Şimdi Ara

1e1:Haber 4 Mayıs 'Enerji veren Teknoloji Programı' video şov

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
32.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesut Çevik ve Erdinç İyikul her hafta olduğu gibi bu bölümde de teknoloji ve oyun dünyasında son 1 haftada olup biten her şeyi ekranlarınıza taşıyor.

     


    [anket=37]




  • Walla mesut abi , beyaz show'a rakip aynı anda çıkıyor video bir burdan bir beyazdan izliyorum
  • elinize sağlık yine çok güzl bir program olmş
  • gerçekten güzel program izliyorum da ilk yorum lardan biri benim olsun dedim...
  • Test sonuçları ortada,hala iphone4s alan olursa bu dakikadan sonra diyecek birşey yok.s3 lider
  • Ne izliyim ne izliyim diye kara kara düşünürken imdadıma yetiştiniz çok makbule geçti mükemmel zamanlama.
  • oh be özlediğimiz program sonunda yayınlandı :)
  • Cuma gününün 2 vazgeçilmezi;
    Cuma namazı ve 1e1 Haber :D :D
  • Mesut Çevik ve Erdinç İyikul abi sizler olmasanız birçok şeyden haberimiz olmiycak siz bu işin ehlisiniz emekleriniz için teşekkür ediyorum sizleri ve bu siteyi çok sıcak ve faydalı buluyorum.
  • Eğri oturup doğru konuşacam kimse kusura bakmasın.

    normalde android bir telefon çıktığında '' önemli olan yazılım, yazılım olmadan ne yapacaksınız bu donanımı '' tarzı bir yaklaşım duyarız elmacılardan. Doğrumu evet doğru.İlk defa samsung telefonun saf performansından ziyade sunumda yazılım gelişiminden bahsetti. millet dalga geçiyor. bu ne perhiz bu en lahana turşusu?

    aynı şey oyunlarda da var. önemli olan grafik değil senaryo derler sonra da bu ne biçim grafik derler. ne istediğini bilmek lazım!

    s3 için konuşursak hız testlerine bakın daha şimdiden piyasaya çıkmadan ve hataları ayıklanmadan bütün telefonları silindir gibi ezdi geçti.zamanında herkes 2 çekirdekli telefon çıkardı ama s2 tuttu diğerleri unutuldu. şimdi yine aynı tablo. s2 ilk çıktığında ucuz hissi dandik arka kapak deniyordu ve forumları takip ediyordum ilgiyle, aradan 1 sene geçti dayanıklılık ve darbe testlerinde s2 o çok kaliteli his veren i4 kasasını yine ezdi geçti. merak edenler youtube diye bir şey var. ya herşeyi geçtim apple yeni modelinde aynı kasayı ittirdi kimse ses çıkarmadı, en azından bu biraz farklı ve büyük.

    Eğer şunu diyorsanız anlarım gerisi yalan.

    Saf performans gücü olarak s3 alacağıma. performansdan çok az kısarak harika tasarımı olan one x alırım diyorsanız anlarım. Zaten çok fark yoksa (DH incelemelerinde göreceğiz) bizde reyimizi one x ten yana kullanırız.

    Fakat unutmamak lazım ki pil daha büyük kapasiteli, işlemci 32nm, pentile şarj konusunda avantajlı, hepsinden daha önemlisi yaklaşık aynı donanımla samsungun nasıl performans gösterdiğini biliyoruz önceki modellerde. Eğer bu farkları pratikte görebilirsek incelemelerde sadece şarjının uzun gitmesi için bile alınır bu telefon.

    acilen s3 incelemesi ve zamanında yaptığınız gibi 4s-s3-onex kıyaslaması istiyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mako3e -- 5 Mayıs 2012; 1:53:30 >




  • İpadde goruntulenemiyor
  • Abi gene alttan alttan iphone reklamı yapıyorsunuz.Sizdemi demeden edemedim :)
  • hine çok güzel bir bölüm bu program size yakışıyor
  • İşte Budur Be İşte Budur
  • Allahım cuma gününü sırf bu yüzden seviyorum galiba... Süpersinizz
  • Tesekkurler ilgilendiginiz icin
  • eğer nokia da android'e geçmezse bırak vertuyu satmayı yine kolay kolay ayaklanamaz artık en büyük telefon üreticisi SAMSUNG
  • tamamem internet hızınıza bağlı video nun yüklenmesi
    ben süperonline 50 gb akk kullanıyorum hız 1 mbps inince bile arada donmalar oluyor sık sık değil
    ama tt net kadar kötü bir firma olamaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gopc@

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kitmaker Videoyu açalı 60 saniyeden az oldu %40 doldu. 20 GB AKN 8 mbit 59.90 TTNET. Hikaye okumayın oldukça hızlı internet. Yok 40 dakkalık video 2 saatte fln ohoo hangi mağaradan giriyosunuz? (Birazdan başlarlar çekmeyiin mesut hocam izleyemiyoruz nasılsa diye, kan beynime sıçramadan yazıp gidiyorum.)
    Hiç katılmıyorum... Eskiden videoları izlemek işkenceydi ancak tepkileri dikkate almışlar. Artık videolar çok çabuk yükleniyor... Eskisi gibi 2 saatte yüklenmiyor...


    Yorumumu silmişler. Ben önceden de aynen böyle izliyordum. 40 dakka 7 dakka fln sürüyordu en fazla.
  • - MW2'den sonra, COD oyunlarının bir iki modu hariç hiçbirini zevkle oynamıyorum. Hatta MW3 ve Black Ops dururken, kapanana kadar alter MW2 oynuyordum.

    - SIII'ün donanımı güçlü olabilir ancak tasarımı bence tam bir hayal kırıklığı. Xperia Arc S gibi harika bir tasarımla gelmesini beklerdim. SII'nin tasarımı bile çok daha güzeldi.

    - GTX 690'ın GPU saat hızının HD7970'in saat hızıyla denk çıkması tesadüf mü acaba? Yoksa NVIDIA'nın AMD'ye yaptığı bir gönderme mi? Kartın verimi tek GPU'ya oranla çok çok iyi. GTX 680'in saat hızı 915 MHz'e çekilerek SLI testi alınsa, GTX 690'la hemen hemen aynı skorun ortaya çıkacağı belli. GTX 690, yüksek performans olarak gerçekten çok iyi gelmiş görünüyor.

    - COD Serisi MW1 ile FPS dünyasında devrim yaptı. MW2 ile zirveye çıktı. Black Ops ile duraklama dönemine girmişken, MW3 ile düşüşe geçti. EA yetkilisi "Bir yıl ara vermelisin." derken doğru söylüyor. "Oyunu 2 yılda bir çıkartıp daha iyi olarak çıkarmalısınız" diyor ki bence çok çok haklı. Zîrâ Activision, oyun çıkarmak için oyun çıkartıyor şu anda; sırf para için.

    - God of War'daki minik minik adamlar koca koca canavarlara saldırırken, canavarların elleri âdetâ armut topluyor.

    - 8K'lık TV teknoloji adına iyi bir gelişme ama bunu kim nerede kullanacak acaba? Bu tip ürünler, daha ziyade gövde gösterisi için üretilmiş ürünler.

    - Giyilebilir kontrol paleti aslında yeni değil. Oyun firmaları tarafından haraketleri gerçekçi olarak oyunlara aktarmak için kullanılıyor.

    - Nokia, her ne kadar GSM sektörünün öncüsü olsa da, eğer radikal kararlar alarak (başta fiyat) hareket etmezlerse, pazar kaybetmeye devam edecektir.

    - Diablo 3 için Taksim'de toplanma fikri güzel. Çoğu kişi oraya oyundan ziyade karnavalvârî ortam için gelecektir diye düşünüyorum.

    - Gigabyte SOC serisi, bugüne kadar kullandığım kartlar içinde en memnun kaldığım kartlar arasındaydı ve hatta çok beğeniyordum. Ancak GTX680 SOC, her ne kadar firmanın iddia ettiği gibi çok iyi bir soğutucu ile gelse bile, 2 slotu aşan tasarım ve bellek soğutucu fanlarıyla bence FAIL bir karttır.

    - Apple, Samsung'la anlaşmak zorunda. Çünkü her ne kadar fimaya bir sürü dava açmış olsa da, ürünlerinin birçoğunun üretilmesinde, üretim teknolojisinden dolayı Samsung'un eline bakıyor çoğunlukla.

    - Lenovo konsolun tutması zor gibi.

    - SSD'lerin hızına kimsenin lafı yok ancak mevcut sorunları giderilmediği sürece, depo olarak HDD'nin yerini alması imkansız.

    - Şu an ki PC oyunların birçoğunun Linux'a gelmesi, sistemin kullanılmasını hızlandıracaktır.

    - Firefall yapımcıları çok doğru demişler. Mesela MW3 gibi rezalet bir oyun, sırf COD adı sebebiyle çok satılmakta ve iyi bir oyun olduğu yanlış zannına sebep olmaktadır. Bunun gibi niceleri var…

    - Free to Play için açtığınız siteniz hayırlı olsun.

    - FIFA 13'te Türkiye Ligi'nin de olmasını aslında isterdim ancak şike yüzünden eklenmemesi bence yerinde karar olur. Yeni federasyon başkanı, öncekinden bile beter çıktı. Ne kadar pislik varsa, hepsini gizlemeyi tercih etti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 5 Mayıs 2012; 12:04:20 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.