Şimdi Ara

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
4
Favori
80.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konunun kilitlenip çözüm bulunabilecek yeni bir konunun açılmasını yönetici arkadaşlardan rica ederim.
    Foruma bakıyorum da kimse memnun değil herkesde bir sorun kardeşim biz de insanız biz de bir an önce geçmek istiyoruz ancak yazılanlardan korkup yapamıyoruz elimizdeki telefon sonuçta türkiye için çok değerli o yüzden lütfen işlemi yapan arkadaşlardan daha detaylı bilgi alalım genelde yapıp sorunu olmayanlar 2 kelime yazma özeni gösteremiyorlar yazanlar da genellikle sorun yaşıyanlar. Saygılar.
    Nissan NOTE 1.4 Tekna SAMSUNG GALAXY S6 inci beyazı samsung i5 3210 8gb ddr3 1600 120 gb ocz vertex 3 ssd 2 gb atı rodeon hd 7670 intel hd 4000 notebook Samsung 50HU6900 UHD TV DSMART HDSMART UYDU AEGO M 2 1 ses sistemi (ingiliz)
  • hocam aslına bakarsan çok da abartılacak bir olay yok yani şu anki yazılımdan herhangi bir sorunum yoktu ancak merak işte bende denedim yükseltmeyi ama muhtemelen bu mod geçişlerinde hata yaptım ve cihaz iyice sapıttı açılmadı falan sonra cihazı açtım bir şekilde ancak servis yok diyordu vede ekrana tamir gerekli iphone arama yapamaz diye bir yazı çıktı :) komik olan şu ki problem yok iken problemi kendimiz yaratıyoruz. sorun çok basit eski imei ye döndüm fake imei ve cihaz çalışıyor. :) 1.1.4 kullanıyorum. aÇıkçası burdkai terimlerin çoğundanda anlamam ancak şu an için 2.0.2 gereksiz yani aceleci bir davranış olur illaki sıkıntıları çıkacaktır. Herkesi keyfi bilir ne güzel açıklamışlar işin aslı yapılmayacak birşey de yok :) eğlence olsun değişiklik olsun hayat böyle zaten :) problem çıkmassa canın sıkılır çıkıncada sıkılır
    "raçlar --> klasör seçenekleri --> görünüm ---> bilinen dosya türlerinin uzantılarını sakla tiki kaldır zip yazan kısmı ipsw olarak değiştir"yardımıyla çözüldü.
    1- UnLock Phone seçeneğini yine de işaretledim, faydası oldu.
    2- Orjinal Apple Boot Logo'su ananası seçmeyince geldi.
    Şimdi sıra geldi programlar yüklemeye.
    Araya sıkıştırmadan edemeyeceğim;
    SMSD veya iSMS gibi bir kapsamlı SMS programı bulan oldu mu?
    Sevgiler...
  • bende barbee arkadaşımızın yönergesiyle 2.0.2 ye geçtim, 2.0.2 ye restore yaparken 1014 hatası aldım 2. defa restore yapınca o hatayı almadım sonra quickpwn la dfu moda almada sıkıntı yaşadım ama hepsini hallettim ve şimdi 2.0.2 kullanıyorum 2.0.1 den farkı yok gibi...

barbee arkadaşımıza teşekkür ederim
  • 2.2 düzeltilmiş şekilde QuickPwnRC3 geçtim sorunsuz youtubede çalışıyor baktım şimdi program ve kayıtlarımı restore ediyorum. fark ne derseniz ben bişey göremedim zaten 2.1 den farkı varmı bilmem hiç kullanmadım 2.1 direk 2.0 dan geçtim kolay gelsin hepinize. ama şu kesin artık restore yapmak çok kolay hale geldi QuickPwnRC3 çok güzel bir program olmuş.

Kim, insanların dînî işlerinde Allah'ın faydalı kıldığı bir ilmi gizlerse, Allah, Kıyâmet günü onu ateşten bir gem ile gemler.Hz.MUHAMMED(s.a.v)
  • şu anda gördüğüm bi sorunu sizinle paylaşmak istedim. quickpwn ile cydia ve installer i yükleyen arkadaşlar eğer işlem bittikten sonra ekrana ikonları gelmezsen eğer, masaüstüne bir ikon atın (nasıl yapılacak: app storeden bedava bir uygulama yükleye bilirsiniz) onu yükledikten sonra ekranda yer değiltirme filan yaparken gelir, gelmezse eğer o sizin sorununuz...

başka bir önerisi olan var mı?

Orjinalden alıntı: tristen

Arkadaşlar 5 saattir burada anlatılan yöntemle telefonumu kırmaya çalışıyorum
    version 2.0.2 oldu ama sanırım DFU moda alırken hata yapıyorum yada başka birşey

başka bir önerisi olan var mı?

en son yere geldin recovery mode aldıya orda

1. si 5 second

2. si 10 second

3.si 30 second dediği anda home ve kapatma tuşuna birlikte basıyorsun ekran tamamen karardıktan 3 saniye sonra kapatma tuşunu bırak ve home tuşuna basmaya devam et o sayfada yükleme yapmaya başladığı anda bırak işlem tamamdır gerisini halledersin

dostum QuickPwnRC3 ile deniyorum ben

bende onu diyorumya

[2.0.2] iPhone2G Unlock, iPhone3G Jailbreak | WinPwn & QuickPwn

şu hatayı veriyor
    sanırım dfu moda alamıyorum cihazı

yaw kardeş bende onu diyorumya oraya gelmeden önce sayılar sayıyo
    bunu dene çözüme ulaşacaksın

en son yere geldin recovery mode aldıya orda

1. si 5 second

2. si 10 second

3.si 30 second dediği anda home ve kapatma tuşuna birlikte basıyorsun ekran tamamen karardıktan 3 saniye sonra kapatma tuşunu bırak ve home tuşuna basmaya devam et o sayfada yükleme yapmaya başladığı anda bırak işlem tamamdır gerisini halledersin

• işte bunda syılar yazmıyor
    geri sayım yok
  • bak şimdi quickpwn kapat ve tekrar kabla tak (Telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağlamanızı söyleyen ekran gelecek. ) bölümüne kadar gel sonra ileriye tıkla o kendi başına recovery mode alıcak aldıktan sonra geri sayım başlayacak (geri sayım kesin başlamalıdır) ondan sonra sen kapatma ve home tuşunu bir arada ekran kararana kadar bas karardıktan sonra 3 saniye tuşları burakmadan bekle 3 saniye sonra kapatma tuşunu bırak home tuşuna basılı tut ekranda yükleme başladığında home tuşunu bırak gerisi sana ait...
  • herkese selam,

ben forumları okudum okudum 2.0 yeni çıktığında zar zor forumları takip ederek update etmiştim telefonumu. 2.0.2 çıktığında boşver uğraşma kitliyceksin telefonunu çöpe atcaksın en sonunda diye arklarım çok uyardı beni. neyse uzatmıyım ben çok merak ederek update etmeye karar verdim telefonumu. fakat netense restore işleminde itunes işlemi tam bitirmek üzereyken hep hata verdi ben de beceremedim. quickpwn allahtan eski haline döndürdü telefonumu 2.0 kullanmaya yine dvm ettim telimin içindeki bilgiler programlar fln silinmeden. yine de merak ettiğim için aman dedim nolursa olsun update edicem...

uzun lafın kısası restore değil de normal update ile telefonumu güncelledim. güncelleme bitti bi baktım ne jealbrake midir nedir ona ne de unlock işlemine ihtiyaç duymama gerek kalmadı. itunes kendi kendine güncelledi işlem bitince programlarım da yerinde duruyodu turkcell sim kartım da çalışıyordu. 2.0 için sadece ilk çıktığında winpwn kullanmıştım. 2.0.2 de hiçbişeye gerek kalmadı. isterseniz siz de bi deneyin...

• quote:

Orjinalden alıntı: dileksenay

herkese selam,

ben forumları okudum okudum 2.0 yeni çıktığında zar zor forumları takip ederek update etmiştim telefonumu. 2.0.2 çıktığında boşver uğraşma kitliyceksin telefonunu çöpe atcaksın en sonunda diye arklarım çok uyardı beni. neyse uzatmıyım ben çok merak ederek update etmeye karar verdim telefonumu. fakat netense restore işleminde itunes işlemi tam bitirmek üzereyken hep hata verdi ben de beceremedim. quickpwn allahtan eski haline döndürdü telefonumu 2.0 kullanmaya yine dvm ettim telimin içindeki bilgiler programlar fln silinmeden. yine de merak ettiğim için aman dedim nolursa olsun update edicem...

uzun lafın kısası restore değil de normal update ile telefonumu güncelledim. güncelleme bitti bi baktım ne jealbrake midir nedir ona ne de unlock işlemine ihtiyaç duymama gerek kalmadı. itunes kendi kendine güncelledi işlem bitince programlarım da yerinde duruyodu turkcell sim kartım da çalışıyordu. 2.0 için sadece ilk çıktığında winpwn kullanmıştım. 2.0.2 de hiçbişeye gerek kalmadı. isterseniz siz de bi deneyin...

ilk başta hayırlı olsun foruma katılmısın.

gelelim senin anlattığına update edince sanırım cydia ve installerden yoksun kalıyorudun bu durumu nasıl hallettin (işlem bitince programlarım da yerinde duruyodu ). ikincisi 2.0.2 update sonucu stabil çalışıyormu?

• .................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeneX -- 31 Ağustos 2008; 13:44:24 >

öncelikle cihaz 1.0.2'ydi sonra 2.0 ve bilmeden de 2.0.2ye çıktı. bu arada hiç unlok olmamaış bir cihaz.
    unlok olmadan version güncellendi ve şu an unlock yapamıyorum

QuickPwnRC3 ile jailbreak işlemini başarıyla yaptım. ama winpwn 2.5 ile unlok yapamıyorum
    2.5 kullanmak zorundayım, çünjkü sadece 2.0.2'yi bu destekliyor

Bu arada hep xp hem de vista'da denedim

• evt herşeyim normal olarak çalışıo installer ve cydia aynen duruyo bi sorunum yok..

bi de hoşbuldum saol :))

quote:

Orjinalden alıntı: mbbatu

quote:

Orjinalden alıntı: dileksenay

herkese selam,

ilk başta hayırlı olsun foruma katılmısın.

gelelim senin anlattığına update edince sanırım cydia ve installerden yoksun kalıyorudun bu durumu nasıl hallettin (işlem bitince programlarım da yerinde duruyodu ). ikincisi 2.0.2 update sonucu stabil çalışıyormu?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.