsa sevinirim
Arkadaşlar şuan kullanmakta olduğum lancool pc-k56 kasanın yan tarafına 14 lük fan taksam hava sirkülasyonu açısından sorun olur mu?

Ayrıca ekran kartı Hd 4670 çok ısınıyor hem bunun soğutulmasına yardımcı hemde anakartı soğutabileceğim bir fan önerisi lazım. Hazır değiştirmeye başlamışken intel quad 9400 için cpu soğutucu alayım diyorum. DFI LANParty DK P45-T2RS Plus anakartın kuzey köprüsünede soğutucu...

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
son 1 aydır monitör araştırıyorum artık sıyırma noktasına geldim 800 liraya kadar limitim var üniversitede öğrenciyim tv yok nette de yapıcak bişey kalmadı artık (face-msn zaten sevmem) şöyle full hd bir monitör alayım birde d smart hd takıp izlemek istiyorum sizce monitör-tv özellikmi alayım yoksa hdmi girişli güzel bir monitör mü alayım receiverın hdmi çıkışı oluyor sanırım tam emin değilim ama almışken bir kere para harcamak istiyorum tavsiyeleriniz nedir tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
Merhabalar 1 hafta önce büyük bir hevesle vatan bilgisayardan aldığım ekran kartımı aynı gün içerisinde pc me takmış driverını yüklemiş ve deneme yapıyordum başlangıçta pek fazla sorun çıkarmadı ekran kartım olmadan kullanırken kasılmayan pc kasılmaya başladı önceleri sonra aynı kartla böyle bir sorun yaşayan var mı diye araştırdım burda ama bulamadım DH nin yaptığı inceleme videosunu izlerken birden video dondu ve "pat" pc sebepsiz yere kapandı 3 kere aynısını yaptı videoların sonuna geldiğinde pc donuyor artık ve uzun zamandır görmediğim bir dostumu o mavi ekranla bu gece buluşturdu

en kötü yanı ; o kadar para veriyorum ekran kartı alıyorum vatan bilgisayarın müşteri hizmetlerinden yardım alamıyorum ilgilenmediler bile ve standart olarak paketlerde çıkan HDMI dönüştürücü bende çıkmadı

son olarak yüklediğimde aygıt yöneticisinde ATI HD 2600 XT olarak gözüküyor bu normal midir?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 591
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 826 (Bu ay: 20)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.