|
Bildirim
Globale hayırlı olsun bize zaten çok uzaklaştı böyle teknolojik şeyler, zaten israf israf bu şeyler, alo desin yeter bize :)
|
Turuncu renk gercekmi? Cok komik duruyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 9 Eylül 2025; 16:15:31 > |
neye gelmiyor ki |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Daha iyisini yapabilir misiniz? Yapan HTC LG ve Sony Ericsson tarih oldu. Şimdi Samsung ve Çinlilerin arasında seçim yapabilirsiniz ancak. Çok üzücü. Apple'ı bu konuma iten bir Mac ilhamı Sony VAIO ile telefonda da htc vardı. Evet iyi tasarımlarını birbirini etkiler. Pazarda Apple ı etkileyebilecek ilham verecek telefon geçmişteki 4S kasası ya da 6'ya benzeyen 17 Air olur. Bu arada iJustine gibi I love it Biggest update amazing specs lafları bence de sıkıcı ama Apple bir gerçek. İşletim sistemi harika. Kendi kendine yeten SoC tasarımı ve ilerisinde gelecek olan inHouse C1 modem sayesinde tüm malzemeleri kendi tasarlıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 9 Eylül 2025; 21:0:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
Yarı fiyatına s25 Ultra almak varken yeni 17 Pro Max almak için kafayı yemek lazım |
Samsung düşmanı olduğu Google Android ekosistemi isyan eder gibi kendi ve Microsoft uygulamaları ile telefon şişirmeye devam etsin. Reklam yuvası Xiaomi'yi anmıyorum zaten. Gerçi Google ile Samsung buddy olmuşlar. Özgür yazılım olmasa da içeriğindeki açık kaynak felsefesine saldırarak Bootloader kilidini tıpkı Huawei Vivo gibi kilitliyor üstüne Xiaomi de fırsatı bekliyormuş gibi aynı özelliği tanıttı. Önce Knox ile birlikte çalıştılar şimdi DeX 'e benzer çirkin masaüstü yönetim sistemi eklenmiş. Ne Samsung Google'dan ayrılıyor ne Google Samsung'tan. Eskiden bu iki firma özellikle de Samsung Google'ı gıcık etmek için Windows Mobile Bada serisi cihazlar geliştiriyordu. Şimdi AR konusunda bile anlaştı Qualcomm ve Google ortaklığı ile. Samsung'un yaptığı inolasyon Razr gibi katlanabilir cihaz, o da herkese hitap etmiyor çok niş. Note aynı nişlikten ürün gamından silinmişti. S25 Ultra kötü bir cihaz değil ama Samsung sürekli olan güzelliği kaldırıp sonra geri getirip başarı sunuyor. Çerçeveler sivriydi yumuşayacak. Kalem sebepsizce işlevsiz Bluetooth desteksiz geldi neden geldi? Kıvrımlı ekran şık duruyordu telefonda ruh yok Apple a benzesin diye. iOS Android'e Android iOS'a demiştim ya çok doğru bir cümle. Daha uydu üzerinden haberleşme gibi bariz bir özelliği verizon haricinde carrier e açmaya çekiniyor Samsung. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 10 Eylül 2025; 0:1:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |